עבור לתוכן

האם מעבד שתי ליבות ו-HD4870 יצליחו להריץ סרטי בלורי אמיתי 1080P בלי תקיעות?

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני הולך לצפות בסרטי בלורי אמיתי 1080P במחשב עם כרטיס מסך HD 4870.

האם מעבד שתי ליבות(E5200) יצליח להריץ את הסרטים האלו בלי שום תקיעות? אם כן, הוא יצליח בקושי?

עדיף לי לקחת מרובע ליבות?

תודה.

פורסם

זה לא קשור לכמות הליבות במעבד אלא ליכולות שלו.

פורסם

מעבד 2 ליבות יהיה בסדר גמור עם כרטיס מסך כמו 4870 צריך לקחת בפרופציות את הקטע של 1080P

פורסם

Los, גם Pentium D 805 למשל הוא דו ליבטי אבל זה ממש לא אומר שהוא יכול להתמודד עם decoding של 1080p.

פורסם
  • מחבר

המעבד E5200 והכרטיס HD4870 יצליחו להתמודד עם בלורי אמיתי(40 ג'יגה) בלי שום תקיעות?

פורסם
  • מחבר

וזה נכון שבשביל שהמעבד לא יתפוצץ מחום בעת הרצת סרט כזה, אני יצטרך להוריד תוכנה שבעזרתה אני אומר לכרטיס מסך לעזור למעבד להתמודד עם הסרט?

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז כנראה אני ילך על E5200.

רק שאלה אחת שמטרידה אותי...

משהו כתב את זה:

"ובהרצת סרטי BR יש צריכה של 50% בערך מהמעבד ואם מפעילים את האצת הHD מהכרטיס מסך, מאמץ המעבד יורד דרסטית ל19%."

השאלה שלי היא איך מפעילים את האצת ה-HD בכרטיס מסך?(HD 4870)

פורסם

צריך תוכנה וקודק תואמים. אם אתה רואה BLURAY אמיתי (דיסק) POWERDVD תספיק. אם אתה מדבר על קבצי MKV (שאגב קלים משמעותית)

תצטרך MPC, VLC או תוכנה אחרת התומכת בDXVA.

פורסם

אתה לא צריך את זה, ה-E5200 מספיק חזק. תתקין רק את חבילת המקודדים החדשה ביותר של K-Lite Mega.

פורסם

הריצו פה BR על הצעצוע NVIDIA's Ion http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3509&p=2

ואנשים פה בפורום מפרטים ממשיכים לספר מעשיות על הצורך במרובע ליבות ומבזבזים לאנשים כסף ללא צורך.

בסה"כ צריך נגן שיודע לנצל יכולות HD מובנות של חומרה ולא להפיל הכל על מעבד.

פורסם
  • מחבר

חבר'ה, איך עושים שהכרטיס מסך יתערב בהרצת הסרט ככה שהמעבד ינצל בערך 20% במקום 50%?

פורסם

כבר ענו לך על זה:

צריך תוכנה וקודק תואמים. אם אתה רואה BLURAY אמיתי (דיסק) POWERDVD תספיק. אם אתה מדבר על קבצי MKV (שאגב קלים משמעותית)

תצטרך MPC, VLC או תוכנה אחרת התומכת בDXVA.

ואני כבר הוספתי ואמרתי שאתה לא צריך את זה עם E5200.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים