פורסם 2009 באפריל 1816 שנים אני רוצה שתמליצו לי על קירור לכרטיס מסך עד 150 ש"ח.. אני יביא לכם פה 2 קירורים תגידו מה הכי טוב מביניהם ואם יש יותר טוב שלא הוספתי ל2 הקירורים במכיר עד 150 ש"ח אשמח מאוד שתגיבו עם המלצה על קירור אחר במכיר 150 ש"ח אז הינה Zalman - Z-Machine GV1000 Arctic Cooling Accelero Twin תודה לעוזרים.
פורסם 2009 באפריל 1816 שנים מחבר יש לי קירור מאוד מאוד לא טוב לכרטיס מסך ויש לי תקיעות במשחקים ולפעמים גם המשחק ניתקע וכל הצבעים משתנים ויש לי 150 שקל לקירור אז למה שאני לא יקנה קירור טוב שיהיה לי גם למחשב העתידי שלי המעבד שלי עומד על טמפרטורה 39/42 C והכרטיס מסך שלי בלי מאמץ עומד על 50 ועם מאמץ 60/62 C והמעבד תקין והזיכרונות גם וגם הלוח M וגם ההרדיסקים
פורסם 2009 באפריל 1816 שנים פותח התרד מה שאתה מתאר לא הגיוני !אם כרטיס המסך לא עובר את ה50-60 מעלות במאמץ אין שום סיבה שיהיו לך תקיעות/מריחות וכו..זה כבר משהו חומרתי בכרטיס המסך..לפני שאתה קופץ וקונה קירור..תבדוק באופן הבא את הטמפ' במאמץ..פתח את GPU-Z או המוניטור של RIVA TUNER שחק במשחק 15+- דקות או לחילופין תריץ בידקת מאמץ עם 3DMARK..ולאחר מכן תצא ותבדוק אחורה במוניטור מה הייתה הטמפ'..אם היא לא עברה את ה75-80+..הבעיה היא לא הכרטיס מסך..כמו כן איזה גירסה הכרטיס שלך בדיוק ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.