פורסם 2009 באפריל 1816 שנים אני מצטער שאני לא מספיק ספציפי אני פשוט בעצמי לא ממש יודע מה הבעיה במדויק. מישהו הביא לי את המחשב שלו לפירמוט. אם זה משנה הדגם הוא : HP Pavilion ze4900 התחלתי לפרמט אותו , כשבמהלך ההתקנה המחשב כבה. הנחתי מיד שזה סוללה , חיברתי לו את הכבל חשמל וחיברתי אותו. מאז המחשב לא נדלק. והנורת טעינה במחשב לא פועלת. הוא הביא לי עוד מטען/חיבור חשמל אחר ועדיין הנורת טעינה לא נדלקת והמחשב לא נדלק. מה הבעיה? איך אני יוצא מזה ? אשמח לעזרתכם, המון תודה
פורסם 2009 באפריל 1816 שנים HP ידוע בבעיה בקונקטור של חשמל שעל מחשב. מגעים שלו נשברים בלוח אם.תנסה לנדנד קונקטור של מתאם כשהוא בפנים אולי תמצא זוית שיעבוד.ואולי מתאמי רשת שלך מקולקלים שניהם ? הם מתאימים לנייד במתח שלהם ?
פורסם 2009 באפריל 1816 שנים מחבר HP ידוע בבעיה בקונקטור של חשמל שעל מחשב. מגעים שלו נשברים בלוח אם.תנסה לנדנד קונקטור של מתאם כשהוא בפנים אולי תמצא זוית שיעבוד.ואולי מתאמי רשת שלך מקולקלים שניהם ? הם מתאימים לנייד במתח שלהם ?אה אוקיי לא ידעתי שזו בעיה ידועה של HP , תודה על המידע הזה. ניסיתי לשנות זויות ולא עוזר. איך קשורים מתאמי הרשת?
פורסם 2009 באפריל 1816 שנים מתאם רשת = AC POWER ADAPTER= מטען בעברית של פורומים............. . [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.