פורסם 2009 באפריל 1716 שנים אז ככה חברה .. העכבר שלי נהרס ואני רוצה לקנות עכבר גיימינגהעכבר הוא למשחקי FPS כמו - COD / CounterStrike / UT וכאלההתקציב הוא 250 ש"חתודה רבה מראש
פורסם 2009 באפריל 1816 שנים איך אני ייבדוק מה יותר נוח לי בחנות העכברים בתוך אריזה לא? ככה נראת הקופסה של הרייזר DeathAdder למשל: אז אתה יכול לבדוק מה יותר נוח לך. זו פעם ראשונה שאתה קונה עכבר?
פורסם 2009 באפריל 1816 שנים מחבר קניתי עכברים אבל עכברי גיימינג לא עכברים רגילים כאלה מעפנים .. אבל עכשיו החלטתי שהגיע הזמן לקנות משהו טוב אחרי כמה שנים שאני עם עכבר מעפן מגיע לי קצת לשחק עם עכבר טוב לא ? :ס קיצור מה אתה אומר ללכת על ה-DeathAdder ?
פורסם 2009 באפריל 1816 שנים טוב אז אני אגיד לך מה דעתי:אתה קודם כל צריך עכבר חוטי בגלל שאתה משחק.יש לך שתי אפשרויות עיקריות:1. הMX518 של חברת לוג'יטק שהוא עכבר מצויין (עולה בסביבות ה180 ש"ח).2. הרייזר DeathAdder שהוא עכבר עוד יותר מצויין אבל עולה בסביבות ה250 ש"ח (אפשר למצוא אותו כבר אפילו ב230 ש"ח).בדוק את שניהם איך הם מתלבשים לך על היד, וקח את האחד שיותר נוח לך.בעיקרון אם אתה לא גיימר רציני, הMX518 יספיק לך. אבל שוב, תבדוק אם הוא נוח לך כי זה הרי מה שהכי חשוב.
פורסם 2009 באפריל 1816 שנים מחבר כן אחי אבל לא ממש הבנתי את הקטע של הנוחות כי הרי העכבר בתוך אריזה ואני לא באמת יכול לגעת בו כמו שאני נוגע בעכבר שלי לדוגמאאלא אני יכול לגעת בו רק דרך האריזה..
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים כן אחי אבל לא ממש הבנתי את הקטע של הנוחות כי הרי העכבר בתוך אריזה ואני לא באמת יכול לגעת בו כמו שאני נוגע בעכבר שלי לדוגמאאלא אני יכול לגעת בו רק דרך האריזה.. אתה צודק, אבל זה גם משהו כי אתה יכול לבדוק אם הוא קטן / גדול לך וזה גם חשוב, אבל בעיקרון אתה צודק כי אתה לא יכול "להרגיש אותו" מה שנקרא.
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים מה לגביי G5?עכבר עם הגוף של MX518 רק מבוסס לייזר עד 2000DPI ,שליטה על משקל ורגליות שמחליקות על כל משטח.
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים הוא פחות טוב מה MX518 תעשה חיפוש, אין לי כוח להיכנס לזה עכשיו.מה שחשוב לא פחות זה פאד טוב, למשל ה QCK שעולה 60-70 שקל.
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים מחבר ההתלבטות הגדולה שלי היא על MX518 / DA המראה של ה-DA מושך אותי יותר והוא גם נראה לי יותר נוח .. אבל שמעתי תגובות של אנשים שהם אומרים שהוא ממש לא נוח וה-MX518 עדיף עליו .. אני ממש בבעיה ד"א אני שונא לשחק על פד אני אוהב על השולחן חייב פאד?בלי פאד העכבר יכול להתקלקל ? יש לי פד של Silverline http://www.pandas.co.il/images/products/small/11423.jpg עכשיו אני בקושי משתמש בו כי אני לא אוהב פד ..
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים אתה מתכוון לזה שעדיף אופטי מאשר לייזר בגיימינג?חד-משמעית כן. תריץ חיפוש בפורום.אין טעם לקנות עכבר כמו הרייזר DA ללא פד איכותי (כמו הQCK), תצטרך להתרגל לפד כדי להינות ממקסימום הביצועים של העכבר.בקשר להתלבטות, זה שלאחרים הרייזר לא נוח, לא בהכרח אומר שגם לך הוא לא יהיה נוח.הרייזר דווקא אמור להיות יותר נוח מהMX518 בגלל הציפוי שלו.בקשר לנוחות אנחנו כבר לא יכולים לעזור לך.
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים מחבר תגיד לי ואם אני ישתמש בפד הרגיל של Silverline זה ישנה משהו או שחובה את הפאד של QCK?ד"א יש איזה חנות מחשבים שיש שם את העכברים בתצוגה או משהו?אני יודע שזה נשמע מצחיק פשוט אני לא רוצה להוציא 200 שקל על עכבר ובסוף להתבאס שהוא לא נוח :[
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.