פורסם 2009 באפריל 1716 שנים מצטער אם זה לא הפורום המתאים אז תעבירו וסליחה מראשהמאוורר בספק שלי לא מסתובב, אני לא יודע איך לסדר את זה, שאר המאווררים עובדים מעולהלפעמים אני בא עם מקל ומסובב, כל פעם נותן כמה דחיפות, ככה במשך 5 דקות ואז המאוורר מתחיל להסתובבאבל היום ואתמול לא משנה כמה דחיפות נתתי המאוורר לא מסתובבמה אני צריך לעשות ? לקחת לטכנאי ? אפשר לתקן את זה בצורה עצמאית ? בחיים שלי לא פירקתי ספק, מה שכן חיברתי והוצאתי בעבר כרטיסי מסך, כרטיסי רשת, כרטיסי קול וזכרונות..
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים תן לי לנחש ??? יש לך ספק EZCOOL תזהר מלהכניס עצמים אל תוך ספק עובד אתה אלול להתחשמל. הספק עוגר חשמל וחייבים לפרוק אותו לפני שפותחים. אם הספק שלך כבר לא באחראיות ולא מדובר בספק BRAND, אני ממליץ לך בחום לזרוק אותו ולא להתעסק איתו. אם מדובר בספק מבית טוב שסתם לא היה לך מזל איתו, ניתן להחליף מאוורר (לא פשוט כמו להחליף מאוורר במארז או על גוף קירור. השאלה אם זה כדאי? מה דגם הספק ומה המפרט שלך?
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים מחבר וואלה זה אומר שהמאוורר דפוק ?אני חשבתי שיש שם משהו שתוקע אותולדוגמא לפעמים שאני מסובב אותו בעצמי, הוא מסתובב לכמה שניות ואז עוצר בדיוק באותה נקודה שהוא היה מקודם...ואין לי מושג איזה חברה הספק
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים מאוורר תקוע -> הרכיבים בתוכו מתחממים, לא מתפקדים כראוי -> מוציא מתחים/זרמים לא נכונים ??? אתה בדרך ... לשרוף את הספק במקרה הטוב לשרוף את הלוח + כרטיס מסך וכו' במקרה הרע אם ברשותך ספק EZCOOL סיכוייך טובים מאוד
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים מחבר נו בסדר אני יודע שזה לא טובאבל איך מסדרים את זה ? =/פתחתי ת'מארז, נראה לי זה של APX
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.