פורסם 2009 באפריל 1716 שנים לא ידעתי אם לפנות לפורום הזה או למשחקים, אז סליחה מראש אם טעיתי.בכל מקרה, רציתי לדעת איך מפעילים משחק על האימולטור בשם MAME?הורדתי את האימולטור והכנסתי לו בתקייה של הROMS את כל הקבצים של אותו משחק שאותו רציתי והוא כותב לי שאני לוחץ על MAME.EXE שאין שום משחק בתקיית הROMS...מה לעשות?
פורסם 2009 באפריל 2016 שנים http://mamedev.org/devwiki/index.php/FAQ:ROMs#Why_does_MAME_report_.22missing_files.22_even_if_I_have_the_ROMs.3F
פורסם 2009 באפריל 2016 שנים מחבר אחי אני הורדתי גם משחקים מהאתר הזה עצמו וגם הם לא עבדו לי /=יש לך תשובה קצת יותר מובנת (בשפה שלנו)?תמיד אני מקבל את התמונה הזאת שפה: http://img512.imageshack.us/img512/1393/76610163.jpgלא משנה איזה או כמה קבצים של ROM'S אני שם בתיקייה של הROMS.
פורסם 2009 באפריל 2216 שנים אסור לדבר על זה בפורום כי להוריד קיבצי ROM של משחקים אם זכויות יוצרים זה לא חוקי במדינות מסוימות
פורסם 2009 באפריל 2216 שנים מחבר אסור לדבר על זה בפורום כי להוריד קיבצי ROM של משחקים אם זכויות יוצרים זה לא חוקי במדינות מסוימות אולי זה נכון... אבל אם זאת הבעיה שלך אז בוא נדבר על קבצי הROM שהם כן חוקיים כמו למשל מאתר שהביא ixslashixהם למשל קבצים חוקיים (יחסית), אני דיי בטוח שקראתי על אותו העיניין באתר שלהם איפשהו.עכשיו... יש לך איזושהי דרך לעזור לי?!
פורסם 2009 באפריל 2316 שנים אם אתה מנסח את זה ככה אז סבבה פשוט תוריד גירסת MAME שנוחה יותר לשימוש (יש גירסאות אם ממשק ידידותי ) תגדיר את האמולטור לספרית הROM שלך ותפעיל או לחלופין תוריד אמולטור אחר נוח יותר היום יש מספיק אמולטורים טובים היתרון של MAME זה שהוא תומך בהרבה סוגי ארקיד אבל יש לו ממשק מסריח
פורסם 2009 באפריל 2316 שנים מחבר סבבה את זה אני כבר יודעויש לי כעת את הגירסא ששכחתי כרגע איך קוראים לה, הכי אחרונה שיצאה עד עכשי, (הידידותית) יענו לא את הBIN ולא את הSORS או איך שלא כותבים את זה...אני כבר מיואש, אולי תביא לי גירסא שאתה התנסת בעצמך שהיא באמת פועלת?משום מה לפני שנתיים זה דווקא פעל לי יופי שאני חושב על זה.
פורסם 2009 באפריל 2316 שנים אל תגיד שם משחק מסיבות מובנות אבל תגיד את השם של הארקיד שהמשחק רץ אליו סיכוי מאוד טוב שיש אמולטור ידידותי שמריץ אותו בלי הממשק המעצבן של MAME
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים מחבר אוקיי, נניח שמה שאתה אומר נכוןאז האימולטור שאני משתמש בו הוא: MAME (regular) 0.129ניתן להוריד את כל הגירסאות האחרונות (כל הסוגים) מכאן http://www.emulator-zone.com/doc.php/arcade/mame.htmlאם אתה חושב שיש בנייהם אחד שהוא יותר ידידותי למשתמש ממש שיש לי אז אני מאוד בספק אבל אני פתוח להצאות.
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים אני לא מתכוון לMAME עצמו שיש לו מילירד גירסאות אני מדבר על אמולטורים אחרים שעושים את העבודה בצורה נוחה יותר תבין לארקידים יש מה שניקרא מודלים השאיפה של MAME לתמוך בכמה שיותר מודלים אבל אם לצורך הדיון אתה רוצה אמולטור שמריץ קבצים שאותאמו לCPS-2 לדוגמה שזה דגם ארקיד ישן של קאפקום יש לך את Kawaks שעושה עבודה מצוינת הוא גם תומך בNeo Geo ובCPS1 במקרה הזה יש אמולטור אחר שתומך טוב בארקידים הישנים של סגה -לא זוכר את השם וכו מה שטוב בהם זה ממשק יותר ידידותי בנוגע לMAME יש סוג אחד לפחות אם לא יותר אם ממשק ידידותי אבל צריך למצוא אותו והבעיה שיש הרבה גירסאות מעצבנות בדרך
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים מחבר בסדר הבנתיאבל אם תוכל למצוא לי גירסא של MAME קלה וידידותית (יחסית) אני יותר אשמח.אבל בכל מקרה תודה...
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים צריח לחפור כדי למצוא אחת כזאת תעשה את זה לבד או שתיקרא מדריך איך משתמשים בגירסה המיזדינת בעיקרון צריך להגדיר איפו סיפרית הROM נימצאת
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים מחבר צריח לחפור כדי למצוא אחת כזאת תעשה את זה לבד או שתיקרא מדריך איך משתמשים בגירסה המיזדינת בעיקרון צריך להגדיר איפו סיפרית הROM נימצאת לפי כל הFQA שקראתי עד עכשיו זאת השאלה הכי גדולה שלי כרגע בגירסא הזאת.... :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.