פורסם 2009 באפריל 1716 שנים יש לי 3 עדשות של SIGMA שכל אחת עולה קרוב ל8 אלף שקל ויש לי מצלמה מאוד ישנה של NIKON (f100) ורציתי לדעת אם אני יקנה CANON אז העדשות האלה יתאימו או שצריך לקנות עדשות חדשות
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים לא. לכל חברה יש חיבור שונה.וסתם מתוך סקרנות, איזה עדשות "שעולות קרוב ל-8 אלף שקל" בדיוק יש לך, של סיגמה?
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים מחבר זה של אבא שלי הוא היה צלם פעםאני לא ממש מתמצא בכל הנושא אבל אני יכול לבדוק לך את זה.ובקשר לנושא יש חיבור שיכול לתאם בין עדשה של ניקון לעדשה של קאנון?
פורסם 2009 באפריל 1816 שנים יש מתאמיםאבל הוא לא זול יחסיתתיבדוק עם האיכות של העדשות שווה את הקנייה של המתאם
פורסם 2009 באפריל 1816 שנים אאל"ט המתאמים האלה הם פיזיים בלבד, ולא מעבירים אלקטרוניקה. כלומר, לא יהיה לך פוקוס אוטומטי.
פורסם 2009 באפריל 1816 שנים אאל"ט המתאמים האלה הם פיזיים בלבד, ולא מעבירים אלקטרוניקה. כלומר, לא יהיה לך פוקוס אוטומטי.אם היית רק חושב קצת יותר מילפורד היית מבין שזה לא משנה..אם העדשות היו של מצלמה של אבא שלו מלפני כמה שנים, כמעט 100 אחוז סיכוי שהן גם ככה ללא פוקוס אוטומטי
פורסם 2009 באפריל 1816 שנים זה מאוד עצוב..אבל בשום שלב הוא לא אמר שהעדשות ישנות, בטח שלא הזכיר את המילים "כמה שנים"..
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים זה של אבא שלי הוא היה צלם פעםבד"כ "פעם" מרמז, שאבא שלו לא היה צלם לפני שנתיים..פרגנתי לך קצת בהבנה יותר מעמיקה של טקסטים
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים יש לי 3 עדשות של SIGMA שכל אחת עולה קרוב ל8 אלף שקל ויש לי מצלמה מאוד ישנה של NIKON (f100) היכול להיות שיש קשר בין העדשות והמצלמה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.