עבור לתוכן

זקוק להמלצה למינידיסק, התקציב - 1,300 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום... בימים הקרובים אני מתכוון לרכוש מינידיסק של סוני... התקציב שלי הוא 1,300 ש"ח... אני צריך רק לנסיעות, כלומר לא צריך מיקרופון או משהו כזה, וכמובן שתהיה בו netMD... חשבתי על sony mzn-707, הוא טוב?

כמו כן מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל העקרוני בין סדרות 5,7 ו-9 של סוני(חוץ מהשלטים והמיקרופון)?

תודה ;D

פורסם

ההבדלים חוץ ממקרופון ושלטים הם בעיקר איכויות בניה, גודל יחידה וצג, ופונקציות שימושיות שכנראה בחיים לא תשתמש בהם :P

בכל מקרה N707 כולל כניסת מקרופון ושלט ללא צג LCD, ואתה יכול לקרוא עליו בביקורת שכתבתי באתר.

אבל לפי התקציב שלך הייתי מציע לך להוסיף עוד 100-200 ש"ח (בהנחה שאתה קונה את המינידיסק בחו"ל כן?)

ולקנות סוני N10\N910.

N910 מכיל סוללת ni-mh ניתנת להחלפה וN10 מכיל li-ion שניתנת להוצאה אבל לא מצאתי מקום בו ניתן לרכוש אחת נוספת.

גם כן לN10 יש עריסה שעושה הכל (טעינה, netMD) וN910 זה עריסת טעינה וכבל USB.

אהה כן, ואל תקנה N1!!! הבלוק האופטי מתקלקל אחרי שנה הרבה פעמים!

יש גם פנסוניק אבל ספקני אם תמצא...

קניה מוצלחת...

אני לא אחראי לשום דבר שאמרתי פה ולאף תוצאה :-X

פורסם

מה הבעיה עם הN-1?

בבקשה תפרט.

אתה יכול בבקשה לתת קישור לדף השוואה (או משהוא כזה) בין הN-1 לבין הN-10?

פורסם
  • מחבר

ההבדלים חוץ ממקרופון ושלטים הם בעיקר איכויות בניה, גודל יחידה וצג, ופונקציות שימושיות שכנראה בחיים לא תשתמש בהם :P

בכל מקרה N707 כולל כניסת מקרופון ושלט ללא צג LCD, ואתה יכול לקרוא עליו בביקורת שכתבתי באתר.

אבל לפי התקציב שלך הייתי מציע לך להוסיף עוד 100-200 ש"ח (בהנחה שאתה קונה את המינידיסק בחו"ל כן?)

ולקנות סוני N10\N910.

N910 מכיל סוללת ni-mh ניתנת להחלפה וN10 מכיל li-ion שניתנת להוצאה אבל לא מצאתי מקום בו ניתן לרכוש אחת נוספת.

גם כן לN10 יש עריסה שעושה הכל (טעינה, netMD) וN910 זה עריסת טעינה וכבל USB.

יש גם פנסוניק אבל ספקני אם תמצא...

קניה מוצלחת...

אני לא אחראי לשום דבר שאמרתי פה ולאף תוצאה :-X

אוקיי, תודה אבל:

מאחר ואני כן קונה בארץ, mzn-10 מצאתי במחירים שמתחילים ב-2,000 ש"ח... אז לא נראה לי, ואת האמת mzn-910 לא מצאתי בשום מקום, אולי תוכל להפנות אותי לאנשהו....

עכשיו יש לי שאלה - האם mzn707/510 באים עם סוללה נטענת(ואיך מטעינים אותה, כלומר עם עריסה או מה), והאם הם באים עם כבל usb?

תודה ;D

פורסם

להרבה אנשים נהרס הN1 אחרי תקופה של שנה עם שימוש רגיל, וזה כמעת תמיד הבלוק האופטי, אומרים שזה בגלל שסוני השתמשו בבלוק של הR900 הישן בnetMD הראשון שלהם, והוא לא מספיק חזק לשימוש אינטנסיבי בnetMD ולכן הוא נהרס מהר.

אני מציע לך לא לטרוח לקנות בארץ, מחירים בשמיים...

בכל מקרה אני לא יודע לגבי הN510, אבל זה יחידה די גרועה מבחינת איכות.

הN707 משתמש בסוללות AA, והוא בא עם סוללת ni-cd נטענת.

עוד מידע תוכל למצוא פה- http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=sony_MD.

פורסם

בתקציב שלך ה-mz-n707 יהיה הפיתרון הכי טוב בשבילך .

יש לי אותו מעל לשנה וטפו טפו עובד בן **** סתם לידע כללי לי יש את הגרסא האירופאית ככה שהיא מגיעה עם קצת שינויים בציוד

שמסביב (החשוב הוא שלט עם צג lcd) ותשמע לי אני לא ידעתי שהוא יגיע עם LCD והחלטתי להסתפק ברגיל אבל עכשיו שאני משתמש בו זה פשוט דבר הכרחי!!! תנסה לקנות עם שלט LCD!

ואם אני לא טועה ואני כמע ט בטוח שה910 יקר מה n10

אם תרצה עוד פרטים תפנה אליי באייסי

85078928

פורסם

אני חושב שהוא מספיק טוב

פורסם

אזהרה, יחידות אירופאוית מגיעות עם הספק נמוך יותר של יציאת האוזניות.

לפחות בדגמים החדשים.

פורסם
  • מחבר

אני עדיין מתלבט בין

mzn-510 ל- mzn-707... בשניהם יש את כל מה שאני צריך, אבל בגלל האיכות אני חושב שאני אלך על ה-707...

ואם אני בכלל אתשגע יהיה לי כסף אני אקנה ipod 10GB, כיום בא עם חיבור ל-usb בתוספת של 149 ש"ח בלבד...

פורסם

יש לי חבר עם 707 אמריקאי ההספק הוא אותו הספק רק שאני קיבלתי אוזניות הרבה יותר טובות שנשמעות ממש באיכות

ושלט דיגיטלי

היחידות שניהן מיוצרות באותו המקום!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים