עבור לתוכן

לכל מי שיש לו בעיות עם RADEON 9500/9700 PRO

Featured Replies

פורסם

קניתי לפני כשבוע כרטיס RADEON 9500 PRO

יש לי בעיות איתו. מסתבר שעם הסדרות ייצור המוקדמות יותר של 9500/9700PRO יש בעיות עם לוחות מסויימים.

אפילו בספר של הלוח ASUS שלי יש איזכור לנושא הזה. על כל כרטיס יש מספר שנראה ככה : P/N xxx-xxxxxxxx-xx

אם השתי ספרות האחרונות שלכם הן פחות מ 30 אז הכרטיס הוא מסדרת ייצור בעייתית.

כל מי שיש לו כזה כרטיס והוא עושה לו בעיות מוזמן ליצור איתי קשר דרך seffi@mail.com או בטלפון 054983440.

אני רוצה לארגן קבוצה מול הנציגים של ATI ולקבל תחלופה הולמת שאם לא תוצע אבחן צעדים משפטיים.

ולמפעילי האתר, מכיוון שהנושא יכול לשרת משתמשים רבים אם אפשר תארגנו שההודעה הזאת תהיה כל הזמן למעלה בפורום.

תודה.

פורסם

איזה לוח יש לך? זה במקרה P4G8X או P4C800 ?

הבעיה טמונה בלוחות של אסוס ולא בכרטיס עצמו (שלי נגמר ב 17 ופועל מעולה על לוחות KT400 ו nForce 2 של ג'יגהבייט ואביט).

פורסם

גם שלי עובד מצויין עם לוח של גיגה בייט

לאיזה בעיות אתה מתכוון ?

פורסם

שלי עובד על הלוח של ASUS P4P800 בלי בעיות

פורסם
  • מחבר

יש לי לוח P4P800 דלוקס

הבעיות הן מריחה של צבעים והופעת כל מני מלבנים על המסך. ל"דודי הסטלן" שמופיע כאן בפורום יש את אותה בעיה בדיוק אבל יש לו לוח של אינטל ולא של אסוס! יכול להיות שהבעיה היא בצ'יפסט?

גם לאח שלי יש מחשב עם לוח אסוס ורדאון 9500 פרו ואצלו אין בעיות ככה שמדובר בסדרות ייצור ספציפיות של הרדאון בשילוב עם לוחות מסויימים (או צ'יפסטים מסויימים).

בדקתי עוד פורומים באינטרנט וראיתי שלעוד אנשים קיימת הבעיה, אפילו שמו סקרינשוטס שרואים שהבעיה זהה.

בקיצור אם יהיו מספיק אנשים שיש להם את הבעיה בארץ ויצרו איתי קשר אני אטפל בבעיה.

פורסם

מלבנים על המסך מופיעים כשיש בעיה עם הזיכרון

תבדוק אם הכרטיס שלך מומהר באיזשהי צורה.

פורסם

כמו ש-seffi ציין גם לי יש בעיות עם הכרטיס radeon 9500 pro. יש לי לוח של אינטל, אבל המון אנשים אמרו שהבעייה היא או בכרטיס עצמו או בספק ומכיוון שיש לי ספק ג'נרי 300 אני חושב שכאן הבעיה. בכל אופן השבוע אני הולך לחנות שממנה קניתי כדי שיבדקו את הכל. לא הבנתי מישהו כאן שאמר שהבעייה של מלבנים לבנים וכל מיני צורות שמופיעות על המסך נובעות מבעיות זיכרון.

איזה זיכרון, של הכרטיס עצמו או של המחשב?

דודי.

פורסם

תמונה של הבעייה, הנה תראו:

פורסם

אוקיי בדקתי את שתי הספרות האחרונות והספרות הן: 01

חיזוק לטענה של ספי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים