עבור לתוכן

האם יורגש שינוי ממובנה ל: Creative XtremeGamer Fatal1ty Pro

Featured Replies

פורסם

האם שווה לי לקנות את הכרטיס הזה?

כרגע יש לי מובנה

ואני שומע דרך אוזניות AKG K512 , ואם לדוגמא אני יקנה גם JBL CREATURE II ,

האם יהיה הבדל ב:

1. משחקים

2. סרטים

3. מוזיקה

נ..ב אני יכול להשיג תכרטיס במחיר מאוד זול

תודה מראש

פורסם

הבדל יהיה, השאלה אם הוא יהיה מורגש...

סה"כ יש לך כרטיס קול און-בורד לא רע, והציוד שאתה משתמש בו לא יקר (במונחים אודיופיליים), אני לא מאמין שזה יהיה משהו מורגש, בטח לא בצורה דרמטית.

לדעתי זה בכל מקרה קצת אובר-קיל, כי זה כרטיס די יקר. בכמה זול אתה יכול להשיג אותו?

פורסם

יש לי את הרמקולים האלה וגם את הכרטיס GAMER PRO, אומנם הרמקולים לא מספיקים בשביל לנצל במלואו את הכרטיס אבל יש שיפור חד ממובנה ומרמקולים ג'נריים לCREATURE וFATALITY GAMER PRO.

פורסם

Vidati, מה שיש לarik100 על הלוח זה 889a של רילטק. הם באמת עשו עבודה טובה שם, ואנשים מדווחים ברשת שהוא נשמע טוב.

אני גם חושב שהוא פחות טוב מהXtremeGamer (במיוחד אם מוסיפים את כל היכולות הנלוות של הכרטיס הזה ודומיו ואת הביצועים במשחקים), אבל לא בטוח שכדאי.

ביקורת מעניינת שכוללת כמה וכמה מובנים (כולל החדשים של Realtek) וגם את ה XtremeMusic שהוא עם אותם צ'יפים של XtremeGamer:

http://www.insidehw.com/Reviews/Multimedia/Integrated-Sound-Cards-Roundup/Page-7.html

אפשר לראות בבירור שהX-Fi עדיף. הכל בהנחה שהביקורת אמינה. אני זוכר שראיתי תוצאות דומות ב ixbtlabs, אז אני לא חושש יותר מדי.

פורסם
  • מחבר

בכמה זול אתה יכול להשיג אותו?

אני יכול להשיג אותו בסביבות 300 שקל

השאלה היא אם שווה ויורגש , לאוזניות לשימושים שהזכרתי והרמקולים שהזכרתי לשימושים שהזכרתי

תודה מראש

עוד תגובות בבקשה

פורסם

אני יכול להשיג אותו בסביבות 300 שקל

השאלה היא אם שווה ויורגש , לאוזניות לשימושים שהזכרתי והרמקולים שהזכרתי לשימושים שהזכרתי

תודה מראש

עוד תגובות בבקשה

לדעתי האישית, זה שווה אבל זה לא יורגש... (תחשוב על הרמקולים\אוזניות כצוואר בקבוק ליכולת של הכרטיס קול)

אם אתה חושב שבעתיד תשדרג את המערכת אז אולי כדאי כי זה מחיר מאוד טוב אני חושב, אם לא אז תלוי אם 300שח בתור הימור זה משהו שאתה מוכן להסתכן עליו או לא (אישית אני מסופק אם גם במקרה של שיפור מורגש זה יהיה בכלל שיפור משמעותי ודרמטי, סביר להניח שלא).

פורסם

חבר שלי שגם הוא בעל realtek 889a כמו אצלך. כשהוא ניסה את ה XtremeGamer Fatality הוא אמר שבמוסיקה זה קצת יותר מדוייק ומרגישים את זה במיוחד בסרטים.

רמקולים ATP3.

זאת אומרת, אתה תרגיש. אם שווה? - זה אתה תדע אחרכך. זה לא הבדל של שמיים וארץ. הX-Fi האלה מדוייקים יותר ולחלק מהאנשים, הצליל שלהם נעים יותר.

זה לא משהו חד וברור, ואי אפשר להגיד לך בודאות.

פורסם
  • מחבר

לדעתי האישית, זה שווה אבל זה לא יורגש... (תחשוב על הרמקולים\אוזניות כצוואר בקבוק ליכולת של הכרטיס קול)

אם אתה חושב שבעתיד תשדרג את המערכת אז אולי כדאי כי זה מחיר מאוד טוב אני חושב, אם לא אז תלוי אם 300שח בתור הימור זה משהו שאתה מוכן להסתכן עליו או לא (אישית אני מסופק אם גם במקרה של שיפור מורגש זה יהיה בכלל שיפור משמעותי ודרמטי, סביר להניח שלא).

יותר מJBL CREATURE? לא בעתיד הקרוב

אז אני מבין שכדאי לוותר על ההצעה?

פורסם

יותר מJBL CREATURE? לא בעתיד הקרוב

אז אני מבין שכדאי לוותר על ההצעה?

אכן כן.

פורסם

גם אני לא הייתי מוסיף רק כדי להרגיש את השיפור הזה. זה לא נראה לי שווה.

אם כבר, את הסכום כדי לך להוציא על רמקולים טובים יותר

פורסם

גם אני לא הייתי מוסיף רק כדי להרגיש את השיפור הזה. זה לא נראה לי שווה.

אם כבר, את הסכום כדי לך להוציא על רמקולים טובים יותר

נכון, אם באמת אמרת שאתה מתכוון לקנות את ה JBL, עדיף להוסיף את הסכום שתכננת להוציא על הכרטיס קול ולקנות משהו יותר רציני, כמו ההארמן קרדון סאונד סטיקס.

פורסם

אני עברתי מ AUDIGY 2 ל XFI אקסטרים מיוזיק והרגשתי בהבדל משמעותי באיכות המוזיקה, אני נהנה בהרבה יותר מאשר עם הכרטיס הקודם וזה עוד מבלי להפעיל את כל האפקטים והשיפורים שה XFI נותן. אבל אצלי הכרטיס מחובר ישירות למגבר ולא לרמקולים קטנים מפלסטיק (בסופו של דבר כל הסטים של הרמקולים למחשב הם קופסאות פלסטיק קטנות ולא ממש רמקולים אמיתיים).

פורסם

לא כל הרמקולים למחשב הם מה שתיארת.

בכלאופן, לאילו רמקולים המגבר מחובר?

פורסם

אני עברתי מ AUDIGY 2 ל XFI אקסטרים מיוזיק והרגשתי בהבדל משמעותי באיכות המוזיקה, אני נהנה בהרבה יותר מאשר עם הכרטיס הקודם וזה עוד מבלי להפעיל את כל האפקטים והשיפורים שה XFI נותן. אבל אצלי הכרטיס מחובר ישירות למגבר ולא לרמקולים קטנים מפלסטיק (בסופו של דבר כל הסטים של הרמקולים למחשב הם קופסאות פלסטיק קטנות ולא ממש רמקולים אמיתיים).

:xyxthumbs: חושב גם

וגם לי יש את הכרטיס (מפרט 1 בצד) והאיכות השתפרה באמת ואני מאמין שבעזרת רסיבר ורמקולים איכותים אני יהנה אפילו יותר...

אז כהה שיש הבדל! לגבי הרמקולים שיש לך או שאתה מעונין בהם אני לא ממש מכיר!

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

המגבר שלי הוא מגבר ק"ב של קנווד מדגם KRF-V7030D דגם יחסית ישן אבל חזק (לא מהזבל שמכרו בדיוטי פרי ב 200$) והרמקולים הם רמקולים וינטאג' של סאנסוי S930 עם צליל מדהים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים