עבור לתוכן

שביתה באוניברסיטה הפתוחה [נגמרה]

Featured Replies

פורסם
סגל ההוראה באוניברסיטה הפתוחה הכריז על שביתה נוכח תנאי ההעסקה, לפיהם המנחים והמרכזים מפוטרים מדי סמסטר. ההנהלה: מתנהל מו"מ, נציגי המנחים משנים עמדות

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3702415,00.html

פורסם

למזלי ההנחיה הבאה שלי בשישי. נקוווה שיסתדר עד אז. בהצלחה רבה למנחים ולמרכזים.

פורסם
  • מחבר

מענין מאוד מה הולך שמה בחדרי המרצים וחדרי המנהלים ;D

בטח מריצים תרגילים באינפי עד הלילה ...... :lol:

פורסם

בנתיים זה לא נראה טוב :\

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר
לסטודנטים באו"פ שלום רב,

על רקע התמשכות השביתה, בהמשך למכתבינו הקודמים, ולאור פניית אגודת הסטודנטים מיום

ה-3 במאי, שקלנו בכובד ראש והחלטנו על ההקלות הבאות שמטרתן לסייע לסטודנטים:

* הגשת מטלות - היות ובשלב זה השובתים אינם בודקים מטלות החלטנו לבטל בסמסטר זה את חובת הגשת המטלות. לפיכך, הציון הסופי בקורס יהיה ציון הבחינה. ואולם, סטודנטים שיבחרו להגיש מטלות והן תיבדקנה, ישוקללו להם ציוני המטלות והבחינה בחישוב הציון הסופי בהתאם לשיטת חישוב הציון הסופי בקורס.

* הרשמה לסמסטר ג2009 - בגין הנסיבות, ההרשמה לא תהיה תלויה בקבלת ציונים בקורסים המתנים. סטודנטים המעוניינים ללמוד ברצף, כלומר, מבלי שיש להם עדיין ציונים בקורסים המתנים, מתבקשים להזין פנייה במערכת שאילתא, או להודיע על כך למוקד הפניות והמידע.

* מועדי בחינות ב2009 - הבחינות יתקיימו במועדן, והסטודנטים הלומדים בכוחות עצמם ו/או בסיוע חברי סגל הוראה שאינם שובתים מוזמנים לגשת אליהן. ואולם, אם תהיה הארכה של הסמסטר בגין השביתה, יקבעו מועדי בחינות נוספים.

* בגין השיבושים בהנחיה, מי שיגש לבחינות סמסטר ב2009 במועדן המקורי וירגיש צורך בכך, יוכל לגשת למועד נוסף מעבר למקובל, במועד שיקבע בעתיד.

* בתום השביתה תיבחן האפשרות לתת תגבורים והשלמות הנחיה במטרה לסייע לסטודנטים לסיים בהצלחה את הסמסטר.

בהתאם להתפתחויות, תישקל בעתיד גם האפשרות להחזר כספי מתוך דמי ההרשמה המוגברת ששולמו (לסטודנטים הרשומים להנחיה כזו).

בברכה,

פרופ' תמר הרמן

דיקן הלימודים האקדמיים

פורסם

פשוט פאק.

פורסם
  • מחבר

בקיצור צריך ללמוד לבד ... בעסה למי שאין אופק בקורס כלשהו :-\

פורסם

יש שביתה ובכל זאת יש שיעורי אופ"ק?

הרי אלה שיעורים ב-Live אתה יודע.

פורסם

נראה לי הוא התכוון הרצאות בווידאו ולא הLIVE... איזה מוזר זה שהאו"פ שובת... כשכל האוניברסיטאות שבתו האו"פ המשיך ללמד (אני למדתי שם באותה תקופה) ועכשיו כשאף אחד לא שובת הם מחליטים לשבות... מצד שני זאת הייתה אז שביתת סטודנטים אם אני לא טועה והסטודנטים באו"פ לא "מלוכדים"...

פורסם

על מה סטודנט בדיוק יכול לבוא בטענות לאו"פ שהוא

ייפצח בשביתה?

אף אחד לא מכריח אותך ללמוד שם בצורה שבה מלמדים

שם, רוצה? תלמד לא רוצה? אל תלמד.

פורסם
  • מחבר

התכוונתי כמובן להרצאות מוקלטות מסימסטרים קודמים

לב , האו"פ הבטיח לנו הנחיה מוגברת כלומר הרצאות שבועיות ממש כמו באוניברסיטה סגורה .

קח לדוגמא קורס כמו אינפי , כמעט כל הסטודנטים לא היו נרשמים לקורס הזה ללא הנחיה מוגברת

ויש עוד הרבה קורסים קשים כאלה שהנחיה מוגברת היא דבר הכרחי להרבה אנשים .

אפילו האו"פ מסכים איתנו בזה , ומי שנירשם להנחיה מוגברת ולא רוצה ללמוד לבד יוכל לקבל החזר כספי .

בכל אופן אני משער שרק מעט ידרשו החזר כספי ,

ורוב רובם של הסטודנטים פשוט ילמדו לבד

פורסם

האם מישהו יודע אם תקופת ההרשמה (הסדירה) לסמסטר קיץ תוארך?

פורסם

אף אחד לא יודע כלום ולא מוכן לתת תשובות

פורסם

אתה מדבר על חברי הפורום או על האוניברסיטה ;)?

פורסם

גם וגם כמובן ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים