עבור לתוכן

זקוק לחוות דעת בנוגע ל HP DV5-1250 ומידע אודות הזמן אשר הסוללה שלו מחזיקה.

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות את המכשיר הנ"ל ואני מעוניין לדעת מה דעתכם עליו, האם הוא משתלם עבור 4800 ש"ח (כמחשב תחליף שולחני לא כבד מדי - 2.66) והכי חשוב מה זמן הסוללה שלו - לא הצלחתי למצוא זאת בשום מקום וזה ממש חשוב לי.

*מתלבט קצת בינו לבין ה Gigabyte W576V-86R4 אשר יש לו כרטיס חלש במקצת (גרסאת הGS), אבל מעבד חזק. לא סגור מה עדיף - עד כמה המעבד טוב יותר וחשוב יותר, מה ההבדל באכות המחשב עצמו, צג וכו'...

תודה :)

פורסם

מהם השימושים שלך במחשב?

פורסם
  • מחבר

תחליף שולחני.

אני רוצה שיוכל להפעיל משחקים (לא חשוב לי מאוד, אבל אני אתבאס אם לא אוכל להפעיל משחקים בסיסים באכות טובה - דברים כמו WOW, Guild Wars) והכי חשוב לי זה תכנות, משמע מעבד חזק, הרבה זכרון...

זה מחשב שיתנייד המון, כל הזמן, לא יהיה אף פעם בבית וכל הזמן על הגב שלי, אז חשוב לי שלא יהיה כבד מדי ולכן אני לא רוצה מעבד ל2.7 קילו.

חשבתי מאוד על 14.1 ולמרות שאני יכול להסתפק ב3470 שמצאתי בASUS מסויים, זמן הסוללה שלו לא היה שווה את זה. היה לו זמן סוללה של שעתיים והוא שקל 2.5 קילו...

אם יש לך הצעות טובות יותר אני אשמח לשמוע. חשוב לי כרטיס מסך לא משולב כאשר רמת המינימום זה 3470. אני אשמח ל14.1...

פורסם

יש לך כבר ת'ראד שעוסק בקניה הזו. דאבל פוסט אסור בפורום ואין טעם לפצל את הדיון למספר ת'ראדים שונים. אנא המשך את הנושא בת'ראד הקודם.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים