עבור לתוכן

מישהו שמע על הסטפינג "KIUHB" ל1700+ ? וסיפורים על TBRED A חדשים ל1700שבוע24

Featured Replies

פורסם

היי

נתקלתי בחנות של הדובים במעבד 1700+ מהסטפינג הבא שלא ראיתי בעבר בשום מקום :

AXDA1700DUT3C

KIUHB 0325WPMW

נשמע סטפינג ממש חדש לפי השבוע ייצור שלו.

חיפשתי מידע ברשת על הסטפינג בעזרת חיפש בסיסי והאיזכור היחידי שמצאתי הוא :

http://www.nethands.de/pys/show.php4?user=SpitFire

http://www.docmicro-fr.com/_configs/configs_familial.php3

מתח מקורי של 1.525 ? נראה קצת מוזר (הוא בטח טעה שם כי לפי הU זה אמור להיות 1.6)

בכל מקרה מה בדיוק האות K אומרת (שמחלפיה את הJ שהיתה עד עכשיו) ? ולמישהו יש מושג איך הוא באוברקלוק או סתם מידע ?

עידכון - במחשבה שנייה האות K צמודה במקלדת לאות J אז אולי זאת טעות הקלדה , אבל כיוון שגם בלינק של החנות באירופה מצויין שבוע 25 אז זה דווקא כן נשמע הגיוני, ובכלל לא ראיתי שבוע כלכך חדש של ייצור במעבד הזה.

שמתי לב לזה עכשיו בלינק הראשון ששם מזכירים שהמתח DEFAULT שלו זה 1.525 אז לא כתוב שם האם המעבד הוא DUT3C או DLT3C כך שאתה לא יכול לדעת אם מדובר באותו מעבד שיש בארץ.

• תגובות 41
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

נכון, אבל מה שמוזר זה ש"יש בארץ" אבל אין מידע ברשת , לא יכול להיות שאנשים סביב העולם לא נתקלו בזה. בפורומים שקשורים לאוברקלוק שחיפשתי לא מצאתי שום מידע בנושא (חוץ ממידע על ה1700 תרוברד A שבוע יצור 24 שכולם פוחדים ממנו), אולי מישהו פה דווקא נתקל בזה באיזה פורום עולמי או משהו....

פורסם

המעבדים האלה לא טובים

אני לא כל כך יכול להכנס איתך לפרטים פה בפורום

אבל זה שאריות של AMD שהשמישו אותם . הרי הפסיקו את היצור איפה שהוא בשבוע 17 .

זה לא שהוא משומש או נחות

אלא מעבד שפחות עבר את הבדיקות של האיכות

הם יעבדו כמו שכבר אמרו לך עד 2000 מגה הרץ וזהו .

אחד כזה אני מכיר ואף נשיתי אותו במערכת שלי (2000 מגה הרץ על 1.925 וולט).

לא מומלץ .

פורסם

טוב חברה אז קניתי את המעבד, הוא הגיע אלי מפנדה השבוע (בזמן שיא של 3 ימים מרגע ההזמנה יש לציין) - והאמת אני דיי מבסוט ממנו.

קודם כל - המתח הבסיסי שלו הוא 1.65 (זה לפחות על מה שהוא עובד כששמים OPTIMIZED SETTINGS), אבל ניסיתי להריץ אותו גם ב 1.5 (ללא אוברקלוק) ועבד חלק ללא בעיות בכלל.

מבחינת אוברקלוק - אני הצלחתי להגיע ל 2192MHZ (באס 175MHZ, מכפלה 12, זיכרון על 210MHZ, מתח 1.85V) באופן יציב - זאת אומרת שהווינדוס עובד חלק ולא נתקע או עושה ריסטים וכד' (בחנתי את זה גם במצבים קשים...), אבל לדעתי אפשר להגיע ליותר - המחשב עושה בוט גם במתחים נמוכים יותר במהירויות גבוהות בהרבה (הכי הרבה ראיתי 2600) - אבל פשוט הקירור שלי לא מספיק טוב בשביל זה.

בקיצור - אני דיי מבסוט מהמעבד הזה. אולי הוא לא טוב כמו ה JIUHB אבל בהחלט הוא אוברקלוקר לא רע, במיוחד למישהו עם קירור רציני כמו קירור מים וכד'.

וד"א - חיפשתי ברשת וממש לא מצאתי שום איזכור על המעבד הזה בשום מקום פרט לאיזה אתר שכתוב בגרמנית ולא הבנתי כלום. מוזר, לא יכול להיות שהוא נמכר רק בארץ...

פורסם

OC לא רע בכלל.. :D

פורסם

PdLrAaTgIoNnUM, באיזה שבוע יצור שלו מדובר?

והאם מישהו יודע מהו המתח המירבי שרצוי לתת למעבד 1700+? כאילו 1.85 זה לא גבוה?

פורסם

לא מומלץ לעבור את ה1.85V.

פורסם

אני השבוע מזמין מ-PCH כזה מעבד, אך אני לא יודע עם איזה שבוע יצור PdLrAaTgIoNnUM הגיע לכזה OC.. ועד שאני לא יברר של-PCH יש את אותו שבוע אני לא יזמין..

פורסם

Pch מוכרים את סטפינג הKIUHB?

פורסם

כן, נגמר להם ה-JIUHB ולא יהיה להם עוד.. בכל אופן, אם אתה מברר עליו משהו (KIUHB) אשמח אם תכתוב כאן פרטים, ואם זה אכן השבוע שPdLrAaTgIoNnUM עשה איתו OC..

פורסם

איזה שי* בדיוק השבוע התכוונתי להזמין, אם מישהו יודע איפה יש עוד JIUHB שישלך לי בפרטי בבקשה, אני יתקשר יותר מאוחר לPCH ויבדוק מה הם מוכרים...

פורסם

המעבד שלי שבוע 25.

ולמה לא כדאי לעבור את ה 1.85? ראיתי אנשים שעשו אוברקלוקינג גם עם 2V...

פורסם

מתח מעל 1.85V בעבודה קבועה מקצר את חיי המעבד וגם יכול פשוט להרוד אותו בפתאום אבל לOC זמני עם מערכת קירור טובה זה בסדר גמור.

תגידו חברה מה זהו לא יהיה יותר JIUHB בארץ?

פורסם

החיישן מראה על 1.87 (למרות ששמתי על 1.85) זה עדיין בתחום הבטוח?

פורסם

זה אומר שהלוח שלך עושה OVERVOLTING שזה תחלז עדיף מ UNDERVOLTING וכן זה בסדר לא ממליץ לעלות יותר מזה.

אתה בטוח שאתה לא יכול לייצב אותו בפחות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים