עבור לתוכן

שאלה |E8400 בתדר המקורי - מעוניין לבצע OC

Featured Replies

פורסם

יש לי E8400 בתדר המקורי שלו - שכרגע הורדתי את הC@ שהיה על 3600Mhz טמפ' טובות 33 במנוחה / 38 במאמץ.(אין בעיה של קירור)

מעוניין לסחוט את המעבד עוד קצת המלצות כל שהן? 3.8/4.0/4.2 ?

פורסם

תעשה מה בראש שלך , המטרה היא ביצועים במשחק כן? אז כמה שיותר

פורסם

סליחה אבל לא הבנתי איזה המלצות אתה מחפש ? ???

פורסם
  • מחבר

המלצות של אנשים עם אותו המעבד שהגיעו לתדרים גבוהים יותר יציב.

פורסם

כל מעבד הוא אישיות בפני עצמו , לפעמים צורך יותר מתח ולפעמים יותר , תנסה להגיע ל4 ותראה אם יציב תמשיך.

פורסם

ל4 הוא מגיע לכולם , יציב יעני. (אבל צריך קירור נורמלי בשביל זה) ,אחרי 4 כבר קשה להתקדם וצריך להעלות מאוד את המתח וזה תלוי מאוד בסטפינג , אצלי למשל C0 והוא חרא בOC (יעני יחסית לסטפינג E0 או E1 משהו כזה) , למשל אני הגעתי עם מתח 1.36 ל4 , ואנשים אחרים שיש להם את הסטפינג E הגיעו עם מתח כזהל4.2 יציב ואף יותר. אבל בעיקרון לא משנה מה הסטפינג E8400 קשה לעבור את 4 , ובין 4 ל4.2 למשל אין כזה הבדל משמעותי במשחקים חוץ מצרכת חשמל יותר גבוהה וטמפרטורות גבוהות יותר (בגלל שאתה צריך להעלות את המתח).

אם באמת יש לך קירור טוב , והטמפרטורות במאמץ לא עולות מעל 65 ככה (אפשר 70-75 אבל לא רצוי לדעתי) אז קח אותו ל4.2. יותר כבר אין טעם.

בכל אופן אצלי הוא על 4GHZ , 1.36V , במאמץ 60 מעלות בערך, ויציב לגמרי. ועשיתי שבמנוחה הוא יוריד את המכפלה,כך שהמתח הוא 1.34 ו2.6GHZ במנוחה.

פורסם

C0 לא חרא ב-OC, אם הוא היה חרא לא היית מגיע ל-4GHZ במתח כזה נמוך יחסית ל-E8400 אחרים שזוללים מתח.

גם לי יש C0 ואצלי המעבד מסוגל להגיע ל-3.9GHZ במתח סטוק.

זה עניין של מזל בסופו של דבר.

פורסם

כן אבל לא התכוונתי שהוא חרא , כאילו יחסית לE .. אבל בסה"כ זה אותו מעבד כך שלא ממש הרבה משנה. ואם יש קירור טוב אפשר להגיע עם המעבד הזה ל-4 יציב בכל מקרה לא משנה מה הסטפינג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים