עבור לתוכן

מחפש מארז שקט ואיכותי יחסית באזור ה300 (ללא ספק)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם להלן המפרט (מה שלדעתי רלוונטי):

מעבד:

Intel Core 2 Duo E6420, 2133 MHz (8 x 267)

קירור למעבד של Arctic Cooling Alpine7 (מה שרשום על הקירור עצמו)

לוח אם:

MSI P6N SLI (MS-7350)

:System Memory

2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)

X2 OCZ XTC Platinum OCZ2P8001G 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-5-5-13 @ 333 MHz) (3-4-4-10 @ 270 MHz)

)

כרטיס מסך:

MSI Radeon 4850 512MB

ספק כח: Enermax Liberty 500W

המחשב נמצא כרגע ממש ליד הכרית אז נושא הרעש עלה רק לאחרונה. כיום אני עם מארז גנרי שסיפק אותי ,אבל אם באזור ה-300 ש"ח אפשר לצמצם את הרעש משמעותית אז אני מוכן להשקיע.

יכול להיות שרק החלפת מאווררים תספק אותי? אולי הספק (אני יודע שהוא איכותי) יוצר את רוב הרעש? יש שני מאווררי 12 (אם אני לא טועה) אחד מקדימה על הכוננים הקשיחים ואחד מאחורה.

עוד יכול להיות נחמד שיהיה מרווח יחסית (לנקיון החלפת הארדיסקים וכדומה), שיחסית ישמור מכניסת אבק (ואני מקווה שאני אצליח להסביר את עצמי) שהכבלים יהיו מסודרים, כלומר ראיתי במארזים איכותיים יותר שהכבלים "ארוזים" בצורה אסטתית יותר (אצלי אזיקונים עושים את העבודה) ושלא יהיה פלצני/ילדותי (צורות של חייזרים למיניהם), שקל לפרק יחסית ושיכין קפה :).

אני מעדיף מאיוורי לרוב אין להם בעייה של דגמים, שם האחריות שלי ושם יעשו לי את ההחלפה בין המארזים בחינם.

אם יש עוד קריטריונים שלא העלתי ושחשובים ציינו בבקשה ובהמלצות אם ניתן לפרט יתרונות/חסרונות ואם חריגה מהתקציב ממש מוצדקת אני מוכן לשקול.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההצעה, אבל לדעתי הוא נראה מצועצע.

יש לך נסיון איתו או שראית אצל אחרים שאתה ממליץ עליו? החברה טובה ,אבל אין לי מושג לגבי מארזים שלה...

עריכה:

טוב, ראיתי באתר היצרן שהוא עונה על הבקשה שלי בקשר לאבק, אז נשאיר אותו כאופציה. אשמח לשמוע עוד הצעות.

איך הוא בקשר לשקט?

תודה לעוזרים.

פורסם

הוא נחשב לשקט ולכן המלצתי עליו.

מלבד הפאנל הקדמי המארז זהה ל - CHAKRA שיש עליו לא מעט ביקורות ברשת.

פורסם

שקט הוא לא.

פורסם
  • מחבר

עברתי על כמה ביקורות ובאמת נראה שהוא עונה על הצרכים שלי (CHAKRA). תודה רבה כרגע הוא המועמד המוביל.

לא חובה שהמארז יופיע באתר של איוורי גם דגמים שהם לא מציינים ולרוב הם מביאים, גם אם במיוחד בשביל הלקוח אז תשפכו המלצות כמה שיותר.

חוץ מזה מה הטווח מחירים של המארז הנ"ל שהמלצת (הסתכלתי בזאפ, אבל הוא לא בודק בחנויות שחברים באתר קונים בהן)? אם אתה מכיר עוד מארזים שאתה ממליץ עליהם, אבל מוגבל מהתקציב תציע בכל זאת ונראה אולי נחרוג יותר כי מארז זה גם ככה לא משהו שצריך להחליף בתדירות גבוהה.

פורסם

ב - KSP הוא עולה 345 ש"ח.

יש אופציות טובות מחברת NEXUS אבל הם נמכרים רק ב - ZIGZAG ואני לא יודע אם IVORY יכולים להשיג אותם (300 ו - 400 ש"ח בהתאמה לשני המארזים).

יש גם את ה - CM SILEO 500 שמומלץ (גם לא ראיתי באייבורי) וגם LIAN LI PC7B (עולים כ - 420 ש"ח).

פורסם
  • מחבר

טוב תודה לכל העוזרים אני חושב שאני אלך על אחד מהדגמים שהוצעו פה מאנרמקס כי מהביקורות עולה שהם עונים על הצרכים שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים