עבור לתוכן

מחפש קירור בתקציב של 300 ש"ח לOC.

Featured Replies

פורסם

היי, אתם יכולים לראות את המפרט שלי בצד, אני יודע שהלוח אם הוא מאוד גבולי לOC אבל זה לא כ"כ משנה לי, אני רוצה לעשות OC קל.

המעבד שלי (הQ9550) עובד על 2.8GHZ ואני רוצה לעשות לו OC קל לסביבות 3-3.2GHZ. והבעיה שיש לי עכשיו קירור סטוק, הוא מעולה, במנוחה הטמפרטורה היא 40 מעלות ובמאמץ היא עולה ל55 מעלות, לא משהו רציני. אבל הקירור לפעמים מרעיש וזה מעצבן אותי כי זה מפריע לי להתרכז אז מישהו יכול להמליץ לי על קירור מעבד עד 300 ש"ח מהחנות www.p-see.co.il?

חשבתי על:

http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=185

או על

http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=938

למרות שהקירור הזה חורג הרבה יותר מהתקציב שלי אבל אמרו לי שהוא דווקא טוב..

פורסם

מה זה המחירים האלה... ה-THERMALRIGHT עולה שם כמעט פי 2 ממה שעלה לי בפנדה.

פורסם

כן, בגלל שזו הגרסא "השחורה"...

בכל מקרה יש את הMUGEN2 ב-195 ש"ח בKSP שהוא יותר טוב מהקירור הראשון שהבאת ובערך משתווה לTRUE שבא דרך אגב בלי מאוורר

לOC כמו שאתה מתכנן גם הפריזר שעולה 110 יספיק.

בכל מקרה ההמלצה שלי - מוגן 2 שבא עם פלטות לכל התושבות כולל 1366 במידה ותרצה להעביר אותו למחשב הבא שלך..

פורסם

פותח התרד לוח האם שלך יאפשר OC סביר בהחלט..מה שכן עוד 200-400MHz לא יעשו שיפור דרסטי אם בכלל..

אתה יכול לנסות לבצע את הOC עם הקירור סטוק ולראות את הטמפ'..

לגבי קירור..בחנות שהצעת אין ממש משהו משתלם מבחינת מחיר/דגם..כמו שהציעו כבר אם אתה מתכנן OC קל-בינוני גם הFREZEER 7 PRO שעולה חצי מהתקציב שלך יספיק..בתוספת קטנה יש לך את הMUGEN 2 של SCTYHE שיהיה מעל ומעבר בשבילך..

פורסם

אני חושב שכדאי לך לקחת FREEZER EXTREME ולשים עליו מאורר 12 ס"מ. ראיתי שיש לו כזה, הייתי היום בחנות.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לקנות את הקירור בחנות שקניתי ממנה את המחשב כי אני לא יודע להחליף את הקירור בעצמי אז...|:

ונניח שאני אעשה OC יותר גדול, נניח ל3.5MHZ איזה הבדל משמעותי אני אראה מהמצב שאני נמצא בו עכשיו או OC קל?

פורסם

זה תלוי מה השימושים שלך..בגדול תדר מעבד גבוה יותר..יתרום בביצועי מולטיטסקינג/עריכת וידיאו ואודיו/גרפיקה וכו..

ההבדל בין מצב סטוק לעוד 200-400MHz הוא מזערי בהחלט..

פורסם
  • מחבר

אהה הבנתי. אז מבחינה מסויימת אין לי בעצם מה למהר עם OC כי אני בקושי מתעסק עכשיו עם עניין הגרפיקה בגלל הלימודים אז המעבד שלי מספק את העבודה שלו עכשיו.

פשוט שמתי לב שבמשחקים אני מנצל את כל המהירות.

פורסם

ה-OC אם תעשה יעזור לך מאוד לא עכשיו, אלא בעוד תקופה כשהמעבד יהיה חלש בשביל השוק. המהרה של 400 מה"צ יהפכו את המחשב מ-איטי ומעצבן לסביר שסוחב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים