פורסם 2003 באוגוסט 122 שנים אני רוצה לעצב את המארז . כדי להכין חלון אני חייב דרמל ? כי אני בטוח שזה יצא לי עקום יש לכם המלצות על בעלי מקצוע שיעשו לי את זה ? אם לא - אני אלך על מקדח כוס כדי ליצור חור למאוורר וזה הכל ... זה עוד משהו שאני יכול לעשות לבד . מה כדאי ?
פורסם 2003 באוגוסט 122 שנים אם אתה רוצה להכין חלון עדיף לך לעשות את זה אם ג'יקסו כי אם דרמל ממש קשה לעשות את זה ישר ואחרי זה תצטרך לשייף הרבה,וגם זה יקח לך הרבה מאוד זמן.
פורסם 2003 באוגוסט 122 שנים מחבר אין לי מאיפה להשיג משור כזה ... ???אתם יודעים אולי על איזה בעל מקצוע שיסכים לעשות לי חלון ?
פורסם 2003 באוגוסט 122 שנים אם אתה גר בקרבת חולון / אזוריש בעל מקצוע שיעשה לך הכל כולל גומי,פרספקט,חיתוך,הרכבהאני לא יודע בעל פה את הפרטים אבל ביום ראשון אני יביא לך פרטים של איפה הוא נמצא ןמס טלפון
פורסם 2003 באוגוסט 122 שנים כדי לקבל צורה יותר מקורית של חלון הייתי משתמש בדרמל אם אתה רוצה אותומדויק וסימטרי אז רק במקדח כוס, או שהייתי עושה הרבה חורים של 120 מ"מ ומצרף אותם.
פורסם 2003 באוגוסט 122 שנים כדי לקבל צורה יותר מקורית של חלון הייתי משתמש בדרמל אם אתה רוצה אותומדויק וסימטרי אז רק במקדח כוס, או שהייתי עושה הרבה חורים של 120 מ"מ ומצרף אותם.איך בדיוק עושים חלון עם מקדח כוס? התבלבלת אחי... התכוונת לג'קסון. הרבה חורים עם מקדח זה סתם מגעיל ויצא לא יפה
פורסם 2003 באוגוסט 322 שנים עזוב אותך אחילך למסגר ותבקש ממנו שיעשה לך חלון עם פלזמה כמו מה שאני עשיתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.