עבור לתוכן

שאלות בנוגע לכרטיס מסך ASUS EAH4350 SILENT/DI/512MD2

Featured Replies

פורסם

אני מחפש כרטיס מסך שכל שימושיו יהיו הצגת חומר H.D מהמחשב שלי הן למסך המחשב של י (dell 2709 ) באמצעות חיבור DVI וכן לפלסמה הניצבת לא רחוק ממנו באמצעות חיבור HDMI . לאור ההמלצות ש" בסטיקי " החלטתי ללכת על כרטיס מסך מבוסס על צ'יפסט ATI Radeon HD 4350 וקניתי את ה-asus כפי שמפורט בכותרת שלעיל.

בסטיקי רשום כי כרטיסי ה-ATI Radeon HD 4350 מכילים טכנולוגיית "Built-in HDMI with 7.1 surround sound support" אולם באתר של ASUS אני לא רואה שזה מצויין - וגם לא על עטיפת הכרטיס - מצב לינק לכרטיס באתר אתר של אסוס :

http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=7hOkCtcoGbkj7z2h&content=specifications

א- האם יש טעות באתר של אסוס או שאותו כרטיס ספיציפי שברשותי אינו מכיל את התכונה הזו?

ב-העניין חשוב לי כי אני מעוניין לחבר את הפלזמה אך ורק בחיבור ה-HDMI שיכלול גם את הסאונד לטלוויזיה -ואני לא רוצה לפתוח את האריזה-אז אשמח לדעת תשובה בענין.

ג-האם צריכה לי להיות בעיה שאני ארצה להציג סרט פעם בפלאזמה ובפעם ב-LCD אני צריך לעשות איזו שהיא פעולה? איך כרטיס המסך יידע שאני מעונין לראות סרט לדוגמא בפלאזמה ב-HDMI ןלא ב-LCD דרך ה-DVI .

עריכה"

באתר של ATI מצאתי את הדברים הבאים -אנא עזרו לי לפענח אותם:

HDMI output support

Supports all display resolutions up to 1920x1080

Integrated HD audio controller with up to 2 channel 48 KHz stereo or multi-channel (7.1) AC3 enabling a plug-and-play cable-less audio solution4

.4.Subject to digital rights management limitations; maximum supported audio stream bandwidth is 6.144 Mbps

תודה,ערן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים