עבור לתוכן

זכרונות sd ram

Featured Replies

פורסם

האם זכרונות sd ram של חבר שלי עלולות לגרום ללוח האם האם הישן שלי בעיות כאשר אני יפעיל אותם עליו?

אני לא יודע באיזה מצב הם.

יכול להיות שרופים ויכול להיות שהם בסדר אבל האם הם עלולים לגרום קצר לבקר או משהו ?? לשריפה של משהו וכדומה.... ???

פורסם
  • מחבר

לאף אחד אין תשובה בשבילי?

זה דחוף...

פורסם

אם הם הרוסים רוב הסיכוים שהמחשב לא יעבוד,ואם אתה יודע שהם לא תקינים מראש אל תנסה אותם על הלוח.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע בוודאות אבל אבל יכול להיות שהם עובדים ! איך אני יוכל לבדוק אותם מבלי להסתכן בשריפת רכיבים אחרים?

פורסם

גם אם הם לא תקינים הסיכויי שהם יגרמו נזק הוא כמעט אפס, אלא אם הם ממש עלו באש אבל אתה תראה סימנים לזה אם תסתכל עליהם.

פורסם
  • מחבר

אמירם אני לא רואה עליהם שום דבר לדעתי הם בסדר אבל האם אני יוכל להסתמך על מה שאתה אומר?

כאילו לעשות את זה או לא(מה היית עושה במקרה שלך) קיבלתי אותם פשוט בחינם... ואחד מהם 256

פורסם

אם אתה לא רואה סימנים עליהם אז הם לא יגרמו נזק למחשב עצמו. מקסימום המחשב לא ידלק עם הזכרונות האלה

פורסם
  • מחבר

זכרונות לקשורים ללוח או משהו כי אמרו לי שכן ???

פורסם

כמו שאמירם אמר, אם אתה לא רואה שום דבר שכרוך בנזק *פיזי* (נשרף נשרט נשבר וכו' כו'...) אז אני חושב שאין סיבה לפחוד

*אבל* אני מציע לך להכניס רק את מה שאתה חושב שאמור להיות הרוס למחשב ולא ביחד עם הזכרונות העובדים, אם הם באמת

הרוסים כמו שאתה אומר אז המחשב לא יעשה BOOT, אם כן אז "תתחדש", בערך :)

פורסם

אם כבר מישהו פתח דיון על sdram אז יש לי שאלה

היה לי במחשב הישן שלי (פנטיום 1) 16mb שהם לא sdram ועוד 32 שהםsdram וה-32 נשרפו לי אז מה זה היה של pc100?

וגם שמתי שם כרטיס מסך tnt2 32mb והמחשב כל הזמן נתקע זה בגלל הזכרונות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים