עבור לתוכן

מעט מאוד FPS ב-COD WAW

Featured Replies

פורסם

אני משחק במשחק עם המערכת שבצד (המעבד ב-OC ל-3.6GHZ והזכרונות ב-OC ל-1.8GHZ), הדרייבר של כרטיס המסך מעודכן ל-182.08 (אין לי כוח לעדכן לבטא החדשה) ולא ידועה בעיה של ווירוסים או משהו אקראי אחר.

אני מכוון את ההגדרות להכי גבוהות שאפשר (רזולוציה של 1680x1050, מאושרים DUAL VIDEO CARDS מן הסתם. V-SYNC פועל גם בדרייבר וגם במשחק) ואני מקבל בממוצע 18 FPS (נבדק עם פראפס). אין לי מושג מהו מקור הבעיה ואין לי מושג איך לפתור אותה.. אשמח מאוד אם למישהו יש הצעה.

כמות ה-FPS עולה רק כשאני מכוון את הרזולוציה ל-960x600 ומשאיר את שאר ההגדרות כמו שהן. וגם אז כמות ה-FPS היא בסה"כ 33 בממוצע..

עוד בעיה בה נתקלתי היא שתזוזת העכבר מאוד מאוד איטית בתפריט (כשאני עושה PAUSE מהמשחק, כשאני ממש בתפריט ההתחלתי היא בסדר גמור), במשחק היא בסדר גמור.

תודה רבה מראש לעוזרים.

פורסם

קודם כל, אתה יודע מה הפירוש של מה שאתה מפעיל בשם V-SYNC? תוריד את זה מהדרייבר עצמו ומהמשחק עצמו, אתה רוצה הרבה FPS אבל מפעיל בשתי מוקמות שזה הדרייבר והמשחק V SYNC? תוריד את שניהם בהתחלה משם.

שנית, תבדוק האם האופציה של כרטיס מסך בודד עושה תעבודה, אחריי הכל אין לך באמת SLI... ולך תדע איזה בעיות תאימות יש עם 295.

עוד דבר, תבדוק בדרייבר עצמו של מופעל לך משהו מיותר.

תבדוק בטסק מנג'ר ששום דבר נוסף לא פועל שגוזל לך מכוח עיבוד המעבד.

דבר אחרון, פשוט להתקין מחדש תמשחק או להשיג גירסא נורמאלית שאכן עובדת (או ללכת על מקורי).

(תפרמט,תאחה,תתקין מחדש דרייברים וכו') יש שלל בעיות, תתחיל לבדוק אחת אחת, אם זה קורה אך ורק במשחק הספציפי הזה, הרי שהבעיה במשחק עצמו.

אצלי למשל עם המפרט שלי, קיבלתי FPS ממש גבוה במקסימום הגדרות. לפחות פי 2.5 מה- 18 שלך. אז בהחלט יש משהו.

פורסם
  • מחבר

אני לא מוכן לשחק בלי V-SYNC. זו אחת הסיבות שלקחתי כ"מ כל כך חזק- שלא אצטרך בכלל להתפשר על הגדרות שמשפרות את חוויית המשחק ומאטות את ה-FPS. בקרייסיס אני משחק על כל ההגדרות הכי גבוהות והמשחק רץ חלק :smile1:

בדקתי את האופציה של כרטיס בודד, בדקתי בדרייבר (וזה לא כ"כ משנה כי משחקים אחרים רצים נהדר עד כמה שזכור לי כשיחקתי לפני שבוע), בדקתי בטסק מנג'ר וצריכת ה-CPU היא 1% ללא המשחק, המשחק שלי מקורי ונקנה ב-220 ש"ח, לא מוכן לפרמט בשביל בעיה כזו פיצית, אני רוצה למצוא את מה שגורם לה לקרות.

פורסם

אתה עדיין לא מבין מה אומר ה- V-SYNC? אז למה אתה מתכווח? רוצה קישור לויקיפדיה?

חחח זה בכלל לא מה שאתה חושב, זה לא משפר או מרים תגראפיקה שלך, זה נועד על מנת להוריד את ה- FPS שלך ולהתאימה למסך ה- LCD שלך על מנת שלא יהיו קרעים כאשר יהיה לך למשל 140 FPS או עיוותים במשחק.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283368.0

זה ההסבר חביבי, תלמד קצת לפניי שאתה זורק מושגים ודברים לעולם. כמו כן מוסבר שם בהמשך איך לתקן אם יש בעיות עם ה-- V-SYNC וכדומה. תבדוק מה כתוב שם ומה לעשות, אולי זה יעזור. פלסו כתבו שם על טריפל באפרינג וכו' ועם בעיית עכבר שלך, תבדוק מה קורה עם זה בדרייבר.

עכישו מה שאתה יכול לעשות, עקב כך שיש לך V-SYNC דלוק בדרייבר ובמשחק עצמו, יש מצב כי בין שניהם קיימת הפרעה כלשהיא חמורה, תכבה בשניהם את זה, תבדוק מה קורה, גם בדרייבר תכבהו גם במשחק עצמו. לאחר מכן אם המצב משתפר אצלך, תפעיל אחד אחדו תבדוק איפה נוצרת הבעיה.

פורסם
  • מחבר

אני יודע בדיוק מה V-SYNC עושה, שלא תבוא ותתחיל להתנשא עלי. כשהתמנוה לא נקרעת, לי זה מרגיש שיפור בחוויית המשחק. אפילו יותר מ-AA או AF.

פתרתי את הבעיה בעצמי כבר, בטח בלי העזרה של Automatics גאון החומרה :)

פורסם

אני יודע בדיוק מה V-SYNC עושה, שלא תבוא ותתחיל להתנשא עלי. כשהתמנוה לא נקרעת, לי זה מרגיש שיפור בחוויית המשחק. אפילו יותר מ-AA או AF.

אפשר לדעת איך פתרת את הבעיה? (שאם לעוד מישהו זה יקרה , הוא ידע איך לפתור את זה)

פורסם

מי שמתנשא פה בינתיים זה אתה, הבחור בסך הכל בא לעזור לך, עם גישה כזאת לא תקבל כלל עזרה.

בקרייסיס אני משחק על כל ההגדרות הכי גבוהות והמשחק רץ חלק :smile1:

אויי... כבר לא צריך מערכות "כבדות" כדי להריץ את קרייסיס על הגדרות גבוהות.

פורסם
  • מחבר

בסך הכול בא לעזור? אני מציע שתקרא שוב את ההודעה שלו. התנשאות מיותרת גוררת התנשאות מוצדקת.

למען האמת אני חושב שזה די אקראי, אבל בסך הכול כשסגרתי את הדפדפן המשחק רץ חלק פתאום. שום דף לא נטען, יוטיוב לא עבד ותכל'ס הדפדפן לא השתמש בכלל בכוח CPU.

כשאמרתי שאני מריץ את קרייסיס בצורה כזו הכוונה הייתה שכנראה יש בעיה ב-COD5, כי זה הרי ידוע שהוא הרבה פחות כבד מקרייסיס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים