עבור לתוכן

שדרוג המחשב תקציב עד 300 שקל.

Featured Replies

פורסם

אני קצת חדש פה ולא בידיוק ידעתי איפה לפתוח את הדיון אז פתחתי בשתי מקומות :)

2 דברים :

אני רוצה להוסיף 2 מאוורים למארז שלי, כרגע יש לי קירור למעבד, ועוד שתי מאוריים אחד בצד הקידמי( בפנים ) ואחד בצד האחורי.

על המארז יש לי עוד 2 מקומות למאוורים ( בידיוק על החלון שלו )

רציתי לדעת איזה כדאי לי לשים ? עד גבול ה100 שקל למאוור ( 150 שניהם יהיה עדיף )

-

הדבר השני, כרגע יש לי 2 גיגה של KINGSTONE, 800 MHZ מחולק ל 2 כרטיסים של 1 G,

יש לי WINDOWS XP 32 BIT ( אני כמעט בטוח שזה 32 ), רציתי לדעת, אם אני יוסיף עוד גיגה אני ירגיש אותו ?

המפרט שלי הוא כזה :

INTEL QUAD EQ6600 2.4GHZ 8MB 1066MH

לוח אם GYGABYTE GA-P35DS3L

דיסק קשיח WD 320/7200RPM S.ATA

זכרון KINGSTONE 1024MB 800MHZ X2

כרטיס מסך GYGABYTE 8800GT 512MB

צורב DVRW ASUS S.ATA

ספק ZALMAN ZA500-HP 500W

AEROENGINE

מאוורר למעבד ZALMAN CNPS7500

--------------------------------------------------------------------

זה התמונה של המארז :

aerocool-ssa-total.jpg

שימו לב לחורים האלה בצורות קו על החלון, זה ה2 מקומות למאורים שאני מדבר עליהם..

פורסם

1. האם המחשב שלך סובל מיתר חום כרגע?

2. זה מאד תלוי מה אתה עושה עם המחשב. כי תוספת של 1GB בדרך כלל פירושה לוותר על הDUAL CHANNEL.

פורסם
  • מחבר

1. האם המחשב שלך סובל מיתר חום כרגע?

2. זה מאד תלוי מה אתה עושה עם המחשב. כי תוספת של 1GB בדרך כלל פירושה לוותר על הDUAL CHANNEL.

1. המחשב לא סובל כרגע מיתר חום, אבל בימים של שרב המעלות עולות ל45 + וזה יותר מידי בשבילי כי הקבוע שלו נע בין 30 ל 35, ועוד מעט יתחיל קיץ ויהיו הרבה ימים חמים ...

2. המחשב בעיקר למשחקים, יש לי 4 כניסות לכרטיסי זיכרון, ואם אפשר קצת הסבר מזה DUAL CHANNEL כי אני לא יודע ..

תודה רבה

פורסם

בקר-זיכרון דו-ערוצי מיועד להכפלת רוחב-הפס לזיכרון-הראשי, וזאת באמצעות שזירת כתובות-הזיכרון מיחידות-הזיכרון המותקנות בערוצים המחוברים אליו, בדומה ל-RAID-0 להתקני-איחסון קבועים.

מספר יחידות-הזיכרון הנחוצות לכך הנו כפולה של מספר ערוצי בקר-הזיכרון בקבוע כלשהו - כגון 1 או 2. ישנם בקרי-זיכרון המסוגלים לקיים מצב רב-ערוצי כאשר תצורת הזיכרון המותקנת בכל הערוצים איננה זהה, וישנם כאלו שאינם (ואז בד"כ יפעלו במצב חד-ערוצי).

ודוגמה לאופן הפעולה : כתובת-זיכרון 0 תהיה מערוץ א', כתובת-זיכרון 1 תהיה מערוץ ב', כתובת-זיכרון 2 תהיה מערוץ א', כתובת-זיכרון 3 תהיה מערוץ ב', וכך הלאה.

פורסם

בתקציב כזה אין הרבה מה לשפר מלבד כמו שאמרת הוספת מאווררים.

על כל פנים Q6600 בימות הקיץ החמים בטמפ' של 45 מעלות זה בהחלט על גבול הסביר ומאווררים במארז שסה"כ יישפרו לך את זרימת האוויר מעט יוכלו להוריד את הטמפ' במעלות בודדות אם בכלל.

על מנת לנצל יותר מ-3.5GB +- תצטרך מערכת הפעלה מבוססת 64BIT.

על כל פנים אם כל מהות הדיון היא המלצה על 2 מאווררים איכותיים כמובן שזהו אינו הפורום ובשביל הנושא הזה קיים פורום "אוברקלוקינג וקירור".

פורסם
  • מחבר

אני לא מחפש לשדרג משהו אחר חוץ מהדברים האלה, הוספתי את ה300 שקל בתקציב רק בגלל שהמנהל אמר שעברתי על החוקים.

לגבי ההסבר, לא הבנתי כלום :\ אתה יכול להסביר לי תאכלס במה זה משנה ומה לעשות ?

ולגבי המאוורים, כן אני מחפש המלצה על מאוורים מסויומים אבל אם אתם אומרים שזה לא באמת ישנה אז אני פשוט לא יוסיף...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים