עבור לתוכן

יצירת Symbolic Link בVISTA.

Featured Replies

פורסם

בXP הייתי משתמש בNTFS Junction, שכבר לא עובד בVISTA(בעיקר בגלל שאין צורך) אני צריך להעתיק כ3000 קבצים למקום מסויים ומסודר בשביל תוכנה מסויימת ואין לי מקום פנוי בשביל לעשות את זה. mklink לא יודע לקבל list מסודר בתור קלט, ולבנות batch עם 3 אלף שורות זה לא רעיון חכם במיוחד.

אני זוכר שבבטא הייתה אפשרות לשנות את הcopy paste של הGUI לעבוד עםSoft links בלבד בעבר זה היה בfolder options היום אני לא מוצא את זה וגם מחיפוש קצר בגוגל זה כנראה כבר לא קיים.

למישהו יש מושג לאן העבירו את זה מבחינת ההגדרות(או ערך הרג'יסטרי שמפעיל את זה בצורה שחורה), או מכיר כלי שיוצר NTFS Junctions/Symblinks שעובד עם VISTA?

פורסם

הקבצים מפוזרים או נמצאים תחת תיקייה אחת (עם/בלי תתי-תיקיות)?

פורסם
  • מחבר

הקבצים מפוזרים או נמצאים תחת תיקייה אחת (עם/בלי תתי-תיקיות)?

מפוזרים, וצריכים להיות בתיקיה אחת, אחרת לא הייתה לי בעיה, אם הייתי יכול לעבוד עם עצים הייתי ממפה תיקיות למקום אחד וזהו, בכל מקרה אחרי התייאשות כתבתי console app בשקל תשעים בC# שמקבלת LIST לוקחת ממנו את הנתיב המוחלט ואת שם הקובץ ויוצרת את המיפוי בעזרת MKLINK, כשMS רוצים להיות יוניקס הם לא יכולים לעשות שום דבר עד הסוף...

כן הבעיה זה לא איך לעשות את זה, אלא איך לעשות את זה בצורה גורפת, על מכונת היעד לא היה PowerShell ולא רציתי להסתבך עם באצ'ים אם VBSים ארוכים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים