עבור לתוכן

שאלה על PSP SLIM

Featured Replies

פורסם

יש לי PSP SLIM&LITE כבר שנה והמסך די נשרט וזה

אז נגיד שאני רוצה להחליף לו את מסך הLCD(אני יודע שזה אפשרי) אז השאלה שלי אם זה אפשרי לו להחליף לו את המסך למסך של הPSP 3000,PSP BRITE

פורסם

מה שנשרט לך זה לא המסך, זה הפאנל החיצוני. אתה יכול לקנות כאלו באיביי בגרושים, מסך אתה לא צריך להחליף.

וסתם שתדע, מיפוי הפיקסלים החדש ב PSP3000 גורם לזה שיופיעו קווים שחורים על המסך, ברווחים בין הפיקסלים, זה מאוד מציק.

פורסם
  • מחבר

אני יודע מה נשרט לי

והתופעה שהזכרת קורה רק אם המסך נמצא בPSP SLIM? או שגם בPSP BRITE עצמו?

וחוץ מזה לא ענית לי על השאלה

פורסם

התופעה היא במסך הLCD שיש לדגם ה3000.

אם אתה יכול להכניס את המסך הזה ל2000?

אני מציע תשאל חנויות שמחליפות כאלה דברים כמו

http://www.enjoystick.co.il/

http://www.vgs.co.il/

פורסם
  • מחבר

אני לא מעוניין לשאול חנויות כי אני רק מתלבט אם באמת להחליף את המסך

אני רק רוצה לדעת אם זה אפשרי או לא

אם מישהו עשה את זה פעם

פורסם

זה אפשרי. זה אותו קונקטור, והמסך זהה לחלוטין חוץ ממיפוי ה subpixels.

אבל זה מאוד לא מומלץ- המסך של ה 3000 הוא הנחות ביותר בסדרה עד היום. סוני עשו טעות שהם התחילו להחליף מסכים בכלל, הם היו צריכים לקחת את של ה 1000 ולתת לו תאורה קצת חזקה יותר, זהו.

פורסם

מה ברצינות?? העיקר הראו תמונות שזה יותר צבעוני ויותר יפה..זה באמת היה נראה ככה

יש לך דוגמה לתמונות של ה SUBPIXELS האלו?

פורסם
  • מחבר

אישית לא שמעתי על זה

אני שמעתי שהמסך יותר צבעוני ונראה יותר טוב באור יום

נגיד באוטובוס אי אפשר לשחק בSLIM לא רואים כלום

בBRITE זה שונה

יש לכם PSP BRITE שאתם מבלבלים פה תשכל?

כי אני ראיתי וזה נראה יותר טוב מהSLIM זה בטוח

פורסם

עכשיו מגיע הקטע בו אתה מנסה לשכנע את עצמך שהמסך החדש טוב יותר-

שכח מזה.

http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=psp+3000+screen&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9&meta=

שים לב, החיפוש הכי פשוט שקיים- psp 3000 screen

כל העמוד הראשון (והשני, ואולי גם השלישי אבל שם כבר לא בדקתי....) מלאים בקישורים לכתבות ופורומים על בעיית ה interlacing הנוראית של המסך של ה 3000.

המסך לא "יותר צבעוני" (אלא אם אתה מאמין בצורה עיוורת לתמונות פרסום), אבל אכן הרבה יותר בהיר.

אז יופי- המסך הרבה יותר טוב אם אתה מתכנן לבהות בתמונות סטילס על ה PSP, אבל אם אתה מתכנן לשחק משחקים לראות סרטים? (או לצורך העניין- כל דבר שזז והוא לא סטטי...) אתה תתבאס.

וכן, בהחלט ראיתי את ה 3000, הרבה יותר מפעם אחת.

לי אישית יש PSP 1000, ואני לא ממש מתכוון להחליף אותו.

לאף אחד פה אין שום אינטרס, רק מנסים למנוע ממך לעשות טעות.

פורסם

לפי התמונות האלו באמת נראה עצוב

אני ישאר עם ה 2000 שיש לי

פורסם

stropic, אני חייב לשאול-

איך הצלחת לשרוט את המסך עצמו? זה די בלתי אפשרי אלא אם אתה פותח את המכשיר ומוריד את הפאנל הקדמי....

פורסם
  • מחבר

stropic, אני חייב לשאול-

איך הצלחת לשרוט את המסך עצמו? זה די בלתי אפשרי אלא אם אתה פותח את המכשיר ומוריד את הפאנל הקדמי....

אוקיי דבר ראשון אני אגיב על התגובה הקודמת

אני לא משקר לעצמי ואני אומר לך מה ראיתי אני לא מאמין לכם כי אני מבסס את הדברים שלי על מה שראיתי בעיניים בניגוד אליכם שמבססים את הדברים שלכם על כתבות

דבר שני יש לי שריטות על המסך עצמו

אתה מנסה לרמוז שאני לא צריך להחליף מסך כדי "להעלים" שריטות על המסך?

פורסם

אבל מסבירים לך שגם אנחנו "ראינו בעיניים", חוץ מזה ששיחקתי ב PSP3000 הרבה יותר מפעם אחת- והבעיה אכן קיימת, בעיית interlacing זה דבר קבוע.

זה לא שבחלק מהמסכים יש ובחלק לא, וזה לא שחלק מהאנשים יראו את זה וחלק לא. אני לא מבין מה הטעם לבקש פה עצה, ושאתה שומע משהו אחר ממה שרצית לשמוע להגיד "אני לא מאמין לכם". אם אתה כ"כ בטוח במה שאתה רוצה לעשות- פשוט תעשה את זה.

ולגבי שריטות על המסך- זה תלוי, איפה בדיוק השריטה?

תעביר את האצבע על ה "מסך" של ה PSP עכשיו. אתה יכול להרגיש את השריטה?

אם כן, זו לא שריטה על המסך, זו שריטה על הפלסטיק של הפאנל הקדמי. המסך של ה PSP לא חשוף, הדבר שאתה יכול לגעת בו עם האצבע זה לא המסך, זה סה"כ פלסטיק שמגן על המסך.

המסך עצמו נמצא מתחת ל "עדשה" הזו, ואי אפשר לשרוט אותו אלא אם שברת את העדשה שמגינה עליו, או אם פשוט הורדת את הפאנל הקדמי.

פורסם
  • מחבר

אבל מסבירים לך שגם אנחנו "ראינו בעיניים", חוץ מזה ששיחקתי ב PSP3000 הרבה יותר מפעם אחת- והבעיה אכן קיימת, בעיית interlacing זה דבר קבוע.

זה לא שבחלק מהמסכים יש ובחלק לא, וזה לא שחלק מהאנשים יראו את זה וחלק לא. אני לא מבין מה הטעם לבקש פה עצה, ושאתה שומע משהו אחר ממה שרצית לשמוע להגיד "אני לא מאמין לכם". אם אתה כ"כ בטוח במה שאתה רוצה לעשות- פשוט תעשה את זה.

ולגבי שריטות על המסך- זה תלוי, איפה בדיוק השריטה?

תעביר את האצבע על ה "מסך" של ה PSP עכשיו. אתה יכול להרגיש את השריטה?

אם כן, זו לא שריטה על המסך, זו שריטה על הפלסטיק של הפאנל הקדמי. המסך של ה PSP לא חשוף, הדבר שאתה יכול לגעת בו עם האצבע זה לא המסך, זה סה"כ פלסטיק שמגן על המסך.

המסך עצמו נמצא מתחת ל "עדשה" הזו, ואי אפשר לשרוט אותו אלא אם שברת את העדשה שמגינה עליו, או אם פשוט הורדת את הפאנל הקדמי.

אוקיי דבר ראשון אני לא ביקשתי שום עצה שאלתי אם הדבר אפשרי

דבר שני אם זה ככה אני כנראה לא אחליף מסך אלא רק את העדשה אז הדיון גם ככה לא רלוונטי

תודה על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים