עבור לתוכן

מחפש מחשב נייד לטיול לחו"ל ולימודים (עד 5K)

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב לכולם וחג שמח... :yelclap:

כבר 3 חודשים שאני מחפש מחשב נייד עברתי על המון פורומים ובמיוחד פה.

מחשב שמאוד מצא חן בעיני מאוד מאוד....

HP Pavilion TX2620EJ CJ981

אבל מבחינת מחיר קצת פחות מצא חן בעיני... ???

המחשב ישמש לי לכמה דברים אני טס לחו"ל בקרוב לתקופה לא קצרה לכן אני רוצה שיהיה איתי מחשב נייד

שיהיה קל לסחוב אותו מבחינת משקל מקסימום 2 קילו לדעתי), אבל שמבחינת ביצועים יהיה עדין אטרקטיבי

עוד בערך שנה שאני יחזור ללמוד.

מבחינת שימוש הרוב יהיה גלישה אימיילם ודברים כאלה אבל גם משחקים לפעמים שמשעמם

(לא משהו מטורף כנראה רק משחקים בסגנון fm09 ומשחקים בסגנון...)

אז אמרנו ביצועים טובים משקל נמוך ומסך קטן.

אני יודע שאי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה לכן גם המחיר צריך להיות בהתאם ואני מוכן

לזה בהנחה שהמחשב יהיה שווה את זה לכן לדעתי יספיקו באזור ה 5K.

(אבל זה הגג...).

בכל אופן חפרתי קצת אני מודה למי שיקרא בכלל עד לפה קל וחומר יעזור לי למצוא את מבוקשי...

תודה רבה

ושוב חג שמח.... :xyxthumbs:

פורסם

שלום Zomero,

נא להכניס את התקציב לכותרת בהתאם לחוקי הפורום

להיכן אתה טס? יש מקומות בהם זול הרבה יותר לרכוש נייד מבארץ וזה עשוי להשתלם.

מבחינת משקל וגודל לעומת משחקים, תיאלץ כנראה להתפשר קצת אם אתה רוצה מחשב נייד באמת. מחשבי 12.1" בדר"כ לא כוללים כרטיס מסך ברמה למשחקים חדשים. אתה יכול להסתכל גם על מחשבי 13.3" אבל הם קצת כבדים יותר בדר"כ.

על המחשב שציינת אני לא ממליצה כלל, הוא כבד יחסית לגודלו, בעל חיי סוללה נמוכים, חם, רועש ובעל מסך רע. הסיבה היחידה לקנות אותו היא אם אתה באמת זקוק ל-Tablet בתקציב נמוך. מצד שני כרטיס המסך שלו טוב יחסית להיצע במחשבים כאלו.

פורסם
  • מחבר

בוצע... :-[

אני טס לארה"ב.

אני יודע שיותר זול שם, וכל מי ששומע שאני מחפש מחשב נייד לקנות רק שם.

אבל כל החושים שלי צועקים לי לקנות בארץ בגלל שיהיה לי גם יותר נוח (הכל כבר בעברית- מקלדת, וונדוס וגם יהיה לי זמן להכין כל מה שאני צריך

על המחשב) וגם מבחינת אחריות, אני יחיה בלב שקט יותר.

מבחינת משחקים אני לא הולך לשחק משחקים מטורפים על המחשב באמת רק דברים להעביר את השעמום.

יש איזה מחשב שאתם ממליצים אם לא ה HP

שוב מבחינת מסך חשוב לי גם ללימודים בעתיד אז משהו שיהיה אטרקטיבי גם לעוד שנה וחצי שנתיים.

תודה על כל העזרה ומצטער על החפירות.

פורסם

אני ממליצה לך לשקול בכל זאת לקנות בארה"ב כי בתקציב כזה אתה מקבל משהו הרבה יותר טוב ממה שזמין בארץ ואפשר למצוא דגמים שכן יתנו אחריות גם בארץ. במיוחד אם אתה רוצה משהו עמיד ואיכותי. אתה יכול לקנות מחשבים מעולים, קלים ועם חיי סוללה מצויינים שיעלו בערך פי שניים מהתקציב שלך בארץ (למשל ה-X200s של לנובו שנמצא כעת גם במבצע של 20% הנחה או עם חריגה ה-E4300 המעולה של דל). לחילופין אתה פשוט יכול למצוא מחשבים שבתקציב שלך בארץ אבל במחירים נמוכים משמעותית.

הדבר היחיד שתתמודד איתו שם זה העברית על המקלדת, הווינדוס תומך בעברית בכל מקרה. אם אפשר למצוא מקום לחרוט אז חורטים ואם לא אז הכי גרוע תקנה בארץ חבילה של מדבקות ותדביק כשתגיע. בנוסף, יש לקחת בחשבון שאם תקנה מחשב בארץ ותיקח אותו לארה"ב האחריות שתקבל לא בהכרח תהיה תקפה שם (ברוב המקרים היא לא תהיה תקפה למעשה) ואם אתה הולך לבלות שם שנה זו בהחלט יכולה להיות בעיה.

עם זאת, אני מבינה אם אתה לא רוצה להתעסק עם זה, זה בהחלט קצת יותר מסובך ודורש להשקיע קצת תכנון מראש ולחכות. שיקול שלך, לדעתי זה כדאי.

אם אתה מחליט לקנות בארץ, אין המון אופציות ב-12.1". אתה יכול להסתכל על ה-2230s של HP. האחריות היא לשנה אבל ניתן להרחיב בתשלום:

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10626

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10625

המחשב קל למדי עם סוללת 4 תאים איתה הוא מגיע אבל חיי הסוללה ככה הם כצפוי נמוכים. עם סוללת 8 תאים הוא שוקל בסביבות 2 ק"ג, לא קל מאד ביחס לגודל.

יש גם כמה מחשבים נוספים כמו ה-LG E200, Asus U6 ומשהו של אייבורי. ב-13.3" אתה יכול להסתכל על ה-Lenovo SL300 או ה-Vostro 1310 (או 1320 אם תשיג אותו)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים