פורסם 2009 באפריל 1516 שנים לוח : msi k8n neo4 platinum 939 הקירור: AC Freezer Extreme לא מצאתי בדף המוצר את הלוחות שהוא תומך
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים מחבר 200 + - חשוב מאוד לקחת בחשבון אסטטיקה , אפקטיביות ורעש נמוך ככל האפשר בנוסף יש לזכור את התמיכה בסוקט 939.
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים אם אתה מתכנן לעשות לו OC אז תקח את הMUGEN2 אם לא הFREEZER EXTREME עושה את העבודה מצויין וגם שקט
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים מחבר אתה חושב שלאור העובדה שאין 4 חורים על הלוח (אלה רק 2 של התושבת מפלסטיק), ימנע את ההתקנה של הקירור [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים תהיה בטוח שאם מצוין שהקירור מתאים לסוקט הזה הוא יתאים.4 החורים שאתה מדבר עליהם זה לתושבות של אינטל בד"כ, התושבות של AMD מתחברות בצורה קצת שונה.
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים ההתקנה לאינטל דורשת התקנה של תושבת יעודית שמגיעה עם הקירור..במקרה של AMD הוא פשוט מתברג לשני החורים הקיימים..פתח התרד הקירור מתאים..אתה מתכנן OC ?
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים מחבר לא לא ממש אבל לאחרונה יש לי בעיות קירור רציניות , אני משחק RA3 והמחשב דופק כיבוי , זה לעולם לא קרה בעבר, וכשאני נכנס לביוס אחרי הכיבוי יש לי טמפ של 75 מעלות , הרצתי OCCT וגם אחרי 28 דקות המחשב דפק כיבוי , מכאן אני מסיק שזה בעיית קירור ואת האמת אני אנה היום למרוח משחה חדשה ואוסיף מאוור שיוציא חום מהמארז אם זה יביא שיפור משמעותי אז אחלה בכל מקרה אחר אין לי בעיה לשלם פעם אחת על קירור רציני. לגבי OC כנראה אני יעלה טיפה את המעבד לסביבות ה- 2,400 למרות שאני יודע שאפשר יותר אבל זאת לא המטרה.
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים ניסת לנקות אבק מהקירור עצמו ?איך הסירקולציה אצלך במארז ?מה שאר המפרט שלך ?
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים מחבר כרגע המארז במצב סגור ויש מאוורר 12' מקדימה, את האחורי פירקתי בגלל רעש וגם בגלל שלרוב המארז היה נשאר פתוח היום כשאחזור מהעבודה אני אחליף משחה ינקה מאווררים ואוסיף 12' שיוציא מהמארז, יש לי מארז SWING של TT הקירור הוא דיי סביר גם כן של TT אבל מדגם ישן יחסית Silent 939 למי שמכיר ... רק עם יהיה שיפור משמעותי אני אשאיר את הקירור הקיים. יש עוד תוכנות מאמץ מלבד ה- OCCT שיקרעו למחשב את הצורה ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.