עבור לתוכן

Thor's Hammer- Weapon for the God of Thunder and Lightning

Featured Replies

פורסם

נשמע לכם כמו משחק מחשב מנת 92, אבל זה הקירור החדש של XIGMATEK וקוראים לו Thor's Hammer

http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/xigmatek-thors-hammer.html

35_diagr_full_xbt.png

XIGMATEK Thor's Hammer proved not only a good cooler for extremely hot overclocked CPUs, but took a well deserved place among the best air coolers

כל המומחים כאן שחופרים על המוגן 2, הינה ה"אל" החדש שמוחץ אותו לקרשים

מרשים ביותר, נראה איך המחיר יתפתח בארץ

פורסם

כמה חבל שלארץ הוא לא יגיע

פורסם

אנשים פה לא חופרים על המוגן 2 ואף אחד לא אמר שהוא הכי טוב אבל שאתה יכול לקנות אותו בחצי מחיר מקירורים אחרים (200 ש"ח) אז הוא נותן את יחס מחיר/תועלת הכי טוב מכל השאר.

פורסם

אין מה לחפור על המוגן 2 המוגן הוא אחלה קרור ובקירורים לא תמיד צריך לרדוף אחרי מלך הביצועים מעלה לפה ולכאן לא תשנה ל 90 אחוז מכלל המשתמשים ולכן השיקול הכי הכי חשוב זה עלות מול תועלת

הקרור הזה יעלה איזה 300-340 שקל כולל מאורר ככה שאני מניח שהוא מיועד לפלח שוק שונה מהמוגן לאותם כמה אחוזים שרוצים את פלח הביצועים הטובים ביותר

פורסם

נשמע לכם כמו משחק מחשב מנת 92, אבל זה הקירור החדש של XIGMATEK וקוראים לו Thor's Hammer

לא, זה נשמע לי כמו אחת מדמויות הקומיקס המפורסמות של מארבל 8)

זה עניין של זמן עד שהוא יגיע לארץ.

פורסם

1. זאת חדשה ישנה כבר..

2. לארץ הוא לא יגיע..

3. אתה שוכח שבבדיקה הוא עם 2 מאווררים ב1500RPM..עם מאוורר אחד הוא לא יותר טוב מכל קירור אחר.. :bash:

פורסם

נתחיל מזה שהוא נמכר כבר בארץ בפוקס פיסי (280 שקל בלי מאוורר שזה יקר)

ודבר יותר חשוב, איך בדיוק אתה רואה שהוא טוב מה-mugen 2?! אתה עיוור במקרה?

בבאנצ' שהבאת, מוג'ן 2 עם מאוורר של 1300rpm דופק ביצועים טובים יותר מהגוף הזה עם שני מאווררי 1560rpm

אז יוצא שהמוג'ן עם מאוורר פחות רועש נותן קירור טוב יותר (תקרא את כל הביקורת, לא רק את התמונה שתת..)

34_diagr.png

אז תסביר לי, למה שמשהו יפזול לכיוון הגוף הזה, כשהוא גם יקר עם מאוורר ב-150 שקל מהמוג'ן וגם פחות טוב..

פורסם

יופי אז הוא הגיע לארץ..אבל עדיין כמו שציינו כבר הוא לא רלוונטי..יקר ולא בדיוק "מלך הקירור".. :-X

פורסם

לא, זה נשמע לי כמו אחת מדמויות הקומיקס המפורסמות של מארבל 8)

זה עניין של זמן עד שהוא יגיע לארץ.

האמת, זה ארגון טרור ממשחק מצויין (שמשום מה מאוד לא פופולרי) בשם Silent Storm

פורסם

המשחק "השאיל" את השם מקומיקס של מארוול...

פורסם
  • מחבר

הקירור מאוד יפה למי שיש חלון במארז לעומת הקירורים הלבנים המגעילים האלה, הוא גם קטן יותר לעומת האחרים

והמחיר לא כזה נורא די להתבכיין זה רק ההשקה, עוד שבועיים זה ירד

גם הוא ישפיע על מחירים של קירורים מחברות אחרות בשוק בשוק כמו הTRUE או הCM V8 שכבר הרבה זמן בשוק ועדיין לא משתלמים למשתמשים ביתיים כמו הMUGAN 2

שימו לב שהוא עולה בחנויות 300 שקל כשבחול הוא שווה 60 דולר שזה 240 ויש הבדל משמעותי ביניהם

הינה עוד השוואה נגד CM V10

http://vr-zone.com/articles/heatsink-showdown-cooler-master-v10-vs.-xigmatek-thor-s-hammer/6605.html?doc=6605

פורסם

60X4.2=252

252X1.155=291

וזה בהמרה ישירה+מע"מ, בלי עלות משלוח.

לדעתי, המחיר שלו בארץ ביחס למחיר בחו"ל הוגן מאוד- זה פשוט שהמחיר בחו"ל גבוה מראש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים