עבור לתוכן

מפרט מערכת i7 ב-7400 ש"ח למשחקים ומולטיטסקינג

Featured Replies

פורסם

tech74, בעיקרון זה עניין של טעם וריח.

בשנים האחרונות אינטל הפכו למעין מותג והרוב של השוק לא מכירים בAMD כחברה טובה אלא כחברה שמספקת מעבדים לשוק הנמוך. או שחלקם בכלל לא מכירים את AMD, אני למשל לא הכרתי את AMD עד שראיתי שבנייד שלי רשום מעבד של AMD ובדקתי על החברה, אבל בכ"ז אני העדפתי להמשיך עם אינטל כי הם לא איכזבו אותי בעניין של אמינות ואני מאמין שגם AMD לא היו מאכזבים אותי אבל כמו שאמרתי זה עניין של טעם וריח.

בנוסף, לגבי הOC, אני לא מבין בתחום הזה ואולי מתישהו אני הולך לעשות OC למעבד שלי, אבל כרגע זה לא משנה לי איזו חברה יותר טובה בOC ואני גם בטוח שלרבים שרוכשים מחשבים לא באמת משנה כי לא כולם עושים OC.

• תגובות 36
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נו עוד אידיוט שבא לריב שAMD הם הכי טובים (רק שתדע כל שבוע יש תורן שבועי)

תקשיב לי טוב אין לך מה לנסות להוכיח. המפרטים שהחברה הטובים בונים פה הם בתור הצעה שמתאימה תקציבית ליכולות הקונה!!!

למה אף פעם לא קרה ולא יקרה את המצב ההפוך שמישהו רב שאינטל הכי טובים???...

בגלל שהם יודעים כבר את האמת שאינטל מוציאה מעבדים שהם נטו מביאים יותר ביצועים מAMD

וגם אינטל כל כך חזקה בשוק שאתם אנשי AMD מפחדים שהיא תיהיה מונופול, אז אתם מתחילים להשמיץ ולהפריח עובדות בריח נאד של בואש

אתם לא יכולים להוכיח את הטענות שלכם כיוון שאין כאלו.

אתה רוצה לראות הוכחות בבקשה

אחוזי השיפור בOC ההכי טובים בעולם של AMD

http://www.ripping.org/database.php?oc=AMD

של אינטל

http://www.ripping.org/database.php?oc=INTEL

יכולות חישוב סופר פאי 1מיליון ספרות אחרי הנקודה

הם שמו את כולם בטבלה אחת AMD נמצאים שם למטה (הכי טובים של אינטל לעומת הכי טובים של AMD)

http://www.ripping.org/benchmarks.php?act=scores&superpi=1M

יש שם עוד מבחנים כגון 3DMARK אבל הם משוייכים ליכולות חישוב של הכרטיס מסך ולא מושפעים כל כך מיכולות המעבד

פורסם

קודם כול מעבד אינטל שעושה אוברקלוקים מתחיל מי 5,500 שקל והוא נקרא מעבד אינטל אקסטרים.

מה אתה עושה צחוק?

דווקא הזולים נותנים אוברקלוק איכותי, תסתכל על התוצאות של התחרות מאוקטובר....

http://hwzone.co.il/articles/october_oc_contest/

[br]פורסם בתאריך: 15.04.2009 בשעה 22:20:02

מה אתה עושה צחוק?

דווקא יש זולים שנותנים אוברקלוק איכותי, תסתכל על התוצאות של התחרות מאוקטובר....

http://hwzone.co.il/articles/october_oc_contest/

פורסם

tech74, בעיקרון זה עניין של טעם וריח.

בשנים האחרונות אינטל הפכו למעין מותג והרוב של השוק לא מכירים בAMD כחברה טובה אלא כחברה שמספקת מעבדים לשוק הנמוך. או שחלקם בכלל לא מכירים את AMD, אני למשל לא הכרתי את AMD עד שראיתי שבנייד שלי רשום מעבד של AMD ובדקתי על החברה, אבל בכ"ז אני העדפתי להמשיך עם אינטל כי הם לא איכזבו אותי בעניין של אמינות ואני מאמין שגם AMD לא היו מאכזבים אותי אבל כמו שאמרתי זה עניין של טעם וריח.

בנוסף, לגבי הOC, אני לא מבין בתחום הזה ואולי מתישהו אני הולך לעשות OC למעבד שלי, אבל כרגע זה לא משנה לי איזו חברה יותר טובה בOC ואני גם בטוח שלרבים שרוכשים מחשבים לא באמת משנה כי לא כולם עושים OC.

שיהיה לך חג שמח וסוף שבוע נעים אותי לא תצליח לשכנע אותי שאינטל יותר טובה מי AMD

אני למעלה מי 10 מחשבים עברתי ו5 מהם אחרונים עד היום אני משתמש רק בAMD ואני מרוצה עד השמיים וגם לא איכזב אותי

היו לי שני מחשבים AMD ומכרתי אותם ואנשים שקנו ממני מרוצים מאוד מהמחשבים .[br]פורסם בתאריך: 15.04.2009 בשעה 23:07:48

נו עוד אידיוט שבא לריב שAMD הם הכי טובים (רק שתדע כל שבוע יש תורן שבועי)

תקשיב לי טוב אין לך מה לנסות להוכיח. המפרטים שהחברה הטובים בונים פה הם בתור הצעה שמתאימה תקציבית ליכולות הקונה!!!

למה אף פעם לא קרה ולא יקרה את המצב ההפוך שמישהו רב שאינטל הכי טובים???...

בגלל שהם יודעים כבר את האמת שאינטל מוציאה מעבדים שהם נטו מביאים יותר ביצועים מAMD

וגם אינטל כל כך חזקה בשוק שאתם אנשי AMD מפחדים שהיא תיהיה מונופול, אז אתם מתחילים להשמיץ ולהפריח עובדות בריח נאד של בואש

אתם לא יכולים להוכיח את הטענות שלכם כיוון שאין כאלו.

אתה רוצה לראות הוכחות בבקשה

אחוזי השיפור בOC ההכי טובים בעולם של AMD

http://www.ripping.org/database.php?oc=AMD

של אינטל

http://www.ripping.org/database.php?oc=INTEL

יכולות חישוב סופר פאי 1מיליון ספרות אחרי הנקודה

הם שמו את כולם בטבלה אחת AMD נמצאים שם למטה (הכי טובים של אינטל לעומת הכי טובים של AMD)

http://www.ripping.org/benchmarks.php?act=scores&superpi=1M

יש שם עוד מבחנים כגון 3DMARK אבל הם משוייכים ליכולות חישוב של הכרטיס מסך ולא מושפעים כל כך מיכולות המעבד

תראה הייתי בן- אדם נחמד מאוד אבל אתה טוען שכל אחד שאוהב AMD הוא אידיוט תורן ,תודה רבה לך וחוץ מי זה אף אחד לא בא לריב בכלל כאן בגלל AMD

אבל כנראה שאתה לא מודע לאחוזים הגדולים בעולם בשימוש במעבד AMD .

למשל אני אוהב AMD ועברתי יותר מי 5 מחשבים עד של AMD אחרי 5 מחשבים של אינטל ולא איכזב אותי בכלל הAMD.

עוד פעם אם אתה חושב שAMD על הפנים אז תגיד לי למה החברה הוציאה תוכניות לעתיד עם מעבדים X12,X6 ואפילו X16 של amd bulldozer

ב2011 או ב2012 ועוד משהו הם מציגים עכשיו ארכיטקטורה של 32nm ולאחר מכן 22nm .

וזה ברור שהם עוד הולכים להשתפר בקרוב ותאמין לי פנום 2 יותר איכותי מי פנום 1 קודם כל פנום 2 על 45nm ופנום 1 על 65nm

הולך לצאת אופטרון X4 על 45nm לשרתים .

אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה זה לא נכון שAMD זה לקהל משתמשים נמוך או לא מיקצועי בכלל ואינטל זה לאנשים מקצועיניים

ועוד משהו AMD חושבת טוב שכל אדם יוכל להרשות תקציבית לקנות .

יש לה מעבדים X3 מה שאינט לאין זה לאנשים שאין להם תקציב גבוהה לקניית מחשב על.

אני לא מנסה להוכיח לאף אחד כלום בכלל

כל אחד יעשה מה שרוצה אני לא יהווה לו מכשול בכלל שיחשוב איך שבא לו

יש לי חבר שעובר במעבדה שנים והוא אמר לי שרוב האנשים קונים AMD ולא אינטל

והוא טכנאי מחשבים בכיר שם ומנהל מעבדה הוא זה שלימד אותי לפני 6 שנים לסמוך על AMD

ועוד פעם אני לא שולל את אינטל בכלל הם טובים ומעולים אבל קורעים את הכיסים של האנשים

לעומת זאת AMD לא פעלת ככה היא מתחשבת באנשים ויכולתם הכספית.

אז חבר שיהיה רק טוב וחג שמח לך.

פורסם

שיהיה, אני לא נגרר איתך למריבות. למרות שיש לי תחושה חזקה מאוד שאני יודע מי אתה, היו פה אנשים כמוך שניסו לסכסך פה ואחד שהיה כותב בדיוק כמוך.

פורסם

זה נראה לי ההוא שרב עם כולם איזה 8 עמודים ובסוף אמר שהוא פורש מהפורום :screwy:

אולי הוא פתח משתמש חדש???!!!!.............

פורסם

זה נראה לי ההוא שרב עם כולם איזה 8 עמודים ובסוף אמר שהוא פורש מהפורום :screwy:

אולי הוא פתח משתמש חדש???!!!!.............

יש לך טעות זה לא אותו בן-אדם בכלל זה משהו אחר לגמרי

ההוא לא פתח שום חשבון חדש בכלל.

פשוט יש הרבה אנשים שאוהבים AMD וחוץ מי ההוא לא רב עם אף אחד וזה לא רב אם אף אחד בכלל

חג שמח לך וסוף שבוע נעים!!![br]פורסם בתאריך: 16.04.2009 בשעה 12:35:40

שיהיה, אני לא נגרר איתך למריבות. למרות שיש לי תחושה חזקה מאוד שאני יודע מי אתה, היו פה אנשים כמוך שניסו לסכסך פה ואחד שהיה כותב בדיוק כמוך.

שיהיה לך חג שמח וסוף שבוע נעים

אני לא אותו אדם אני לא יודע על מי אתה מדבר אני חדש בפורום כולה שלוש ימים זה הכל .

אין לך מה להגרר איתי למריבות כי לא רב אם אף אחד בכלל .לא יודע למה אתה חושב שאני אותו אדם אבל זאת הטעות שלך בכלל

חוץ מי אין לך אפשרות לדעת מי אני כמו שאני לא יכול לדעת מי אתה בכלל.

אני כמוך שמחפש מידע וללמוד כמה שיותר על מחשבים ולתת עצות שצריך.

עם אתה חושב שכל אדם שהוא אוהב AMD אז זה אותו בן -אדם שאתה חושב שאני אז יהיה לך לבריאות .

חג עצמאות בפתח חג מימונה היום חג שמח !!!!

פורסם

א. אני לא רוצה לצחוק עלייך או לפגוע בך, אבל החג נגמר. אבל תודה על הסופשבוע, שיהיה לך גם סופשבוע טוב.

ב. היה פה בחור שפירסם מפרט שלו של AMD ב8000 ש"ח (או שזה היה 9000 ש"ח אני לא ממש זוכר) והוא לא אהב את התגובות, הגיבו לו שבמחיר כזה הוא היה יכול לקבל יותר טוב (בלי קשר למעבד AMD או אינטל, הוא הוציא המון כסף על המעבד ולא השקיע בשאר כמו שצריך). בכללי המחשב שהוא קנה לא היה אמור לעלות יותר מ5-4K ש"ח. בסופו של דבר הוא התחיל לריב עם כולם שכולנו בורים טיפשים ששפוטים רק לאינטל ושהוא הטכנאי הכי טוב בעולם והוא קובע שרק AMD הכי טובים ומי שחושב אחרת הוא דביל.

ובעיקרון סגנון הכתיבה של שניכם הוא יחסית דומה, סך הכול עשיתי השוואה קטנה אבל לא אמרתי לך בפירוש שאני יודע מי אתה, אמרתי רק שאני חושב. כל אחד יכול להגיד את זה וגם לטעות בנוסף, לא נורא.

גם אותו אחד גרם לנו להיות תוקפנים כלפי אנשים שמדברים רק כמה שAMD הם הכי טובים, רובנו בפורום ניטרלים, לא אכפת לנו להציע מפרטים של אינטל או של AMD, רובנו הולכים על פי דרישות המבקשים שרובם מבקשים בפירוש מעבדי אינטל. אז מצטער אם אני אומר לך שאני לא נגרר לך למריבות, זה פשוט כבר עניין של הרגל אצלי.

פורסם

פותח הדיון:

עדכן תקציב בכותרת + שימושים לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעל

דוגמאות כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

וזה לא משנה היכן אתה קונה את המחשב.

פורסם
  • מחבר

חבר'ה,דבר ראשון תרגעו,לכל אדם יש את נקודת הראייה שלו וזה מובן ומבורך.

המחשב הראשון שלי היה AMD ATHLON XP 1500 עם ATI RADEON 9500 PRO

המחשב השני (והנוכחי שלי) הוא AMD 3500 עם 7900GS של NVIDIA

כשאני בונה מערכת,אני מחפש את מה שייתן לי הכי הרבה ביצועים לעומת המחיר (ואחרי ש"נפלתי" עם סוקט 939 אני גם מסתכל על שידרוגים עתידיים).

אני מאד מעריך את AMD ו-ATI,אבל כשאני בונה מערכת חדשה אני בודק את מצב השוק,מה יש,מה יהיה,מה היתרונות והחסרונות של כל רכיב לעומת המתחרים וכו'...

אולי כדאי שאני אחדד את כוונתי.

מה שאני רוצה לדעת זה אם הייתם משנים משהו מהרכיבים למשהו אחר,ואם כן אז למה.

לדוגמא:ספק מודולרי של חברה X לעומת מה שאני רשמתי,כי ככה וככה,וכדומה.

בתודה מראש.

פורסם

אם אנחנו עדיין מדברים על המפרט מהעמוד הראשון אז אין הרבה מה לשנות , לקחת לוח סבבה , זכרונות (יכול לחסוך כסף ולרדת לCL9 , אין הבדל),לגבי הספק , הוא נראה לי בסדר והמארז אחלה (הייתי אולי שוקל את הHAF של CM למרות שאני מת על ה900 II ).

יש לך די הרבה מרחב תמרון ב7400 ש"ח (לא ראיתי איזה קירור למעבד לקחת אם בכלל)

פורסם

לך על המבצע של PANDAS הוא עולה 6000 שקל ונותן אחלה ביצועים אם באמת אתה רוצה להשקיע בכרטיס המסך כך כרטיס נוסף ושדג תספק כוח ל-750

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_1267_2518&products_id=25150

בתכל'ס זה לא כזה מבצע , בניתי מפרט דומה בIQPC ויצא לי 6116 ש"ח (אותם חלקים בדיוק)

פורסם
  • מחבר

תודה על ההצעות,אבל...

בקשר למארז,חשוב לי יותר מכל שבארז יהיו פילטרים טובים וקלים לניקוי,ובלי חורי איוורור מיותרים,כך שה-HAF וה-V9 נפלו.

(דרך אגב,בחנות שאני מתכוון לקנות,המוכר סיפר לי שאיזה בחור הזמין V9,ופעמיים המארז הגיע עם מכסה עליון שבור.בסוף הוא הלך על מארז של אנטק.)

לגבי הלוח אם,אני "חסיד" של ג'יגהבייט.

וחוץ מזה במבצע של פנדה,יש ספק חלש לדעתי,והכרטיס מסך הוא 260,ואני רוצה את ה-275.

ובאופן כללי,אני מעדיף לקנות בחנות קרובה לבית מול אנשים,ולא לקנות דרך הרשת,אפילו אם זה יעלה לי כמה שקלים יותר (וכן,אני משווה את המחירים של הרכיבים בין החנות המקומית וחנויות ברשת).מה גם שהם מאפשרים לי להשתתף בבנייה של המערכת,מה שאני לא ממש יכול לעשות בחנויות רשת.

פורסם

תודה על ההצעות,אבל...

בקשר למארז,חשוב לי יותר מכל שבארז יהיו פילטרים טובים וקלים לניקוי,ובלי חורי איוורור מיותרים,כך שה-HAF וה-V9 נפלו.

(דרך אגב,בחנות שאני מתכוון לקנות,המוכר סיפר לי שאיזה בחור הזמין V9,ופעמיים המארז הגיע עם מכסה עליון שבור.בסוף הוא הלך על מארז של אנטק.)

לגבי הלוח אם,אני "חסיד" של ג'יגהבייט.

וחוץ מזה במבצע של פנדה,יש ספק חלש לדעתי,והכרטיס מסך הוא 260,ואני רוצה את ה-275.

ובאופן כללי,אני מעדיף לקנות בחנות קרובה לבית מול אנשים,ולא לקנות דרך הרשת,אפילו אם זה יעלה לי כמה שקלים יותר (וכן,אני משווה את המחירים של הרכיבים בין החנות המקומית וחנויות ברשת).מה גם שהם מאפשרים לי להשתתף בבנייה של המערכת,מה שאני לא ממש יכול לעשות בחנויות רשת.

האנטק 900 II הוא בהחלט מארז מצויין , המלצתי לך על הHAF כי הוא פשוט יותר גדול ומרווח.

לגבי הלוח אם , אני מבין אותך חוץ מזה שהם הבודדים שהיבואן הביא את כל קו המוצרים שלהם לX58 ויש לוח "בכל" מחיר כמעט (לעומת חברות אחרות שיש היצע קטן יותר או לוחות מתומחרים במחירים לא הגיוניים).

לגבי הכרטיס מסך , למרות שהוא לא משתלם אני חושב שזו החלטה חכמה לקחת 275 , אני בעצמי בונה מחשב חדש בקרוב ויש לי את היכולת (כלכלית) לקחת 285 ואני מוותר עליו לטובת 275 (אומנם הפרש של 350 ש"ח) ומשפר דברים אחרים.

לגבי הספק , הוא לא כזה חלש (ה500 של PCP&P אם אני לא טועה , הוא ספק איכותי עם 5 שנות אחריות).

בנוגע לחנויות , לכל החנויות האלה (TMS,IQPC,SKYPC,FOXPC,NOACOMP ועוד) יש סניפים ממשיים (כל אחד במקום אחר) הן לא חנויות ווירטואליות בלבד.

לגבי הבנייה עצמה, זה כבר סיפור אחר,אם אתה מכיר את הבעלים/טכנאי ולא איכפת לו אז סבבה , אני למשל אם הייתי צריך לבנות מחשבים כל הזמן , לא הייתי נותן למישהו לעמוד לי על הראש או לקחת חלק בבנייה כי זה נראה לי כמו כאב ראש ומעכב את כל התהליך במידה והאדם שעומד לידי לא כל כך חזק בתחום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים