פורסם 2009 באפריל 1416 שנים יש לי את המישחק הזה לאקסבוקסואני מת לשחק בו.ובשביל להשתמש בקודים(הכוונה קודים לחיים,נשקים)וכדומההבנתי שצריך לעבור שתי משימות מינימוםיודהה לכם עם תוכלו לבוא לעזרתי ולהדריך אותיחג שמח ממני אלירן
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים מזתומרת איך לעבור את המשימות? תקרא מה צריך לעשות זה ברור וקל במיוחד במשימות הראשונות.בוא נגיד שאלה לא משימות שצריך עזרה כדיי לעבור אותן,אפילו מישהו שבכלל לא יודע לשחק יכול לעבור אותן...
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים במשימה הראשונה אתה נוסע לאן שזה אומר לך ברדארבמשימה השנייה אתה נוסע לאות R במפהנכנס לחץ הצהובנוסע לאן שזה אומר לך לסועעוצר דוד שלך יוצא ונותן לך טלפוןאתה מקבל טיפה מידע אחרי זה ניקו יגיד משהו ואז תתקשר לרומןהוא יכנס לאוטו ואז תיסע לאן שזה אומר לך במפהחח אני לא מאמין שדווקא במשימות האלה אתה צריך עזרהנחכה להמשך המשחק חחח
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים במשימה הראשונה אתה נוסע לאן שזה אומר לך ברדארתיאור טוב של רוב המשימות במשחק, האמת.
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים תיאור טוב של רוב המשימות במשחק, האמת.להבמשימה הראשונה אתה פשוט צריך לסוע לשם ולהגיע לסימןברוב המשימות כשאתה מגיע לסימן יש לך מה לעשות שם
פורסם 2009 באפריל 1816 שנים קח בחשבון ששימוש בקודים מבטל אצ'יוומנטים. לא ברור לי אם לתמיד או רק לתקופה שהקודים פועלים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.