פורסם 2003 ביולי 2922 שנים היי ,יש לי SB Live Value ! ורציתי לדעת האם אני יכול לחבר אליו מערכת 5.1 .אני צריך בשביל המערכת הזו כניסה לשני רמקולים קדמיים ,שניים אחוריים ,וכניסה לSub ולCenter .האם ב Value יש כניסה כזו לסאב ולסנטר?ואם לא ,לאיזה כרטיסים יש?
פורסם 2003 ביולי 2922 שנים SB Live Value זה גרסה מיושנת של ה-Live שמחורים כיום,אבל למקרה ביטחון תבדוק מאחורה,אם יש לך ירוק שחור כתום זה כרטיס שתומך ב-5.1אם יש לך ירוק ושחור זה כרטיס שתומך ב-4.1
פורסם 2003 ביולי 2922 שנים מחבר בדקתי ,ואכן יש לי רק יציאה ירוקה ושחורה. אז בעצם אין לי תמיכה ב 5.1 האם לכרטיס Creative Live 5.1 יהיו היציאות הדרושות בשביל לחבר מערכת 5.1 ?או שאני אצטרך מינימום Audigy .ובנוסף ,האם מישהו מכיר את הכרטיס Genius Sound Maker Value 5.1 ? האם הוא שווה משהו ?
פורסם 2003 ביולי 2922 שנים כאילו אם קוראים לו creative sb live 5.1 אז מן הסתם הוא תומך ב-5.1 (כאילו דהה... )
פורסם 2003 ביולי 3022 שנים מחבר מערכת של Peerless דגם PR-2800 .המערכת מורכבת מ5 סטלייטים וסאב משולב עם מגבר. המערכת תומכת ב5.1 ,ויש לה יציאות RCA לרמקולים קדמיים,אחוריים,סנטר וסאב.בעיקרון היא בשביל ה DVD ,אבל אני גם ארצה לחבר אותה למחשב.
פורסם 2003 ביולי 3022 שנים מחבר מערכת של Peerless דגם PR-2800 .המערכת מורכבת מ5 סטלייטים וסאב משולב עם מגבר. המערכת תומכת ב5.1 ,ויש לה יציאות RCA לרמקולים קדמיים,אחוריים,סנטר וסאב.בעיקרון היא בשביל ה DVD ,אבל אני גם ארצה לחבר אותה למחשב.
פורסם 2003 ביולי 3022 שנים מחבר לא שאלתי ,אבל הייתי רוצה לדעת למה אתה חושב שהיא לא שווה במיוחד.יצא לי לשמוע אותה בפעולה ודווקא היא בסדר גמור. אני מודע לעובדה שהיא חובבנית לגמרי ,ושיש הרבה יותר טובות ,אבל מלכתחילה זו הייתה הכוונה שלי. למצוא משהו זמני שיחזיק אותי עד המערכת הרצינית.לכל מי שיש נסיון עם המערכת הזו ,או סתם חוות דעת עליה ,אנא כתבו לי. אני מעוניין לשמוע את דעתכם בנושא.
פורסם 2003 ביולי 3022 שנים מחבר לא שאלתי ,אבל הייתי רוצה לדעת למה אתה חושב שהיא לא שווה במיוחד.יצא לי לשמוע אותה בפעולה ודווקא היא בסדר גמור. אני מודע לעובדה שהיא חובבנית לגמרי ,ושיש הרבה יותר טובות ,אבל מלכתחילה זו הייתה הכוונה שלי. למצוא משהו זמני שיחזיק אותי עד המערכת הרצינית.לכל מי שיש נסיון עם המערכת הזו ,או סתם חוות דעת עליה ,אנא כתבו לי. אני מעוניין לשמוע את דעתכם בנושא.
פורסם 2003 ביולי 3022 שנים מערכת של Peerless דגם PR-2800 .המערכת מורכבת מ5 סטלייטים וסאב משולב עם מגבר. המערכת תומכת ב5.1 ,ויש לה יציאות RCA לרמקולים קדמיים,אחוריים,סנטר וסאב.בעיקרון היא בשביל ה DVD ,אבל אני גם ארצה לחבר אותה למחשב.לא שאלתי ,אבל הייתי רוצה לדעת למה אתה חושב שהיא לא שווה במיוחד.יצא לי לשמוע אותה בפעולה ודווקא היא בסדר גמור. אני מודע לעובדה שהיא חובבנית לגמרי ,ושיש הרבה יותר טובות ,אבל מלכתחילה זו הייתה הכוונה שלי. למצוא משהו זמני שיחזיק אותי עד המערכת הרצינית.לכל מי שיש נסיון עם המערכת הזו ,או סתם חוות דעת עליה ,אנא כתבו לי. אני מעוניין לשמוע את דעתכם בנושא.אני מציע לך שתקרא דחוף את חוקי הפורום,ולפעם הבאה תפסיק לקפיץ פה ת'ראדים בטירוף :smiley6:.בקשר לפירלס,אני חושב שהם הרמקולים היותר גרועים שמוכרים פה בארץ ואני בטוח שכולם יסכימו אם אמרה זאת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.