עבור לתוכן

שאלה בנודע ל SB Live .

Featured Replies

פורסם

היי ,

יש לי SB Live Value ! ורציתי לדעת האם אני יכול לחבר אליו מערכת 5.1 .

אני צריך בשביל המערכת הזו כניסה לשני רמקולים קדמיים ,שניים אחוריים ,וכניסה לSub ולCenter .

האם ב Value יש כניסה כזו לסאב ולסנטר?

ואם לא ,לאיזה כרטיסים יש?

פורסם

SB Live Value זה גרסה מיושנת של ה-Live שמחורים כיום,

אבל למקרה ביטחון תבדוק מאחורה,

אם יש לך ירוק שחור כתום זה כרטיס שתומך ב-5.1

אם יש לך ירוק ושחור זה כרטיס שתומך ב-4.1

פורסם
  • מחבר

בדקתי ,ואכן יש לי רק יציאה ירוקה ושחורה. אז בעצם אין לי תמיכה ב 5.1

האם לכרטיס Creative Live 5.1 יהיו היציאות הדרושות בשביל לחבר מערכת 5.1 ?

או שאני אצטרך מינימום Audigy .

ובנוסף ,האם מישהו מכיר את הכרטיס Genius Sound Maker Value 5.1 ? האם הוא שווה משהו ?

פורסם

כאילו אם קוראים לו creative sb live 5.1 אז מן הסתם הוא תומך ב-5.1

(כאילו דהה... ;))

פורסם

Genius ואודיו זה שילוב גרוע,

איזה מערכת של 5.1 אתה מתכוון לקנות?

פורסם
  • מחבר

מערכת של Peerless דגם PR-2800 .

המערכת מורכבת מ5 סטלייטים וסאב משולב עם מגבר. המערכת תומכת ב5.1 ,ויש לה יציאות RCA לרמקולים קדמיים,אחוריים,סנטר וסאב.

בעיקרון היא בשביל ה DVD ,אבל אני גם ארצה לחבר אותה למחשב.

פורסם
  • מחבר

המערכת מורכבת מ5 סטלייטים וסאב משולב עם מגבר. המערכת תומכת ב5.1 ,ויש לה יציאות RCA לרמקולים קדמיים,אחוריים,סנטר וסאב.

פורסם

אם אתה שואל את דעתי? כדי מאוד שתתרחק ממערכת שכזו.

אם לא שאלת, אז סליחה.

פורסם
  • מחבר

לא שאלתי ,אבל הייתי רוצה לדעת למה אתה חושב שהיא לא שווה במיוחד.

יצא לי לשמוע אותה בפעולה ודווקא היא בסדר גמור. אני מודע לעובדה שהיא חובבנית לגמרי ,ושיש הרבה יותר טובות ,אבל מלכתחילה זו הייתה הכוונה שלי. למצוא משהו זמני שיחזיק אותי עד המערכת הרצינית.

לכל מי שיש נסיון עם המערכת הזו ,או סתם חוות דעת עליה ,אנא כתבו לי. אני מעוניין לשמוע את דעתכם בנושא.

פורסם
  • מחבר

יצא לי לשמוע אותה בפעולה ודווקא היא בסדר גמור. אני מודע לעובדה שהיא חובבנית לגמרי ,ושיש הרבה יותר טובות ,אבל מלכתחילה זו הייתה הכוונה שלי. למצוא משהו זמני שיחזיק אותי עד המערכת הרצינית.

לכל מי שיש נסיון עם המערכת הזו ,או סתם חוות דעת עליה ,אנא כתבו לי. אני מעוניין לשמוע את דעתכם בנושא.

פורסם
  • מחבר

פורסם

אני מציע לך שתקרא דחוף את חוקי הפורום,

ולפעם הבאה תפסיק לקפיץ פה ת'ראדים בטירוף :smiley6:.

בקשר לפירלס,

אני חושב שהם הרמקולים היותר גרועים שמוכרים פה בארץ ואני בטוח שכולם יסכימו אם אמרה זאת.

פורסם
  • מחבר

תודה.

ומצטער בקשר להקפצה של הת'רדים. בעיה במחשב שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים