עבור לתוכן

בעיה רצינית עם סרטים!

Featured Replies

פורסם

בזמנו היה לי win 98 שבו כל הסרטים עבדו. עשיתי פורמט והתקנתי 98se שבו לא הצלחתי להריץ את הסרטים כמו שצריך.

הבעיה: אני מפעיל את הסרט בתוכנות כמו zoom palyer , media palyer 9 , bspalyer ועוד כמה תוכנות.

במהלך הסרט יש טיקים כלומר תקיעות בסרט ,זאת אומרת הסרט רץ ואז יש תקיעה רץ ויש תקיעה וכך האלה.

הורדתי את התוכנה gspot ושם ראיתי שדווקא יש לי מספר מקודדים לוידוא וגם לקול כך שהכל תקין .

דבר נוסף הבעיה קוראת דווקא בקבצים עם סיומת של avi(לא חשוב מה גודל הקובץ) והסרטים עם סיומת של mpg עובדים בסדר גמור.

יש לי כמעט את כל המקודדים וחבילות המקודדים כולל פלטרים שונים לקול ולוידיאו כמו:Nimo50Build,Gordian Knot Codec Pack, K-Lite Codec Pack, DivX Bundle 5.0.5, ffdshown DirectShow Decoder Filter, Elecard MPEG2 Video Decoder, AC3 Codec ויש לי עוד מספר רב של מקודדים ופלטרים.

ניסית שילובים רבים שלהם אבל לא הצלחתי להגיע לתוצאה נורמלית.

יש לי מחשב:

p-550mhz

כ.מס:riva tnt 2 32mb -דרייבירם הכי אחרונים.

זיכרון:256mb sdram

מערכת העפלה שלי היא xp כי אמרו לי שxp יפתור את הבעיה הזו.

אודה מאוד על העזרה כלשהי

עריכת המודר: אני רואה שאתה עדיין לא מבין, אז הפעם אני אעזור לך עם הכותרת. קרא את חוקי הפורום. פעם הבאה יינעל מיידית.

פורסם

תשנה כותרת באופן מיידי (!!!!!)

פורסם

1. ברוך הבא לפורום HWzone!

2. שנה את הכותרת בבקשה למשהו קצת יותר אינפורמטיבי ובלי קללות בבקשה, למשל: "תקיעות בסרט בזמן הצגתו"

האם אתה מציג את הסרט מדיסק או ישירות מהדיסק הקשיח?

אם אתה מציג מדיסק אז ייתכן שזה בגלל שהCDROM קורא את הדיסק לאט, נסה להעתיק לדיסק הקשיח ואז לראות אם רואים טוב.

אם זאת לא הבעייה, אז ייתכן שזה בגלל שמסומן V ב "Double Buffering", על מחשבים מסויימים זה עושה בעיות וגורם לתקיעת הסרט, כנס להגדרות של DivX ונסה להוריד את הV מ"Double Buffering".

אם זה עדיין לא עוהד נסה למחוק את כל החבילות של הcodecs ותתקין רק את ה k-lite codec pack.

אני ממליץ לא לסמן את מה שלא מסומן בתמונות הבאות:

תמונה 1#:

פורסם

תמונה 2#

פורסם

תשנה כותרת באופן מיידי (!!!!!)

אזהרה ראשונה ואחרונה..

פורסם
  • מחבר

אני מצטאר על הכותרת

פשוט אני מאוד עצבני כי אני מתעסק עם זה כבר שבוע וחצי.

תשובה לשאלתך

אכל הסרטים בדיסק הקשיח

וכרגע יש לי את החבילה של ace mega codec pack 1.4

האם יש משהו שאפשר לשנות שם כדי שהסרטים יעבדו?

נ.ב לא מסומן אצלי הdouble buffering.

פורסם

תעשה מה שאמרתי לך!!!

תמחק את כל הקודכים שיש לך!! תמחק ה-כ-ל!

ותתקין רק את ה K-Lite codec pack אל תסמן את מה שלא סימנתי בתמונות.

את כל השאר תסמן.

אחרי זה כנס להגדרות של ה DivX, קודם כל תעלה את האיכות אם יש לך מחשב חזק יחסית.

נסה קודם כל להוריד את ה Double Buffering (אחרי שמחקת את הכל והתקנת מחדש את ה codecs) אם זה עדיין לא עובד אז תוריד את כל הסימונים.

פורסם
  • מחבר

זה לא עבד כנראה גם לא יעבוד

אני חושב שהבעיה היא בשידור הקול והוידוא ביחד

כי כשהורדתי את המקודדים של הקול והסרט רץ בלי קול הוא רץ בצורה טוב

וגם הורדת האצת הקול עזרה קצת אבל עדיין יש בעיות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים