עבור לתוכן

בעיות בויסטה ובדפדפנים כבר ממש אובד עצות

Featured Replies

פורסם

קודם כול אני חושב שהתארד מתאים לפה עקב שאני בויסטה

וכול הבעיות כבר מזמן עלו לי על העצבים כול הבעיות החשובות התחילו בשבוע הזה

עכשיו לבעיות החשובות:

1.יש לי בעיית איטיות קשה באיטרנט ובמחשב, זאת אומרת,שבמשחקים,איטיות במחשב של פתיחת קבצים וכו,שירים במחשב ואפילו באיטרנט עצמו ובסירטוני ביוטוב ששם כאילו יש לו רצונות משלו הוא מחשב את כול הסירטון בהתחלת הסירטון 10 שניות מנגן בSLOW M. {שכך גם בכול דרך שאני מנגן שירים אחרי זה אני יפרט}אבל בזמן הזה הסירטון הולך חלק יחסית,אחרי זה מנגן 10 שניות טוב אבל אז הסירטון לא זז ונגן ישר מסתיים עד הסוף.

כך גם בכול דבר שאני עושה במחשב.

עכשיו הבעיה של השירים שנדיר מאוד מנגן טוב,לפעמיים מנגן לאט ולפעמיים מנגן ממש לאט זאת אומרת שנייה כשלא היה שום בעיה עכשיו במצב כזה נמשך 20 פלוס שניות{נשמע ממש לאט נמרח על כול ה20 שניות האלו} ובכול הניגון של השיר יש רעש מוזר כזה ברקע של משהו שאני לא יכול להסביר אותו{רעש דיי דומה למצב שאוזניות אשר בדרך ללכת מהעולם אבל הרעש כך גם באוזניות וגם ברמקולים}

עכשיו אני ניסיתי למחוק כול תוכנה שסתם תפסה לי את המקום יש לי אנטי וירוס ZONEALARM סרקתי איתו במצב הכי יסודי שיש כמה פעמיים ועדיין לא עוזר

גם לפני שהכול התחיל הויסטה נתנה לי כמה פעמיים הודעות שלאיזו תוכנה לא מצליחה להתקשר אם וינדוס וכול פעם שלחצתי על הראה הודעה זה הוביל אותי למסך אפור כזה אם השם של התקייה ותמיד לחצתי על X,אחרי זה היו לי כמה תוכנות שפתאום כול פעם שלחצתי על הפעלתם קפץ חלון שלא מצליח לגמרי שם משהו ולפני זה הכול פעל קשורה ואז אחרי בZONEALARM ובוינדוס דיפנדר נתנו לי כמה הודעות של טרויינים ווירוס והם מחקו אותם בהצלחה ובכול הסיפור הזה המחשב התחיל להידרדר למצב הזה והוא אצלי שנה פלוס עבד בלי בעיות.

גם כן בC יש לי מתוך 100 גיגה 20 גיגה פנוי

מתוך D 200 גיגה 92 גיגה פנוי

מתוך כונן חיצוני קשיח של 500 גיגה 90 גיגה פנוי

2.גם מאז הבעיות של האיטיות התחילו במועדפים של IE7 הם לא מעבירים לי בכלל אל הקישורים ההם.

3.וגם מאז שהבעיות התחילו העידכונים של הוינדוס לא מצליחים וכתוב שם בעיה 80070424 עכשיו ניסיתי את כול מה שהפותר בעיות הביא לי גם של בעיות אחרות עקב שלא היה שם את הבעיה שלי בידיוק.{עכשיו אם אתם חושבים שזה התולעת שקמה בחדשות פה ובעוד כמה אתרים בדקתי אם כניסת לכולהאתרים של האנטיוירוסים הגדולים,בעוד כמה אתרים שמראים אם נידבקתי ועידכני את הZONE ALARM נגד התולעת הזאת}.

עכשיו בעיה פחות חשובה מלמעלה עקב שבגללה אני לא יכול להעדכן אותם שוב:

4.יש ליי בעיות בהתקנה של העידכון החשוב של SILVER משהו.. שתמיד כשניסיתי קיבלתי בתחילה חלון אשר הייתי צריך לעשות OK עך איזה קובץ אבל הוא לא נתן לי להמשיך עקב שהאיטרנט שלי לא היה פתוח לטענתו אבל הוא היה פתוח באותו זמן .

5.הייתי לי גם בעיה בהתקנת וינדוס LIVE הכול הלך טוב התקין הכול ואז עקב בעיה שניסיתי לעשות שם כול מה שהוא נתן לי כדאי לפתור את הבעיה הזאת והבעיה הייתה שהוא התקין הכול ואז בסוף החזיר הכול וכתב בכול התוכנות שנכשלו אם X אדום.

ובעיות שהכי פחות חשובות:

6. לי עוד שני דפדפנים אחד גוגל קרום והשני סאפרי ובשניהם אני לא מצליח או לא מוצא גרסת פלאש טו כול מה שצריך כדאי לראות סירטונים מיוטוב.

!תשאלו כול דבר שיכול לעזור לכם למצוא משהו נגד הבעיות במחשב שיש לי ברגע זה

תודה לעוזרים שיעזרו לי לפתור את הבעיות המציקות הלאלו :hi:

פורסם

מתי התחילה הבעיה?

בכל מקרה, תבדוק את המצב בSafe mode. אם שם זה בסדר סביר שהבעיה היא ב'תהליך' זדוני שרץ לך ברקע בלי שאתה יודע.

תריץ גם Process explorer ותבדוק טוב טוב מה רץ ברקע וכמה הוא מנצל את המעבד והRAM.

תעשה טובה, תנסח ברור כשאתה כותב כי בקושי הבנתי מה אתה רוצה.

לגבי הפלאש- כשאתה גולש בכרום/ספארי תכנס לאתר http://get.adobe.com/flashplayer ותוריד פלאש.

תקבל הורדה של הפלאש שמתאים לדפדפנים האלה וזה צריך לעבוד.

פורסם
  • מחבר

הבעיה התחילה בתחילת השבוע.

עכשיו אני בSAFEMODE והכול עובד חלק .

ועכשיו בחיפוש בגוגל על Process explorer מצאתי לינק לגרסה 11. משהו להוריד אותה ולפתוח אותה במצב רגיל?ואיך אני צריך לבדוק?

בכללי כתבתי כול דבר שהיה נראה לי מוזר כדאי לכוון כמה שיותר אל הבעיה שלי

ומה לא מובן לך אני יסביר אחרת.

ולכרום לא מצאתי פלאש ולספארי ניסיתי להתקין אך ניכשל מסיבה שאני לעכשיו אני לא זוכר אותה[br]פורסם בתאריך: 14.04.2009 בשעה 01:57:22

עדכון משהו מוזר קרה

אחרי שחזרתי SAFE MODE הכול חזר ללכת מהר בלי תקיעות משום סיבה ???

אבל פתאום כול משחק שאני מנסה לפתוח נפתח וישר קופץ לסרגל כלים שלמטה וכך הוא נשאר ולא ניפתח :'(

והנה מה ש Process explorer והתקנת פלאש נותנים לי

http://img104.imageshack.us/my.php?image=77670465.gif

[attachment deleted by admin]

פורסם

אתה לא תצליח להתקין פלאש אם לא תסגור את הספארי והכרום :bash:

מה שאני מציע כרגע זה 2 דברים.

בmsconfig תעבור לselective startup ותבטל load startup items.

אם לא יעזור תנסה להחליף למצב diagnostic startup.

אחרי כל שינוי כזה תצטרך לבצע ריסטרט.

ואגב, זה "אובד עצות" ולא "עובד".

פורסם
  • מחבר

סליחה על האיחור של יומיים :o

אני חושב שהבעיות עוד פעם מתחילות לחזור פעם ביש תקיעות קטנות אבל מורגשות משהו שאחרי שניכנסתי לSAFEMODE וחזרתי ממנו יומיים לא היו סימנים כאלו

ניסתי למצוא את מה שאמרתה ולא מצאתי את selective startup כי זה נתן לי תוכנית אם קצת אפשרויות של איתחול סגירה ועוד 3 או 4 דברים

ותגידו איך פותרים את הבעיות של השאלות 2,3,4,5 שלי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים