פורסם 2009 באפריל 1316 שנים שלום לכולםקניתי מחשב מחבר שליבמחשב בוצע OCרציתי בבקשה לשאול איך אני מבטל את ה OC. נכנסתי לביוס וראיתי שזה טיפה מסובך אז עזבתיהמפרט הוא:INTEL E8500ASUS P5Qקירור ZALMAN 9900ASUS 9800GT OC4GB DDR2 CROSSAIRתודה לעוזרים וחג שמח.
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים למה לקנות כזה מעבד ולבטל OC?בBIOS אתה עושה Restore Defaults , אין לי לוח של ASUS לא יודע איך בדיוק כתוב אבל אנגלית בסיסית תסדר אותך.
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים מחבר לא מצאתי בדיוק איפה עושים את זה וחיפשתי. ואני מעדיף שהמחשב יעבוד כמו שהוא ולא לגעת ב OC שאם תהיה תקלה אז תבוטל לי האחריותהמחשב כרגע עומד על 4350MHZ כשהוא בסטוק 3150. טמ"פ 32 מעלות. אני יודע שזה טוב מאוד אבל אני בכל זאת מעדיף לבטל. האם הוצאת הסוללה מאפסת את הביוס? האם ג'מפר? ואם כן מישהו אולי יודע איזה ג'מפר זה והיכן הוא נמצא? הלוח הוא ASUS P5Q
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים ברגע שאתה עושה Restore to Defaults זה לא יפגע לך באחריות , ואם אני לא טועה גם הוצאת הסוללה תאפס לך את הביוס
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים ברגע שאתה עושה Restore to Defaults זה לא יפגע לך באחריות , ואם אני לא טועה גם הוצאת הסוללה תאפס לך את הביוס לפותח הדיון , צריכה להיוטת לך בוודאות האופציה של Restore to Defaults settings זה אור להיות בתפריט הראשי בביוס מעל\מתחת OPTIMIZED SETTINGS ..לא זוכר כרגע בדיוק ..לא נתקלתי בביוס שאין לו את הפשרות הזאת . מקסימום תעבור על תתי התפריטים אם קיימים אצלך (תלוי איך תצוגת הביוס) . גם הוצאת סוללה ל-2 דקות , תעשה את העבודה.
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים מחבר אוקי אז ככהקראתי קצת בחוברת הלוחומצאתי כמה ג'מפרים שיש להזיז, תקנו אותי אם אני טועה:clear rtc ram:CLRTCcpu\northbrige overvoltage setting:OV?_CPUOV_NB
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים אני מציע לך לא להסתבך ולהכנס לכל אפשרות של הOC ולהוריד אותם אחד אחד בצורה ידנית , Restore defaults יעשה את העבודה
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים מחבר אני מציע לך לא להסתבך ולהכנס לכל אפשרות של הOC ולהוריד אותם אחד אחד בצורה ידנית , Restore defaults יעשה את העבודה אבדוק זאת מחר כי כרגע המחשב לא מחובר, תודה רבה על העזרה נ.ב עוד שאלה קטנה יש לי המסך שקיבלתי איתו הוא סמסונג T240 הוא מחובר ב HDMI במסך ואל הכרטיס מסך הוא מחובר במתאם HDMI-DVI ככה שבעצם הוא מחובר ב DVI האם לנתק את הכבל הזה ולחבר כבל DVI אמיתי אחר?
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים למה להתעסק עם ג'אמפרים? :kopfpatsch: פשוט תעשה Load Setup Default בביוס, (האפשרות נמצאת תחת הכותר של Exit) תאמין לי שבביוס זה הרבה יותר פשוט מאשר להתחיל לשחק עם ג'אמפרים. בקשר לקבל של המסך, אין הבדל באיכות בין חיבור של HDMI לDVI (חוץ מאם הכרטיס מסך תומך בהעברת קול ויש לך רמקולים במסך) בשאר המקרים תעשה מה שנוח לך.
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים מחבר Load Setup Default לא מאפס את הביוסעשיתי זאת ונכנסתי לוינדוס וללא שינוי. המעבד עומד על 4350MHZאני רוצה לעשות איפוס ביוס כללי להכל (לכרטיס מסך לזכרונות ולמעבד)
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים Load Setup Default שווה ערך לאיפוס ביוס..אתה בטוח ששמרת אחרי האיפוס ?ובלי להסתבך יותר מדי..פשוט נתק את המערכת מהחשמל..ותוציא את הסוללה..
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים לא יודע איך זה בASUS אחרי שאתה לוחץ LOAD SETUP DEFAULTS אתה צריך ללחוץ F10 שזה Save & Exit בGIGABYTE.
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים בכל לוח אם אתה צריך לשמור את ההגדרות או כל שינוי שהוא..לפני שאתה יוצא מהביוס !
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים מחבר הוצאתי את הסוללה (ובאותה הזדמנות גם ניקתי את המחשב על הספרי לחץ אוויר ורוקנתי את כולו) והכל הסתדר תודה רבה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.