עבור לתוכן

ביטול OC במחשב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

קניתי מחשב מחבר שלי

במחשב בוצע OC

רציתי בבקשה לשאול איך אני מבטל את ה OC. נכנסתי לביוס וראיתי שזה טיפה מסובך אז עזבתי

המפרט הוא:

INTEL E8500

ASUS P5Q

קירור ZALMAN 9900

ASUS 9800GT OC

4GB DDR2 CROSSAIR

תודה לעוזרים וחג שמח.

פורסם

למה לקנות כזה מעבד ולבטל OC?

בBIOS אתה עושה Restore Defaults , אין לי לוח של ASUS לא יודע איך בדיוק כתוב אבל אנגלית בסיסית תסדר אותך.

פורסם
  • מחבר

לא מצאתי בדיוק איפה עושים את זה וחיפשתי. ואני מעדיף שהמחשב יעבוד כמו שהוא ולא לגעת ב OC שאם תהיה תקלה אז תבוטל לי האחריות

המחשב כרגע עומד על 4350MHZ כשהוא בסטוק 3150. טמ"פ 32 מעלות. אני יודע שזה טוב מאוד אבל אני בכל זאת מעדיף לבטל. האם הוצאת הסוללה מאפסת את הביוס? האם ג'מפר? ואם כן מישהו אולי יודע איזה ג'מפר זה והיכן הוא נמצא? הלוח הוא ASUS P5Q

פורסם

ברגע שאתה עושה Restore to Defaults זה לא יפגע לך באחריות , ואם אני לא טועה גם הוצאת הסוללה תאפס לך את הביוס

פורסם

ברגע שאתה עושה Restore to Defaults זה לא יפגע לך באחריות , ואם אני לא טועה גם הוצאת הסוללה תאפס לך את הביוס

:xyxthumbs:

לפותח הדיון , צריכה להיוטת לך בוודאות האופציה של Restore to Defaults settings זה אור להיות בתפריט הראשי בביוס מעל\מתחת OPTIMIZED SETTINGS ..לא זוכר כרגע בדיוק ..לא נתקלתי בביוס שאין לו את הפשרות הזאת . מקסימום תעבור על תתי התפריטים אם קיימים אצלך (תלוי איך תצוגת הביוס) .

גם הוצאת סוללה ל-2 דקות , תעשה את העבודה.

פורסם
  • מחבר

אוקי אז ככה

קראתי קצת בחוברת הלוח

ומצאתי כמה ג'מפרים שיש להזיז, תקנו אותי אם אני טועה:

clear rtc ram:

CLRTC

cpu\northbrige overvoltage setting:

OV?_CPU

OV_NB

פורסם

אני מציע לך לא להסתבך ולהכנס לכל אפשרות של הOC ולהוריד אותם אחד אחד בצורה ידנית , Restore defaults יעשה את העבודה

פורסם
  • מחבר

אני מציע לך לא להסתבך ולהכנס לכל אפשרות של הOC ולהוריד אותם אחד אחד בצורה ידנית , Restore defaults יעשה את העבודה

אבדוק זאת מחר כי כרגע המחשב לא מחובר, תודה רבה על העזרה :)

נ.ב

עוד שאלה קטנה יש לי

המסך שקיבלתי איתו הוא סמסונג T240

הוא מחובר ב HDMI במסך ואל הכרטיס מסך הוא מחובר במתאם HDMI-DVI ככה שבעצם הוא מחובר ב DVI

האם לנתק את הכבל הזה ולחבר כבל DVI אמיתי אחר?

פורסם

למה להתעסק עם ג'אמפרים? :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פשוט תעשה Load Setup Default בביוס, (האפשרות נמצאת תחת הכותר של Exit)

תאמין לי שבביוס זה הרבה יותר פשוט מאשר להתחיל לשחק עם ג'אמפרים.

בקשר לקבל של המסך, אין הבדל באיכות בין חיבור של HDMI לDVI (חוץ מאם הכרטיס מסך תומך בהעברת קול ויש לך רמקולים במסך)

בשאר המקרים תעשה מה שנוח לך.

פורסם
  • מחבר

Load Setup Default

לא מאפס את הביוס

עשיתי זאת ונכנסתי לוינדוס וללא שינוי. המעבד עומד על 4350MHZ

אני רוצה לעשות איפוס ביוס כללי להכל (לכרטיס מסך לזכרונות ולמעבד)

פורסם

Load Setup Default שווה ערך לאיפוס ביוס..אתה בטוח ששמרת אחרי האיפוס ?

ובלי להסתבך יותר מדי..פשוט נתק את המערכת מהחשמל..ותוציא את הסוללה..

פורסם

לא יודע איך זה בASUS אחרי שאתה לוחץ LOAD SETUP DEFAULTS אתה צריך ללחוץ F10 שזה Save & Exit בGIGABYTE.

פורסם

בכל לוח אם אתה צריך לשמור את ההגדרות או כל שינוי שהוא..לפני שאתה יוצא מהביוס !

פורסם
  • מחבר

הוצאתי את הסוללה (ובאותה הזדמנות גם ניקתי את המחשב על הספרי לחץ אוויר ורוקנתי את כולו:))

והכל הסתדר תודה רבה.

פורסם

לא הייתי קורה לביטול OC הכל הסתדר אבל איך שבא לך :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים