פורסם 2009 באפריל 1316 שנים שלום לכולם . לחבר שלי יש בעיית חום גבוהה במחשב , הוא ניסה כמה דרכים להוריד את הטמפ' ע"י ניקוי המחשב מארז , מאוורים , צעלות וכו' .. , מריחת משחה טרמית , החלפת קירור לקירור של CM מדגם X15-91DSK-0L-GP . ועדיין הטמפ' גבוהות ! חשוב לציין כי החדר שלו חמים מאוד במהלך היום . דבר נוסף - שרק בתקופה האחרונה המחשב התחיל בתופעות הנ"ל ! - שנה קודם לכן המחשב כלל לא היה מגיע ל- 60 .טמפ' מנוחה - 42-55 . טמפ' עבודה 68-72 . מפרט המחשב הוא : ga-945p-s32x1GB DDR2 667MHz twinmos and 2x512 DDR2 667MHz kingstoncore2duo e6300 1.86GHz1. hdd wd2500ks (250GB)2. hdd hd160hj (160GB)DVDRW lg gsa-h30n Blackenermax liberity 400Wattthermaltake sopranoati hd4850 powercolor התקציב הוא נע בין 250-300 ש"ח . אשמח לשמוע על הצעות לקירורים טובים ואיכותיים שיורידו בוודאות את הטמפ' !תודה רבה .
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים אתה בטוח לגבי אופן ההתקנה של הקירור והמריחה של המשחה ? הכל נעשה כמו שצריך ? הקירור על MAX RPM (באזור ה2000+-)?איך מסודרת הסירקולציה במארז ?ובלי קשר לתקציב..הFREEZER 7 PRO יעשה את העבודה בזול ויספק אותו מעל ומעבר..
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים מחבר אתה בטוח לגבי אופן ההתקנה של הקירור והמריחה של המשחה ? הכל נעשה כמו שצריך ? הקירור על MAX RPM (באזור ה2000+-)?איך מסודרת הסירקולציה במארז ?ובלי קשר לתקציב..הFREEZER 7 PRO יעשה את העבודה בזול ויספק אותו מעל ומעבר..ממה שאני יודע זה - שאת המשחה הוא מרח כראוי לפי מה שהוא אמר לי . לגבי הסירקולציה פה הבעיה לדעתי , הסידור נורא מבולגן , יש לו מארז של TT סופרנו משהו כזה עם חלון . אז כבר דרך החלון אפשר לראות שהכל מבולגן עם הכבלים . ואם בכלל אפשר לסדר דבר כזה במארז נורא דחוס !לגבי מאוררים יש אחד מכניס אם אני לא טועה , אחד בחלון , אחד מוציא ואולי עוד אחד איפשהו . כנראה שהמאורר של ה-CPU על MAX .אוקי אבדוק את העניין .תודה רבה ידידי !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.