עבור לתוכן

שני מסכים למחשב אחד, הסתבכתי קצת =\

Featured Replies

פורסם

יש לי בכרטיס מסך שני יציאות DVI, באחת יש לי מתאם לVGA שלשם הולך המסך מחשב שלי שאיתו אני משתמש ויש לי עוד מסך שאצלו גם יש VGA אבל אין לי את המתאם מDVI לVGA נוסף...

האם אפשר לחבר מסך אחד לחיבור ONBOARD בלוח אם ואחד לכרטיס מסך והם יעבדו ביחד או שצריך לרכוש מתאם נוסף?

פורסם

מוטב להשקיע 40 ש"ח ולרכוש מתאם, כך תבטיח שלא יהיו התנגשויות בין כרטיסי המסך השונים. בלי שתיתן יותר מדי פרטים אודות כרטיס המסך שלך, אפשר להבין שהוא בנוי לניהול שני מסכים. בכל מקרה אתה יכול לנסות להיכנס ל- bios ולאפשר לכרטיס המסך on board לעבוד. ולחבר ליציאה את המסך השני. לא יקרה שום אסון. בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

OK תודה :D

יום טוב

פורסם

או שאתה עובד עם כרטיס מובנה או שעם כרטיס חיצוני.

פורסם

מוטב להשקיע 40 ש"ח ולרכוש מתאם, כך תבטיח שלא יהיו התנגשויות בין כרטיסי המסך השונים. בלי שתיתן יותר מדי פרטים אודות כרטיס המסך שלך, אפשר להבין שהוא בנוי לניהול שני מסכים. בכל מקרה אתה יכול לנסות להיכנס ל- bios ולאפשר לכרטיס המסך on board לעבוד. ולחבר ליציאה את המסך השני. לא יקרה שום אסון. בהצלחה.

מאיפה הבאת את ההמצאה הזאת?

כשלא יודעים עדיף לא לדבר שטויות.

פורסם
  • מחבר

טוב אז לא משנה נסתפק ב1 בנתיים :D

תודה רבה אפשר לנעול

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

מאיפה הבאת את ההמצאה הזאת?

כשלא יודעים עדיף לא לדבר שטויות.

רק עכשיו שמתי לב שהבעייה לא נפתרה, ושהבחור ויתר וחבל. הנה אחד הפתרונות כפי שהוא מופיע ברשת:

Here is what I did to get twin screens and TV out.

First port on the card drives my first LCD screen

Second port on the card is Svideo out to my TV but it can be componate or DVI or VGA out, you have a choice.

To get the second screen going I just used the 128meg onboard graphics port thats on my computers motherboard itself.

Works a treat and even feeds out to the TV on importing.

http://www.hdvunderwater.com/3screens.jpg

ובכן זה עובד אצלו וגם אצלי. זה כמובן תלוי באיזה כרטיס מסך מדובר. אבל האפשרות להפעיל את היציאה הגראפית ONBOARD, במקביל לכרטיס גראפי אחר קיימת.

לא מוכרח לחשוב שמישהו אחר מדבר שטויות רק בגלל שאתה לא מצליח לעשות את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים