עבור לתוכן

המלצה על כרטיס קול

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש כרטיס קול טוב ואיכותי למשחקים וסרטים בעיקר.

התקציב שלי מאפשר לי אודיג'י 2 אבל מה עוד בנמצא?

דרך אגב יש לי את הלוג'יטק Z560.

פורסם

מתחת לזה יש את הAudigy 1 או את הHercules Fortissimo III 7.1,

אתה יכול לקחת את הAudigy 1 שהוא אותו כרטיס כמו ה-2 רק שהוא תומך ב5.1 והAudugy 2 ב-6.1

או את הHercules Fortissimo III 7.1 שהוא כרטיס מצוין אבל במשחקים הוא לא יהיה טוב כמו סדרת הAudigy (מה שאמרת שחשוב לך).

בקיצור אני חושב שהגעת למסקנה לבד,

לך על הCreative Audigy Bulk שעולה 450 שקל.

פורסם
  • מחבר

מישהו יודע איפה אני יכול לקרוא ביקורת על האודיגי' 2?(רצוי בעיברית)

פורסם

תוכל למצוא ביקורת על הכרטיס באתר של Tom's hardware בכתובת הבאה (אותו כרטיס רק אם הפאנל, ממש לא משנה),

http://www.tomshardware.com/video/20021106/

פורסם

תרשה לי לחלוק עליך,המחיר של הAudigy 2 ממש לא מצדיק את מה שמקבלים,לעמות זאת אתה יכול לקנות כרטיס 6.1 בחצי מחיר והוא לא פחות טוב,אני בספק אם תרגיש בהבדל,אחרי הכל אתה צריך את הכרטיס למשחקים ולסרטים,אז עדיף ללכת על היחס הטוב ביותר בין הביצועים למחיר. הHercules Fortissimo III מעולה לדעתי,או שאתה יכול לקחת את ה GTXP שגם לו יש פנל חיצוני והוא כרטיס לא רע בכלל,במחיר ששווה לכל כיס ;)

פורסם
  • מחבר

המחיר של האודיג'י 2 גבוה רק בכמה עשרות שקלים בודדים מה-GTXP ואם אני לא טועה הוא טוב יותר .

האם אני צודק?

פורסם

אתה לא חייב לקנות את הAUDIGY2 באריזה מקורית, אתה יכול ליקנות בגרסאת BULK (רק הכרטיס והדריברים).

ואז הוא עולה בסביבות 430-490 ש"ח.

וזה לא נכון שההבדל בין האודיג'י1 ל2 הוא לא רק תמיכה ב7 ערוצים.

ראה את הזאת הטבלה הזאת להשוואת פרטים טכניים.

פורסם

תרשה לי לחלוק עליך,המחיר של הAudigy 2 ממש לא מצדיק את מה שמקבלים,לעמות זאת אתה יכול לקנות כרטיס 6.1 בחצי מחיר והוא לא פחות טוב,אני בספק אם תרגיש בהבדל,אחרי הכל אתה צריך את הכרטיס למשחקים ולסרטים,אז עדיף ללכת על היחס הטוב ביותר בין הביצועים למחיר. הHercules Fortissimo III מעולה לדעתי,או שאתה יכול לקחת את ה GTXP שגם לו יש פנל חיצוני והוא כרטיס לא רע בכלל,במחיר ששווה לכל כיס ;)

אתה יכול לחלוק על דעתי אבל אתה לא צודק (זה שיש לך את הכרטיס זה לא אומר שהוא מומלץ ובמיוחד אם לבנאדם יש תקציב שיכול לעמוד אם כרטיסים מוצלחים)!

ד"א הוא ביקש שאחד מהתכונות של הכרטיס יושקעו במשחקים ומכיוון שלAudigy 2 יש מפענח שנקרא EAX שמותאם במיוחד למשחקים הוא יכול להעניק איכות הרבה יותר טובה מהHercules Fortissimo III במיוחד בתחום זה.

author=SECTOR

הEAX "מגדיר" מחדש (לפי Creative) את כל מה שקשור לאודיו (משחקים, סרטים, מוזיקה ועוד........),

התכונה של הEAX באה להתאים את המוזיקה שאתה אוהב (סרטים ומשחקים כנ"ל) באיך שתרצה לשמוע אותה או איפה אתה רוצה שתתנהל,

התכונה העיקרית שהיא באה להציג במשחקים היא מן מימד נוסף יחד אם ניצול מירבי של יכולת הרמקולים

[ניצול המירבי של יכולת הרמקולים תקפה לגבי כל הדברים (מוזיקה, סרטים ועוד........)]

זה בערך ההגדרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים