עבור לתוכן

OC למעבד E2140 על לוח ASUS P5VD2-MX SE. האם אפשרי?

Featured Replies

פורסם

ע"פ היצרן הלוח יכול לעלות את המעבד למכפלה של 14X, אבל כפי שידוע לי המעבד נעול כלפי מעלה למכפלה של 8 מקס'?! (האם זה נכון?). לפני התיעצות לגבי החלפת הספק ואולי גם הזכרון, האם ניתן בכלל להעלות את הבאס בלוח הזה? שעומד כרגע על 200 מן הסתם.

עוד במערכת:

זכרון 1GB 667

WD 80GB 7200 8MB SATA

ATX 450W (ספק ג'נרי)

קישור לנתוני הלוח: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=SQkGx1Z6auj7xRGe&templete=2

פורסם

המכפלה של המעבד נעולה..אפשר רק להוריד אותה..

לגבי הOC ללוח האם שלך..ערכת השבבים עליה הוא מבוסס לא בדיוק תעמוד בOC..ולכן לא הייתי מנסה לבצע אחד..

פורסם
  • מחבר

אכן מדובר בלוח פשוט ביותר עם ערכת שבבים של VIA. בכל זאת רק לשם ההתנסות איך בפועל אני מעלה את הבאס אם אני מעוניין לעשות זאת? נאמר להעלות את הבאס ל-210 או אפילו 230. האם זה אפשרי?

נושא ה-OC די מובן לי תיאורטית אולם התנסות מעשית חסרה לי. אני מתכנן לקנות מערכת חדשה ולבצע בה OC וזה סתם מחשב לשם התנסות.

פורסם

כמו בכל לוח אם..נכנס לביוס ומחפש את האפשרויות הרלוונטיות..ואני לא יכול להגיד לך אם כן או לא..תנסה ותראה..זה משתנה ממערכת למערכת..

פורסם
  • מחבר

זאת הבעיה. נכנסתי לביוס ולא מצאתי שם אופציה כזאת. אז אני מבין שפשוט יש לוחות שאין להם כלל אפשרות כזאת?

פורסם

בדקת בלשונית של האפשרויות המתקדמות ? שכן ישנה אופציה שצריך להגדיר על MANUAL ואז יפתחו לך האופציות של הOC..

פורסם
  • מחבר

נכנסתי ללשונית- ADVANCED ולפי מה שאני מבין מהאופציות הקיימות שם אין דבר כזה. אם הייתי יודע איך אפשר להעלות תמונה של חלון הביוס הייתי מעלה.

פורסם

צלם את המסך עם מצלמה/פלאפון..שאתה מגיב בחלק התחתון של חלון התגובות יש אופציה שנקראת "אפשרויות נוספות"..לחץ שם וזה יאפשר לך לעלות תמונה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים