עבור לתוכן

מסך LCD 42" הכי טוב שקיים בשוק ללא קשר לעלות

Featured Replies

פורסם

שלום

ההייתי רוצה לדעת מהו המסך LCD 42" לצפייה בסלון הכי טוב(חברה) שקיים היום בשוק ?

אני מבין שיש הרבה מאוד דגמים, ואז נניח SAMUNS בX דגם שלו יותר טוב מחברה אחרת שבדגם אחר שוב יותר טובה ( כמובן גם העלות משתנה)

אבל רציתי לדעת ללא קשר לעלות של מסך, מה היא החברה הכי טובה היום שמציגה את החדות וכל האלמנטים שצריך בשביל להביא את הביצועים למקסימום?

(שוב, ללא שום קשר לעלות)

זה נכון שפילפס הכי טובה?

* אם דנו על זה מספר פעמים, אשמח ותפנו אותי לנושאים האלה לפני שאתם נועלים. או תגידו לי מה לכתוב בחיפוש, כי הסתכלתי בFAQ ולא ראיתי משהו..

תודה

פורסם

על סמך המסכים האחרונים שיצאו לשוק הייתי אומר שסמסונג וסוני הכי טובות ב LCD (כמובן שלכל אחת מהן יש גם מסכים לא משהו)

פורסם

אם העלות של המסך היא לא רלוונטית היא תקנה LCD עם תאורה אחורית LED , יש ל-סמסונג וסוני

פורסם
  • מחבר

תודה לשלושתיכם.

יש עוד דיעות בנושא?

חג שמח

פורסם

למישהו באמת יש דעה לגבי דגם של טושיבה 42 LCD REGZA XV550.?

פורסם

הטלויזיה הכי טובה בגודל 42" היא פלזמה של PANASONIC מדגם PY800

חפש ביקורת עלי ב HOMETHEATER.CO.IL

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

תקשיב כיום הlcd הכי טובה היא של sony ואין מה לדבר כל הרשתות הגדולות אומרות כך קודם sony ואחר כך בפער די גדול philips אני וההורים שלי קנינו אחרי המון בירורים את ה-w5500 אבל ה z של סוני הכי טובה כיום יש לה 200 hz וזה אפילו לא led אגב ראינו את הled של סמסונג והיא חרא סליחה על המילה יש לה חדות ואין מריחות אבל הצבעים לא אמיתיים היא כולה אפורה הלבן שם זה אפור זה מטורף!

אני ממליץ את ה v5500 של סוני פחות יקרה מה w וגם בעלת ביצועים מרשימים אבל עם אתה באמת רוצה להנות זה w5500 של סוני!

מקווה שעזרתי... 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים