עבור לתוכן

העלתי את הFSB, הכל עובד, אז מה עכשיו?

Featured Replies

פורסם

אין לי שום קירור נורמלי (מעבר למאוורר מכניס מקדימה ומאוורר מוציא מאחורה, ואני יכול להוסיף מאוורר שיוציא אוויר לתוך הספק) אני עובד עם הHSF המקורי של המעבד וספק גנרי.

כדאי להסתכן אפילו בOC מינימלי כזה?

פורסם

כל עוד אתה לא מעלה את המתח אז המעלות לא ממש ישתנו לך .

פורסם

תנסה קודם לעלות את מהירות המעבד ללא תוספת מתח, ואם המעלות לא כל כך עלו בפהרש ניכר אז תעלה מתח -->המלצה שלי אל תהיה ב50 מעלות עם מתח גבוהה.

פורסם
  • מחבר

העלתי קצת את הFSB, מ-100 ל 117, (לוח FSB 400 זיכרונות 266) מה שנותן לי מהירות מעבד של 2000 ומהירות זיכרון של 311.

והכל יציב ועובד, הטמפרטורה של המעבד עלתה אולי במעלה או שתיים.

אין לי מושג של מי הזיכרון הוא הגיע בבאנדל עם הלוח והייתי זוכר אם הוא היה של חברה עם שם.

השבוע או שבוע הבא אני מחליף את הזיכרון ל geil value 333, אני יודע שזה לא זיכרון לOC אבל אני לא מתכוון לעלות מעבר ל333.

כדאי לי לחכות לזכרונות החדשים ולא להסתכן בלחמם יותר מידי את הזיכרון הנוכחי, או שבOC עדין כזה לא יקרה לו כלום?

דרך אגב, לא ממש הבנתי מה תתן לי העלאה של המתח, או שזה רק למקרה שהמעבד לא סוחב את המהירות?

פורסם

ביינתיים אתה עוד לא נוגע במהירות של הזכרון..

אין לך מה לדאוג.

ואם המעבד עליו אתה מבצע את הOC הוא הP4-1700 אני מהמר שלא תצליח לעבור את ה120MHZ באס.

פורסם
  • מחבר

אני ממש לא מבין בזה, מה הכוונה "לא נוגע במהירות של הזיכרון"? אם שיניתי את הבאס, אז הזיכרון מוציא נתונים יותר מהר, לא?

או שאני בכלל לא מסתכל על זה מהכיוון הנכון?

פורסם

בשביל להבין, תקרא את מדריך האוברקלוק באתר

זה ייתן לך כמה הסברים כי חבל שתעשה משהו שאתה לא יודע מה התוצאות שלו ומה הסיכונים

פורסם
  • מחבר

קראתי את המדריך, אין שם תשובות לשאלות שלי, יש רק הערות כלליות.

ואל תדאג, אני יודע מה אני עושה, מחשבים זו העבודה שלי, אני לא אעשה שום דבר שאני לא מבין או חושב שיהרוס, אני רק מתנסה עכשיו בתחום שנמנעתי לגעת בו עד עכשיו (מה לעשות? מסתובבים יותר מידי באתר הזה מתחילים להדבק בהתלהבות של כולם...)

כשכתבתי "אני לא מבין בזה" התכוונתי לעניין העלאת המתחים ולעובדה שהוא כתב שאני לא נוגע במהירות של הזיכרון, למרות שאני הבנתי שהמהירות שלו כן עולה.

היית יכול פשוט לענות לי בכן ולא פשוטים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים