עבור לתוכן

דרייברים לאחר פירמוט

Featured Replies

פורסם

יש לי IBM ThinkPad T41 2373-2GG

פירמטתי אותו והתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה.

יש לי בעיה למצוא את הדרייברים הנכונים. ב- Network Connection אני לא רואה את ה- wireless, אלא רק את ה-local area connection.

כמו כן, אין לי יותר את כל הסמנים של IBM, כלומר, כשמגבירים או מחלישים ווליום או את הבהירות של המסך, תמיד היה מופיע סימן ירוק על המסך, ועכשיו לא, וגם כשלוחצים על Fn-F5 שאמור להציג חלון של הגדרות לחיבורי wireless לא קורה כלום.

מה צריך להתקין? הייתי באתר של IBM והורדתי והתקנתי חלק מהדרייברים ושום דבר לא השתנה.

תודה.

פורסם

אם אתה מעוניין להפעיל את הבקר של התקשורת האלחוטית אז תוריד ותתקין משהו שהולך עםפ החילה wireless מין הסתם.

בכלל רצוי להתקין דרייברים להכל כי במחשבים ניידים זה ממש קריטי.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את זה כבר... לא עוזר. :(

מה לגבי התוכנה של IBM? מישהו יודע על זה משהו?

פורסם

אתה לא חייב להשתמש ב access connections/think vantage כדי להתחבר לרשת אלחוטית, ניתן גם לעשות את זה דרך WZC.

איך המתאם האלחוטי מופיע אצלך ב device manager?

פורסם

מה כל כך קשה למצוא דריברים ?

תחפש בגוגול T41 DRIVERS

והתוצאה הראשונה מביאה אותך ישר לאתר שלהם.

פורסם
  • מחבר

אני יודעת שאני לא חייבת, אלו שתי שאלות נפרדות.

בכל אופן רצ"ב צילום מסך של ה- device manager שלי. יש שם משהו לא מזוהה ואני לא יודעת מה להתקין בשביל שזה יזוהה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

מתאם אלחוטי לא מותקן כמו שניתן לראות, ללא מאמץ מיוחד.

את בטוחה שהתנתק את הדרייבר הנכון?

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוחה שהתקנתי את הנכון אבל התקנתי את הדרייבר של Intel 802.11b wireless כאשר התיאור שכתוב באתר שלהם אחרי שאני מכניסה את הדגם המלא הוא:

Original description: P M 1.5GHz, 256MB RAM, 40GB 5400rpm HDD, 14.1 XGA(1024x768) TFT LCD, 32MB ATI Radeon 7500, 24x24x24x/8x CD-RW/DVD, Intel 802.11b wireless(MPCI), Bluetooth/Modem(CDC), 1Gb Ethernet(LOM), UltraNav, Secure Chip, 6 cell Li-Ion battery, WinXP Pro

יש גם דרייבר של Wireless LAN Software for Cisco Wireless LAN MiniPCI Card אבל אני לא בטוחה שזה מה שיש לי על המחשב. זה יכול להרוס משהו?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, אבל זה לא עובד. אתה יכול לתת לי את הלינק לשלב אחד קודם? לדף שלפני ה- agree?

פורסם

אם הייתה מחפש כמו מה אמרתי לך

הייתה שם והיית עובד כבר מאתמול.............

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים