עבור לתוכן

המשך לבעיה בביוס-עזרה

Featured Replies

פורסם

כשאני מכניס את הגאמפר ללוח אם המחשב לא נדלק וכשאני מוציא אותו הוא נדלק ועדיין אין כלום על המסך

מה אני אמור לעשות? תודה מראש

פורסם

נשמע שהרגת את הלוח.

פורסם

לא הוא לא הרג את הלוח....

העניין עם הגמפר על הלוח הוא סתם שטותי..

ואני יסביר...

סה"כ הגמפר הזה הוא זה שמוביל את החשמל מהבטריה ללוח אז עשו שיהיה נוח יותר שניה לנתק גמפר

במקום לנתק את הבטריה... ואם אתה מחבר את הגמפר בפין השני והשלישי אז המחשב באמת לא נידלק אבל לא יותר מיזה...זה לא עושה שום נזק (לפחות לי לא עשה)...

שורה תחתונה העצות של להוציא את הבטריה (או את הגמפר שזה אותו הדבר) אילה עצות סרק!!

ולמה אני אומר את זה...כי רק עם שינתה משהוא בהגדרות של הביוס ידנית (לא עשיתה פלש!!!!) ואז המחשב לא עולה אז כן להוציא את הבטריה (או את הגמפר) ואז מה שקורה זה שהביוס חוזר להגדרות הבררת מחדל שלו....אבל במקרה שלו כמו שהיה לי הוא עשה פלש לביוס יעני במילים פשוטות הוא צרב מערכת הפעלה (ביוס) לא תואם לאותו לוח אם....

אז מה שאתה צריך לעשות זה ככה...

1- לחפש את הביוס הנכון.

2-לשים אותו על פלופי.

3-לשים על הפלופי גם כלי שנקרא פלש יוטילתי או משהו כזה (שאל את אמירם הוא יותר תותח בזה אני פשוט לא זוכר במיוחד מה עוד הוא אמר לי לשים על הדיסק).

4-אחרי שהדיסק שלך מוכן עם הכלים של צריבה מחדש + הביוס העדכני אתה צריך להוציא את הביוס שניצרב לא נכון מהמחשב שלך.

5-למצוא מחשב עם ביוס דומה(לא חייב בדיוק אותו ביוס) ... ואז להעלות את המחשה הנ"ל למצב דוס.

6-אחרי שהוא במצב דוס אתה מוציא את השבב של הביוס שלו(כן כן כאשר המחשב פועל והוא במצב דוס).

7-מכניס את הביוס שניצרב לא טוב למחשב הנ"ל.

8-מעלה את הדיסק שהכנתה.

9-עושה פלש עם הביוס העדכני על הדיסק.

10-זה מסיים ליצרוב את הביוס העדכני על הציפ של הביוס שניצרב לא טוב פעם שעברה ואז זה יוצא למצב דוס... אתה מכבה את המחשב .

11-אתה מחזיר כול ביוס למחשב שלו ...וואלה תהנה.

עכשיו שתדה שזה מסוכן כי אחרי הכול מדובר בדברים עדינים וגם בחשמל אז האחריות היא עליך...

בעיקרון זה לא כזה מסובך..אבל שוב בגלל שהמחשב דלוק וביגלל שיש המון רגליים לביוס והכול כול כך עדין אז קיים סיכון שיהיה לך איזה קצר עם זה לא יצא חלק ויגע במגעים אחרים על הלוח.

בכללי אחרי שתצליח זה הדבר הכי מספק בעולם.

תרגיש ענק!!!

בהצלחה..ושוב תודה רבה לאימרם!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים