עבור לתוכן

4850-אחרי 100 מעלות המאוורר מתחיל להשתגע

Featured Replies

פורסם

שבוע טוב

יש לי את הכרטיס 4850 מחברת ספיר

במנוחה הוא נמצא על 64 מעלות

ובמאמץ( crysis)הוא מגיע ל- 100 מעלות, ואז המאוורר מתחיל לפעול ממש חזק(מנגנון כנראה) וזה ממש מעצבן.

חיפשתי ב- CCC ולא מצאתי אפשרות לבטל את זה, זה אפשרי איכשהו?

והאם הטמפרטורה הזו במאמץ תקינה?

פורסם

לפי מה ששמעתי לא מומלץ לעבור את ה100 מעלות עם הכרטיס. המאוורר פועל כחיישן שככול שהטמפרטורה עולה ככה גם רמת האיוורר, לכן לא כדאי לגעת.

לי יש קירור של ZALMAN שהגיע כסטוק. הכרטיס שלי ב IDLE על 38 מעלות, MAX LOAD לא עובר את 50C.

פורסם

אם מפריע לך הרעש מאוד, תקנה קירור חיצוני, יש לדוגמא את ה-

http://www.skypc.co.il/pl_product~198257~18~0.htm

שאמור להיות מצויין ושקט.

בכל מקרה, 100 מעלות זה גבולי, לכן המאוורר "משתגע", זה עדיף על זה שהכרטיס ישרף לא? :)

פורסם

לי יש כרטיס כמו שלך

פירקתי את הקירור ושמתי קירור של S1 ACCELERO ומאורר 120ממ עליו עם אזיקונים..

מקרר סבבה לגמרי.. ברגיל זה 39 מעלות...

בעבודה חזקה מגיע ל70-80 מעלות... אבל ההבדל ביני לבין כולם

שגם בעבודה חזקה)FULLLOAD של הכרטיס..לא שומעים אותו :)...

פורסם
  • מחבר
לפי מה ששמעתי לא מומלץ לעבור את ה100 מעלות עם הכרטיס. המאוורר פועל כחיישן שככול שהטמפרטורה עולה ככה גם רמת האיוורר, לכן לא כדאי לגעת.

לי יש קירור של ZALMAN שהגיע כסטוק. הכרטיס שלי ב IDLE על 38 מעלות, MAX LOAD לא עובר את 50C.

גירסת GIGABYTE נכון?

HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0

איך מבחינת הרעש?

פשוט לפי מה שאתה אומר זו הטמפ' הכי נמוכה שראיתי לכרטיס הזה..

פורסם

כרטיסי המסך של ATI נמצאים במנוחה על 60 מעלות +- זה ידוע... כי רק מ 60 מעלות המאוורר מתחיל לעבוד. מה שקורה אצלי זה שגם כשאני מריץ CRYSIS הוא עדיין 60 מעלות לא עלה לי ל 100 אף פעם והמאוורר שמר על אותה עוצמת רעש...

בכל אופן הכי טוב בשבילך זה להחליף קירור באמת. תקנה קירור חדש וטוב וככה תוכל להעביר אותו גם לכ.מסך הבא...

פורסם
  • מחבר

מה שאני רוצה לעשות זה ללכת ל- KSP ולהגיד להם שיחליפו לי אותו בגירסה אחרת יותר נורמלית

ואם זה לא יצליח אז לא תהיה ברירה ונקנה את הקירור של AC..

פורסם

כרטיסי המסך של ATI נמצאים במנוחה על 60 מעלות +- זה ידוע... כי רק מ 60 מעלות המאוורר מתחיל לעבוד. מה שקורה אצלי זה שגם כשאני מריץ CRYSIS הוא עדיין 60 מעלות לא עלה לי ל 100 אף פעם והמאוורר שמר על אותה עוצמת רעש...

בכל אופן הכי טוב בשבילך זה להחליף קירור באמת. תקנה קירור חדש וטוב וככה תוכל להעביר אותו גם לכ.מסך הבא...

כל כך לא נכון... לפי מה שאני יודע (ואולי אינ טועה) רק הכרטיסים שהם SINGLE SLOT נמצאים בטמפ' האלה, הכרטיסים שהם DUAL SLOT במנוחה נמצאים על 35-40 (תלוי בעונה) ובמאמץ לא עוברים את ה-70 +- (אני מדבר כמובן על ה4850 ולא 4870 שהוא קצת חם יותר).

עובדה שהכרטיס שלי (PALIT 4850) עובר את ה-60 מעלות אך ורק אחרי כמה דקות טובות מאד של FURMARK, אחרת הוא לא מגיע ל-55 מעלות (למשל כמה שעות של 3DMARK). בשיא הקיץ אני מאמין שבמאמץ הוא יגיע לאיזור 60-65

פורסם

אתם מנחשים וזורקים טמפ' כאילו זה דבר קבוע וליניארי..ממש לא..הטמפ' משתנה בהתאם לטמפ' הסביבה..הסירקולציה במארז ועוד..

אין טמפ' קבוע.יש רק טווח טמפרטורות מומלץ מ X עד Y..

במקרה של כרטיסי הHD4800 מבחינה יבשה הם מסוגלים להגיע אזור ה120+- מעלות..אבל כמובן שלא מומלץ כלל..

פותח התרד נכנסת לתפריט הOVER DRIVE בCCC וניסת לשנות את המאוורר ידנית ?

פורסם
  • מחבר

אתם מנחשים וזורקים טמפ' כאילו זה דבר קבוע וליניארי..ממש לא..הטמפ' משתנה בהתאם לטמפ' הסביבה..הסירקולציה במארז ועוד..

אין טמפ' קבוע.יש רק טווח טמפרטורות מומלץ מ X עד Y..

במקרה של כרטיסי הHD4800 מבחינה יבשה הם מסוגלים להגיע אזור ה120+- מעלות..אבל כמובן שלא מומלץ כלל..

פותח התרד נכנסת לתפריט הOVER DRIVE בCCC וניסת לשנות את המאוורר ידנית ?

ברור

אחרי 45%, המחשב נשמע יותר כמו מטוס בהמראה..

מה שמוזר זה כשאני עושה OC וכשאני לא עושה- הטמפ' נשארות אותן טמפרטורות(למשל מ- 625GPU ל- 700)

ובאמת זה משתנה עם הסביבה, בחורף הטמפ' במנוחה היתה 55, היום 62-64.

עריכה:

מה אתם אומרים על:

Accelero S1 Rev. 2

יותר זול, והביצועים?

פורסם
  • מחבר

טעות, דאבל.

פורסם

Accelero S1 Rev. 2 יהיה גם אחלה של פתרון..רק קח בחשבון שצריך להוסיף לו מאוורר לבחירתך..

פורסם
  • מחבר

Accelero S1 Rev. 2 יהיה גם אחלה של פתרון..רק קח בחשבון שצריך להוסיף לו מאוורר לבחירתך..

יש המלצות למאוורר שיצמד לו?

מחר אני כבר אלך לחנות כנראה

פורסם

בגדול גם הAF12025 של AC יעשה את העבודה..

פורסם

בגדול גם הAF12025 של AC יעשה את העבודה..

לא הבנתי מה הבעיה איתו? אצלי הוא מחובר לS1 , גם שקט וגם יחסית קריר (בתוך HAF - כרגע על 33 מעלות). מחובר לי גם אחד להייפר212 וגם המעבד בסביבות ה 30 מעלות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים