פורסם 2003 באוגוסט 122 שנים מחבר כבר הבאתי אותו למעבדה לפני ה-oc ושמו לי עוד מאוור, סידרו שם את הזרימת אוויר ושמו משחה טרמית. המארז שלי זהhttp://www.pch.co.il/docs/pd-855266107.htm אבל נראה לי של 300w. לא נראה לי שיש שם עוד מקום למאוררים.יש עוד משהו שאני יכול לעשות כדי להוריד את הטמפ'?
פורסם 2003 באוגוסט 122 שנים אז מה אתה אומר להוריד את הFSB? (לפני הoc הטמפ' שלי היו 48-53)איזה מבחן בדיוק אני צריך לעשות? ואיך אני יודע אם זה יציב לפי התוצאות?תריץ את הבינצ'מרק שנקרא בסנדרה: Memory bandwidth Benchmark (מספר פעמים) ואם המחשב לא עושה ריסט אז הוא יציב.תריץ על המעבד את התוכנה toast95.הטמפ' שלך לא הכי אידיאליות להעלאת מתח ובכלל לOC, תוריד את העדכון ביוס האחרון (בהנחה והביוס מזייף את הקריאה של הטמפ')
פורסם 2003 באוגוסט 122 שנים מחבר תריץ את הבינצ'מרק שנקרא בסנדרה: Memory bandwidth Benchmark (מספר פעמים) ואם המחשב לא עושה ריסט אז הוא יציב.תריץ על המעבד את התוכנה toast95.הטמפ' שלך לא הכי אידיאליות להעלאת מתח ובכלל לOC, תוריד את העדכון ביוס האחרון (בהנחה והביוס מזייף את הקריאה של הטמפ')פעם אחרונה שניסיתי לכעדן את הביוס המחשב לא עלה לי..בקשר למתח השארתי אותו איך שהיה 1.7v
פורסם 2003 באוגוסט 122 שנים הנה הביוס האחרון הוא בטא אני מישתמש בו והטמפ ירדה אבל עדיין נראה לי שהוא מזייף בכמה מעלות
פורסם 2003 באוגוסט 122 שנים מחבר עשיתי את הmemory bandwich ארבע פעמים ולא עשה לי ריסטמאיפה מורידים את toast?ואיך אני מעדכן את הביוס עם זה? (פעם שעברה עשיתי עם תוכנה שהגיע בדיסק של הלוח אם asus update)
פורסם 2003 באוגוסט 122 שנים אני עידכנתי את הביוס דרך דוס והכול עבר בסדר מדריך לעידכון ביוס צירפתי את טוסט להודעה
פורסם 2003 באוגוסט 122 שנים מחבר טוב הסתדרתי עם הביוס עדכנתי אותו עם ה-asus update והביוס עדיין מזייף זה מראה לי 66 מ' ובסנדרה זה 53-55.5 בערךלא הבנתי כל כך אתיך להריץ את הבדיקה ב-toastלא עניתם לי ממש על השאלה להוריד את הFSB, להשאיר אות, או שאני יכול לעלות עוד?
פורסם 2003 באוגוסט 122 שנים כשאתה מעלה את הטוסט הוא ישר מאמץ את המעבד.. אם אתה רוצה דרגה יותר גבוהה של אימוץ אז יש גם את זה..אם המחשב קורס אז תוריד את הFSB
פורסם 2003 באוגוסט 122 שנים מחבר הרצתי אותו על הדרגה הגבוהה ל-5 דקות וזה לא קרסאז זה אומר שזה יציב?אם כן כדאי לי להעלות עוד את ה-FSB?
פורסם 2003 באוגוסט 122 שנים הטמפ אצלך גבוהה תעלה את הfsbאחרי שתוריד את הטמפ והטמפ בסנדרה היא אותה טמפ כמו בביוס שניהם מקבלים את הקריאה מהחישנים על הלוח
פורסם 2003 באוגוסט 122 שנים הרצתי אותו על הדרגה הגבוהה ל-5 דקות וזה לא קרסאז זה אומר שזה יציב?אם כן כדאי לי להעלות עוד את ה-FSB?תריץ לשעה לפחות..
פורסם 2003 באוגוסט 122 שנים מחבר הטמפ אצלך גבוהה תעלה את הfsbאחרי שתוריד את הטמפ והטמפ בסנדרה היא אותה טמפ כמו בביוס שניהם מקבלים את הקריאה מהחישנים על הלוחאין לי ממש איך להוריד את הטמפ'. הייתי קונה גוף קירור יותר טוב למעבד אבל לא נראה לי שאני ימצא משהו כזה..בביוס הטמפ' גבוהה יותר מסנדה ב-11 מ'. במעבדה אמרו לי שהחיישן שם מזייף או משהוהtoast עבד חצי שעה-שעה והמחשב נשאר יציב אבל הטמפ' של המעבד בזמן שהוא עבד היו 76 מ'טוב אז מה אתם אומרים להוריד את ה140 או להישאר עם זה?
פורסם 2003 באוגוסט 222 שנים מחבר נו מישהו?הטמפ' דיי גבוהות במאמץ (עם הtoast זה הגיע ל-76) אז להוריד את הFSB? יש למישהו רעיון לקירור?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.