פורסם 2003 ביולי 2922 שנים אני לא ממש מכיר את הלוח הזה.אין לך אפשרות OC דרך הביוס?נסה לעשות OC דרך התוכנה CPUFSBבדוק אם אתה יכול לקבוע את המכפיל עם הג'אמפרים על הלוח.יש סיכוי שזה נעול.אבל עדיין ייתכן שאתה יכול לעשות OC לFSB בעזרת התוכנה הנ"ל.
פורסם 2003 ביולי 2922 שנים קודם תוודא שהלוח נמצא על תצורת jumperfree ואז תפעל לפי הפעולות הבאות: 1.כנס לביוס ע"י הלחיצה על כפתור ה"del" במקלדת. 2.כנס לכרטיסייה Advanced. 3.תהפוך את האופציה CPU Speed למצב Manual 4.תתחיל לעלות את מהירות הFSB דרך ה System/PCI Frequency החל ממהירות של 133 ומעלה.. בהצלחה
פורסם 2003 ביולי 2922 שנים איך אפשר לעשות אוברקלוק למעבד?הלוח שלי זה asus tuv-4xתגיד קניתה במקרה את המחשב שלך בחנות שקוראים לה ירדן
פורסם 2003 ביולי 2922 שנים אולי תדבר איתו על זה בפרטי!!פעם הבאה תימחק לך ההודעה אם תסיט את התראד לנושא אחר.
פורסם 2003 ביולי 2922 שנים במידה וקיבלת גוף קירור גדול עם המעבד ( הגדול של אינטל שמגיע עם הידית הירוקה ) , יש סיכוי דיי נחמד שתוכל להגיע לfsb של 150 מגהרץ , שזאת המגבלה של הצ'יפסט של הלוח שלך , בלי לנקוט באמצעים חולניים .זה גם דיי תלוי בזכרונות שלך , אז קח בחשבון שתצטרך להוריד תזמונים .
פורסם 2003 באוגוסט 122 שנים מחבר טוב הסתדרתי כבר לבד צריך להזיז על הלוח משהו ואז זה נותן jumper freemode אבל תודה רבה בכל זאת תשמעו הגדלתי את ה-FSB ל-140 ועכשיו זה על 910 נראה לכם שאני יכול יותר? (יש לי שתי מאוורים+מאוור בספק כוח+גוף קירור רגיל שהגיע עם המעבד)
פורסם 2003 באוגוסט 122 שנים יש לי את הלוח הזה עם מעבד סלרי 1.2 והוא עבד אחלה בבאס 150 אכשיו אני לא יכול להעלות מעל 113
פורסם 2003 באוגוסט 122 שנים מחבר הטמפ' של המעבד אצלי זה 52-55.5 (אני בודק עם Sisoftware Sandra אמרו לי שהביוס לי מזייף) זה יציב?
פורסם 2003 באוגוסט 122 שנים הטמפ שלך גבוהה והטמפ בסנדרה היא אותה טמפ שבביוס אתה צריך חישן חיצוני כדי לראות מה הטמפ האמיתית
פורסם 2003 באוגוסט 122 שנים תשמעו הגדלתי את ה-FSB ל-140 ועכשיו זה על 910 נראה לכם שאני יכול יותר? (יש לי שתי מאוורים+מאוור בספק כוח+גוף קירור רגיל שהגיע עם המעבד)תבדוק בתוכנות בינצ'מרק אם המחשב שלך יציב כי אין לו נעילה לAGP/PCI..תבדוק בתוכנות שמאמצות את המעבד כמו prime95 ו Toast.ותעשה מספר לופים בסנדרה אשר בודק את הצ'יפסט/זכרון.אם המחשב יציב אתה יכול לעלות עוד , בכל עלייה בFSB תעשה בדיקת יציבות, כשהמחשב נהיה לא יציב במהירות מסויימת שהגעת אליה אתה יכול לעלות את המתח למעבד ולזכרונות , אם אתה מעוניין בזה אז תציין את המעלות של המעבד והצ'יפסט ונראה אם אפשר לעלות את המתח למעבד שלך מבלי שהוא ישחק יותר מידי..
פורסם 2003 באוגוסט 122 שנים גבולי מדי...אתה לדעתי צריך להוריד את הטמפ' לפני שאתה ממשיךאני על אותו מצב כמוך כבר איזה חצי שנהאבל הטמפ' אצלי היא 35-40
פורסם 2003 באוגוסט 122 שנים מחבר הטמפ שלך גבוהה והטמפ בסנדרה היא אותה טמפ שבביוס אתה צריך חישן חיצוני כדי לראות מה הטמפ האמיתיתאז מה אתה אומר להוריד את הFSB? (לפני הoc הטמפ' שלי היו 48-53)תבדוק בתוכנות בינצ'מרק אם המחשב שלך יציב כי אין לו נעילה לAGP/PCI..תבדוק בתוכנות שמאמצות את המעבד כמו prime95 ו Toast.ותעשה מספר לופים בסנדרה אשר בודק את הצ'יפסט/זכרון.אם המחשב יציב אתה יכול לעלות עוד , בכל עלייה בFSB תעשה בדיקת יציבות, כשהמחשב נהיה לא יציב במהירות מסויימת שהגעת אליה אתה יכול לעלות את המתח למעבד ולזכרונות , אם אתה מעוניין בזה אז תציין את המעלות של המעבד והצ'יפסט ונראה אם אפשר לעלות את המתח למעבד שלך מבלי שהוא ישחק יותר מידי..איזה מבחן בדיוק אני צריך לעשות? ואיך אני יודע אם זה יציב לפי התוצאות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.