פורסם 2009 באפריל 1216 שנים קניתי מעבד ולוח אם AMD לצורך העניין והחנות שקניתי ממנה (סתם חנות בעיר שלי אפילו אין לה אתר) לא מוכנה להרכיב לי כי לא קניתי זכרונות והכל רק את המעבד והלוח אם קניתי שם... אני יודע איך להרכיב הכל ולחבר הכל לספק זכרונות וזה... אבל לשים את המעבד על הלוח אם אני לא יודע את הקירור זה לא בעיה...והכי חשוב חג שמח וכשר!!!!!!
פורסם 2009 באפריל 1216 שנים יחד עם המעבד הגיע גוף קירור למעבד, נכון?בהנחה שהכל חדש אז זה די קלבדרך כלל יש סימון בצורת משולש על אחד מפינות המעבד שמתאים לסימון דומה על התושבת בלוח האםמרימים את המנוף הקטן בצד התושבתמחליקים בעדינות את המעבד לתוך התושבת ובודקים שהוא יושב טוב במקוםסוגרים את המנוף הקטן כדי לנעול את המעבד בתושבתשמים על המעבד את גוף הקירור החדש ,יש עליו משחה תרמית מרוחה מראש.בודקים קודם כל על יבש את הכיוון של גוף הקירור כדי שיתאים לתושבת.יש הסברים בדף שמגיע עם המעבדסוגרים את גוף הקירור כך שהוא מוצמד למעבד ולא יכול לזוז מהמקוםמחברים את כבל החשמל של גוף הקירור ללוח האם במקום שרשום עליו CPU , נמצא ליד המעבד.זהו גמרת
פורסם 2009 באפריל 1216 שנים לא על כל גוף קירור יש משחה תרמית מרוחה מראש, יכול להיות שהוא יצטרך לקנות.תבדוק טוב אם יש משחה, לא חכם להרכיב מעבד בלי משחה תרמית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.