עבור לתוכן

בקשר לכרטיס מסך המלצה לקנייה?

Featured Replies

פורסם

היי יש לי מחשב לפני בערך שנתיים ...

פנטיום 4

3g

לוח אם של gigabyte דגם GA-81945P זיכרון 2 GB

משחק על מסך 20 אינץ של XEROX רוצה להריץ ב 1024X768

כרגע יש לי כרטיס nvidia 6600 ואני רוצה לשפר כרטיס מסך שיעבדו לי משחקים

כמו GTA וכל מיני כאלה ..

התקציב הוא עד 1300 ש"ח

שמעתי ה GTX260 מעולה השאלה המחשב שלי יסחוב איתו יש לי ספק שרשום עליו

G-Pro p-4 500w atx 12v(dr-b500e)

מה אתם אומרים?

תודה

פורסם

1. ספק ג'נרי כנראה שלא יחזיק כרטיס מסך שכזה.

2. ממתי מסכי 20" עובדים על 1024X768? למה אתה צריך כרטיס כ"כ חזק בשביל לעבוד על רזולוציה מעפנה שכזו?

3. משחקים כמו GTA עשויים לדרוש יותר מאשר המעבד שלך יכול לתת...

4. ובאותו עניין - אני מניח שיש לך 1GB של זכרון?

5. כרטיס מסך כזה עולה כ900 ש"ח בימינו, לא 1300.

----------------עריכה-------------------

היי יש לי מחשב לפני בערך שנתיים ...

שנתיים אתה אומר? מעניין. היה לי מחשב בקונפיגורציה זהה למדי (אותו מעבד, אותו לוח, אותו כרטיס מסך...) שנקנה לפני יותר מארבע שנים.

פורסם

לפי מה שראיתי יש לך PCIE במחשב,אין טעם לקנות כזה כרטיס כי המעבד שלך חלש והוא לא ינצל זאת,לכן לא כדי להשקיע הרבה כסף בכרטיס עצה שלי קח משהו זול ויותר חזק יש בKSP HD4550 C ב260,לשחק במשחקים כבדים כמו GTA שיעבדו טוב אי אפשר עם כזה מעבד.

פורסם
  • מחבר

יש לי כרגע GEFORCE6600 אז מה אתם מציעים לקנות שיעבוד הכי טוב עם הנתונים שיש לי היום במחשב?

פורסם

תיראה,אם תיקח כרטיס מסך חזק,בגלל שהמעבד שלך איטי,הוא לא ינצל את הכרטיס מסך,לכדי כדי לקחת משהו זול,ולחכות עד שידרוג כללי.

פורסם
  • מחבר

ראיתי את מה שהמלצת לי דניס...השאלה אם הכרטיס הזה הכי טוב לי כרגע ..או שיש משהו יותר טוב שיעבוד יותר חזק..אני לא הולך לשדרג את המחשב בקרוב

ולפי המלצות קודמות פה אומרים שהמעבד שלי לא יסחוב כרטיס כמו שרציתי בהתחלה ..

השאלה אם מה שרציתי בהתחלה יסחוב יותר טוב ממה שהמלצת לי שזה ה 9500 למרות שהוא לא ינצל את כל הפוטנציאל של הכרטיס .

אבל לא עדיף כבר לקנות את הטוב ? ואז ככה אם כן אשדרג אוכל להעביר את זה למחשב החדש?והשאלה אם יש הבדל גדול בין 9500 ל 6600 שיש לי היום

אני מודה מאוד על התשובות הזריזות תודה

פורסם

ברור ש260 הרבה יותר חזק,אבל כאמור אתה לא תיראה את העוצמה שלו בגלל המעבד.

לך לא עדיף,כי אמרת שאתה לא הולך לשדרג בקרוב,ככה שאם עוד שנה למשל,יהיו כרטיסים הרבה יותר חזקים ובאותו הסכום שהוא עולה היום.

פורסם
  • מחבר

חחח שיגעתי אותכם בקיצור מה אתם אומרים אז הכי טוב לקנות בשבילי היום שיתן תביצועים הכי טובים וזהו ????

שוב תודה

פורסם

המחשב לא ינצל משהו חזק יותר מה - 9500GT...

אולי רק HD4650 GDDR3 איכשהו.

פורסם

אל תעשה את הטעות הזו ותתחיל לשדרג את המחשב, קנה אחד חדש .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים