פורסם 2009 באפריל 1816 שנים http://xbitlabs.com/articles/cpu/display/amd-phenom-ii-x3-720.htmlב-3 מתוך חמשת המשחקים, משולש ליבה של AMD מוביל, והם גם אוברקלוקרים מעולים (לפעמים אפילו אפשר להפעיל את הליבה הרביעית). בתקציב הזה הייתי לוקח עוד ליבה אחת.
פורסם 2009 באפריל 1816 שנים הגדרות מדיום ורזולוציות נמוכות זה לא ממש מבחן רלוונטי לדעתי (למרו ת שזה מאפשר להשוות מעבדים לא רע אבל זה לא תנאי REAL LIFE במשחקים ולכן זה לא משקף ביצועים בפועל).E5200 ב - OC זה הכי משתלם.
פורסם 2009 באפריל 1816 שנים אני צמח מטפס עם משהו באמת יזהה את האבדלים במשחקים או בעבודה בין שני המעבדים הללו.זה שטיות השינוי תדר ממש זניח.יש לי E6600 ו אני אצל חבר שלי יש לי מעבד חלש של 2200 תאמת האינטרנט אני לא מרגיש הבדל כמעט בכלל.אני מופתע די לטובה שהסדרה כביכול החלשה מספקת את הסחורה
פורסם 2009 באפריל 1816 שנים אף אחד לא דיבר על אינטרנט, לאינטרנט יספיק גם סלרון.במשחקים זה גם לא הבדל כזה גדול, אבל אם המעבד הוא צוואר בקבוק לכרטיס מסך למשל (באופן כללי על מעבדים, כי E5200 לא יהיה צוואר בקבוק לרוב כרטיסי המסך) OC יכול לעשות שינוי גדול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.