פורסם 2003 ביולי 2922 שנים נתקלתי בשאלה באחד הפורומים שאנ נמצא בו, ששאלו האם זה נורמלי שנורה של עכבר תשאר דלוקה גם אחרי שמכבים את המחשב.התעורר ויכוח קטן, ורציתי לשאול מה אתם חושבים בנושא.גם אמרו שם שהלוח אם מקבל חשמל אפילו שהמחשב כולו כבוי, והוא בעצם כל הזמן ב-STANDBY.אני ממש לא חושב ככה.אם תוכלו לתת לי הסבר מקיף בכלל בנושא, גם מה בדיוק קורה בתוך המחשב שלי כשהוא כבוי,אז תודה רבה.
פורסם 2003 ביולי 2922 שנים אני לא ממש יודע את התשובה אני רק יכול להגיד שיש לי נורה בלוח אם שדולקת כל הזמן גם כשהמחשב כבוי ויש לי עכבר אלחוטי שגם דלוק כל הזמן ובמחשב השני יש לי עכבר לא אלחוטי שכבוי
פורסם 2003 ביולי 2922 שנים זה נורמלי, אבל בהרבה לוחות יש ג'אמפר לכוון את זה.זה נחוץ רק אם הולכים להשתמש בפונקציה של הדלקה מהעכבר.
פורסם 2003 ביולי 2922 שנים אחי רציתי לדעת איך לעזאזל אני מדליק את המחשב מן העכבר?תביא לי איזה תארד על זה או הסבר....תודה מראש , גיא.
פורסם 2003 ביולי 2922 שנים מה הכוונה מאיפה? מהחשמל...ללוחות האם החדשים יש אופציה של הדלקה מכרטיס רשת, ממודם, מעכבר, ממקלדת ומUSB (שכחתי משהו?)כדי שזה יקרה הם צריכים לנטר את היציאות האלה כדי לבדוק אם מגיע משם מידע, בשביל זה צריך חשמל, ולכן הלוח מקבל אספקת חשמל מינימלית גם כשהמחשב כבוי.חפש בביוס, בpower management או שורה דומה, ערכים כמו turn on by mouse או turn on keyboard password וכו'.שים לב שכפתור הכיבוי/הדלקה של ספקי הכח החדשים הוא לא דו מצבי (כלומר on/off) כמו שהוא היה בספקי AT ישנים, הספקים החדשים נדלקים ונכבים לפי הוראה מלוח האם (הכפתור בקדמת המחשב מחובר ללוח, לא לספק), ודבר זה נעשה ע"י סגירת מעגל חשמלי קטן על הלוח, כלומר, תמיד מגיע חשמל בעוצמה נמוכה ללוח, אבל חשמל מלא זורם רק כשהספק מקבל הוראה מהלוח להתחיל לעבוד.
פורסם 2003 ביולי 2922 שנים אני לא יודע איך זה עובד בלוח שלך, בלוחות מהשנה-שנתיים האחרונות לפחות של ג'יגהבייט (שזה מה שיש לי) אתה יכול להגדיר שלחיצה כפולה על העכבר או סיסמה מהמקלדת ידליקו את המחשב.דרך אגב, ברוב המקלדות החדשות יש כפתורים לכיבוי/הדלקה/שינה של המחשב.הכוונה ב"הדלקה דרך USB" היא שהתקן USB (כמו עכבר, מקלדת,מודם או כל התקן input אחר) יוכל לשלוח פקודת הדלקה למחשב.כנ"ל בכרטיסי רשת (אופצית wake on lan) רק שאלה בד"כ דורשים שיהיה גם חיבור חשמלי בין הכרטיס ללוח (לרוב הלוחות יש פינים שאליהם מחברים כבל מהכרטיס).
פורסם 2003 באוגוסט 122 שנים הלוח אם מקבל חשמל גם כשהמחשב כבוי ??מאיפה ?קיימת בטריית lithium על הלוח אם אשר מאחסנת את הגדרות הביוס (וגם את השעון של המחשב) עליה, והיא מספקת חשמל לחלקים מהלוח אם גם כאשר המחשב מכובה.
פורסם 2003 באוגוסט 122 שנים הייתה לי אותה בעיה... כי יש לי אותו עכבר... ויום אחד החלטתי שאני מחבר את העכבר דרך usbוהבעיה נפתרה!!
פורסם 2003 באוגוסט 122 שנים זה לא ממש קשור אם העכבר מחובר לUSB או לPS2. זה תלוי רק בעכבר ובהגדרות הביוס. יש עכברים שהנורית אצלם דולקת ויש כאלו שלא.VEGA, הסוללה שעל לוח האם נמצאת רק בשביל לשמור את המידע של השעון ושל הביוס כשהמחשב כבוי ולא מחובר לחשמל. היא לא מספקת מתח לשום רכיב אחר חוץ מזה.
פורסם 2003 באוגוסט 122 שנים הלד בעכבר היה מרוקן אותה בחצי שעה, החשמל מגיע מהספק, יש לו 5V SB בדיוק בשביל דברים כאלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.