עבור לתוכן

Naruto Ultimate Ninja Storm - משהו שיחק במלא?

Featured Replies

פורסם

אני שוקל אם לקנות את המשחק הנ"ל או אולי לחפש להחליף אותו תמורת איזה משחק אחר (כמו איזה MK VS DC שכבר מיציתי).

משהו שיחק בו - יכול לתת את דעתו וקצת פירוט עליו?

ואיך הDLC (החינמי שנראה מאוד מעניין) שלו?

(ובבקשה , לא לשלוח אותי לקרא REVIEWים - עשיתי את זה כבר וגם לא לצטט דעות משם , אלא על סמך משהו ששיחק במלא)

תודה,

ליביו

  • 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לי יש אותו ושיחקתי בו. האמת אחי הקטן חרש עליו בעיקר בSTORY MODE :)

המשחק נראה ממש יפה ויזואלית, מעביר את תחושת "האנימה" לדעתי.

מערכת הקרבות שם שונה ממשחקי ULTIMATE NINJA הישנים של הPS2. פה אתה מסתכל מאחורי הדמות והאקשן הרבה יותר אינטנסיבי ומהיר. הקרבות לדעתי מאוד מהנים וזה כיף עצום לשחק נגד חברים. אגב כשמשחקים שני שחקנים אז המסך לא מתפצל אלא שחקן אחד רואה את עצמו מאחורה והשחקן השני פשוט רואה את עצמו עומד מול השחקן הראשון והאמת זה עובד מעולה לדעתי.

דבר אחד שלא ממש אהבתי הוא שהקרבות קצרים למדי מכיוון שאי אפשר לשנות את כמות החיים.

מבחינת DLC (אני משער שאתה מתכוון לתוכן שניתן להורדה), אני הורדתי אותו אבל האמת שלא ממש הבנתי מה הטעם בו... אלה אמורות להיות עוד SUPPORT CHARACTERS (בכל קרב אתה בוחר 2 דמויות שאתה יכול לזמן שיעזרו לך) אבל האמת שלא הצלחתי להשתמש בהן... אולי אני עשיתי משהו לא נכון... בנוסף זה אמור להוסיף עוד משימות לSTORY MODE שגם שם לא ראיתי אותן... אז לא יודע.

בקיצור אני נהנתי ועדיין נהנה מהמשחק מידי פעם :) מקווה שעזרתי לך, אם יש עוד שאלות אתה מוזמן לשאול.

אגב לדעתי אתה יכול לקנות את המשחק באיזה 30$ באיביי.

פורסם
  • מחבר

:) טוב - כבר קניתי את המשחק בינתיים (לפני שבוע) ואכן הוא מאוד מהנה מבחינתי.

בהחלט משחק יפני (על הדברים הביזארים) וקרבות מהנים מאוד (גם אם קצרים טיפה).

אני אהבתי , אך חייבים לאהוב את הז'אנר ואת נארוטו לדעתי כדי להינות (ואני חובב נארוטו בהחלט).

בקשר לDLC - שים לב שאתה מוריד את הDLC לפי האיזור של המשחק - לי הם נוספו - כדי לפתוח אותם אח"כ - אתה צריך לסיים את המשימות בSTORY MODE (משימות קשות - A וS RANK).

ליביו

פורסם

אכן גם אני חובב של נארוטו :)

לגבי הDLC, עד כמה ששמתי לב ניתן להוריד את התוכן המוסף לנארוטו רק מהחנות האירופאית כאשר באמריקאית הוא כלל לא קיים.

והורדתי אותו וזה עשה התקנה לתוכן.. למרות שהגרסא שלי אמריקאית. אז לא יודע... בכל אופן זה נראה לי לא נורא. רק לא מבין את הפואנטה של להוסיף עוד דמויות רק כSUPPORT CHARACTERS ולא כדמות שניתן לשחק איתה בנפרד, יכלו להשקיע עוד קצת לדעתי.

פורסם
  • מחבר

אז בוודאות זו הבעיה שלך.

יש בGAME ADD ONS בPSN מקום להורדת התוספות.

למרבה הפלא - דווקא בחנות האירופאית - יש יותר להורדה מבאמריקאית

ליביו

פורסם

וואלה צודק עכשיו הכל עובד, תודה רבה :) עוד כמה שעות שאחי הקטן יתן לי מנוחה נפשית ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים