עבור לתוכן

שריקה מעצבנת מכיוון המסך

Featured Replies

פורסם

המסך שלי (LG flatron 775ft) התחיל להוציא מין שריקה ממש חלשה בתדר גבוה ומעצבן מידי פעם (לא תמיד אלא זה בא והולך לזמנים קצרים של 10 שניות).

אני לא יודע מתי זה התחיל אבל אני שמתי לב אחרי שעשיתי OC לכ. מסך (VOODOO3 - פרטים למטה). כשלוחצים את המסך אחורה (עם היד על המסגרת פלסטיק לכיוון קדימה) השריקה מפסיקה לקצת זמן.

אין לי מושג ממה זה, אולי הקצב ריענון לא מתאים. הוא עומד על 75 MHZ. ניסיתי לשדרג את הדריוורים של המסך מהאתר של LG אבל זה לא עזר.

למישהו זה קרה פעם?

פורסם

לי יש מסך MAG INNOVISION XJ500T מ99, אני על רזולוציה 1024 * 768 וכשהעברתי אותו לקצב רענון 85 הוא התחיל לשרוק כשפתחתי חלון לבן בעיקר(כשהצבע בהיר) אז הורדתי את קצב הרענון וזה הסתדר.

נ.ב המסך הוא 15".

דרך אגב אחרי המלצה של חברי הפורום אני מזמין היום מPCH את המסך CTX711F מקווה שהוא באמת יהיה כמו שהמליצו לי.

פורסם

בדרך כלל התגובה של מסכים ישנים לקצב ריענון גבוהה מדי וא\או רזולציה גבוהה מדי...

תנסה להנמיך אחת מהן..

פורסם
  • מחבר

הרזולוציה על 800על 600 ככה שזה בטוח לא זה (זאת אפילו רזולוציה נמוכה מידי :))

והקצב ריענון הוא 75, המסך אמור לתמוך בזה. אני אוריד ל60 אבל זה יעשה לי כאב רצחני בעיניים, לא?

פורסם

היתה לי את הבעיה הזאת ב MAG 700 שלי שהיה בן 5 שנים (ז"ל) על רזולוציה 1024X768 על קצב ריענון 85 הורדתי את התוכנה POWER STRIP והעלתי את קצב הריענון ל 86 והשריקה נפסקה... מקווה שזה יעזור לך.

פורסם

לי יש מסך MAG DJ707 וכשאני מחליף ל85Hz אז התמונה נעשית לא בפוקוס.

עריכה:

לא שמים לב לזה כ"כ אבל עשיתי השוואה וכשהחלפתי מ75 ל85Hz ראיתי את ההבדל, והתמונה נהיית פחות בפוקוס.

עריכה 2:

ניסיתי עכשיו לשחק עם התדר רענון וגם עם ה +/-.. וגיליתי שכמה שאני מעלה יותר את התדר רענון ככה התמונה פחות בפוקוס, יש לי כבר Powerstrip וניסיתי להעלות אחד אחד מ75 ל 85 וכמה שיותר העליתי ככה התמונה נהייתה פחות בפוקוס. התמונה נראית הכי טוב על 60Hz אבל לא ממש מרגישים עד ל75Hz כשמתחילים להעלות יותר מזה מתחילים להרגיש, אבל גם ב85Hz, אם לא ממש עושים השוואה אז לא רואים כ"כ אבל זה עדיין מפריע לעיניים.

תיקון!!:

התמונה נראית הכי הכי טוב על 75Hz, גם ב60Hz התמונה פחות בפוקוס!!

אגב הרזולוצייה שאני בודק בה תמיד זה: 1024 על 768.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים