פורסם 2009 באפריל 1116 שנים אוקיי.. תראו את המפרט שלי בחתימהחשבתי לשדרג את המעבד לE5200כמה שיפור במשחקים אני אראה?לדוגמא בCOD 5 אני משחק ופה ושם אני מרגיש תקיעות וFPS נמוך.האם שדרוג מהמעבד שלי אל הE5200 ייראה הבדלים מורגשים?וכן, הלוח שלי תומך ב45nmיש חנות ליד הבית שלי, הוא מוכן להחליף לי את המעבד לE5200 , הוא מרכיב לי ולוקח את המעבד הנוכחי שלי, תמורת 300 ש"ח .
פורסם 2009 באפריל 1116 שנים מחבר אני לא מוצא שום שגיאה בכותרת, יש תיוג, היא עניינית ומשקפת את תוכן הנושא?אם אתה רוצה תגיד לי לאיזה כותרת בדיוק לשנות ואני אשנה (או שתשנה בעצמך אםפ יש לך האפשרות)
פורסם 2009 באפריל 1116 שנים אני לא מוצא שום שגיאה בכותרת, יש תיוג, היא עניינית ומשקפת את תוכן הנושא?אם אתה רוצה תגיד לי לאיזה כותרת בדיוק לשנות ואני אשנה (או שתשנה בעצמך אםפ יש לך האפשרות)חסרים תקציב והמעבד הישן לעומת המעבד החדש שברצונך לקנות.
פורסם 2009 באפריל 1116 שנים המעבד מתאים למפרט שלך, אבל אל תצפה לשינוי דרסטי. כמובן שיהיו שינויים מורגשים ובמיוחד אם תבצע OC כמו שרשמו מעליי.לדעתי עם המעבד הנוכחי שלך יש לך צוואר בקבוק וזו הסיבה לתקיעות וFPS נמוך.
פורסם 2009 באפריל 1116 שנים מחבר OC אני אעשה אחרי שאני אקנה קירור טוב (אחרי כרטיס מסך, מארז וספק כח) .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.